Turkcell kullanıyorum çok memnunun ama askerdeyim sürekli mobil veri kullanıyorum. YouTube, sosyal medya sürekli kullanıyorum bu yüzden Turkcell yetmiyor. Yeni arayışa geçtim bundan dolayı. Taahhütsüz kVodafone geçip sınırsız paketi 209 TL’ye alıp, geri Turkcell’e mi dönsem diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1067. sayfa)

Giriş
-
Turkcell'in kaçmaz 20+20 paketini öneririm. Yetmezse gnç star 60 gb'lık tarife de önerebilirim. Vodafone biraz kötünün kötüsü, tavsiye etmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
60’a geçemiyorum maalesef. Müşteri hizmetlerine de yazdım ama olmuyor maalesef. 24 GB kullanıyorum ama o da yetmiyor. Instagrama giriyorum 1 GB gidiyor bile. Türk Telekom deneyecem sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk telekomun selfy festival 20+20'lik tarifesi tam sizlik hocam.
Evet ona geçmeyi düşünüyorum. Bulunduğum yerde Kameralar var. Tam kör nokta da ise Türk Telekom çekmiyor büyük ihtimalle. Zehir mi olacak iyi mi olacak çok kararsızım. Kafamda çok soru işareti var o yüzden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
Düzce / Merkez
-
N78 bu yani 4G'den 5G değil. Hakiki 5G. Tabi upload için hala 4G'yi kullanıyor. Teknoloji henüz yaygın değil tek başına 5G vermek için ama bu N78 yani 3500 Mhz kendi başına 5G frekansı.
-
-
-
N78 (3500Mhz) 5G'nin en alt frekansı mı hocam?
LTE'nin 800Mhz nasıl en alt frekansıysa bunun en altı ne?
Hayır değil. Hatta Sub6Ghz frekanslar arasında yükseklerden N78. En düşük frekans olarak 700Mhz var bir de Karasal TV spektrumu boşalırsa yanlış bilmiyorsam 600Mhz var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X