Şimdi Ara

TüM Nokia Nseries ciler BURAYA!!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tmm ew3et symbian o kdr pratik deil ama ona baklırsa bnm nokia almamın sebei symbian+kamera dır!

bundan önce se kullandm, tmm menü kullanışlı ama hep aynı menü artk çok sıkıldım bnm hoşuma gitmeyen nokta bu.

ayrıca sms konusuna gelince bna kalırsa se de çook kötü

çünkü se de(t630 a göre knşuorm)
    menü-msj-sms-yeni msj gönder-gönder-rehberden,sim dn wea kayıtsz numaralar-seçtiin kişinin numarasını gösteren bi ekran-tmm
    nokia
    menü-msj-yeni msj-sms-bi 2 baş harf yazman-ordan ismi seçmen we bittii

bu konuda sna katılmıorum ama k750 de bunu deiştirdilerse diicek bişiym yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikmaras -- 22 Kasım 2005, 16:38:18 >
  • http://www.nokia.com/nseries/index.html?loc=seenewsite
    (meet the experts e tıklayın alt taraflarda)
    alın siz burdaki fotolara bakında n90 ii mi çekiomş kötü mü çekiomş görün
  • Buyrun size benden de bir n90 videosu :
    Amatör film bile çekilir. Helal olsun video gerçekten güzel ...

TIKLAYIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operator40 -- 22 Kasım 2005, 23:06:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: faikmaras

tmm ew3et symbian o kdr pratik deil ama ona baklırsa bnm nokia almamın sebei symbian+kamera dır!

bundan önce se kullandm, tmm menü kullanışlı ama hep aynı menü artk çok sıkıldım bnm hoşuma gitmeyen nokta bu.

menü-msj-sms-yeni msj gönder-gönder-rehberden,sim dn wea kayıtsz numaralar-seçtiin kişinin numarasını gösteren bi ekran-tmm
    nokia

kısa yol özelliğini kulanarak yeni mesaj yaz-sms-devam-gönder -nımarabu kadar
    ama sen diyorsanki ben tek tuşa basıp hem mesaj yazar hemde gönderirim diyorsan o başka bişey

• quote:

Orjinalden alıntı: faikmaras

tmm ew3et symbian o kdr pratik deil ama ona baklırsa bnm nokia almamın sebei symbian+kamera dır!

nokia

Hiç K750 kullanmadigin aşikar :))
  • Ya kerdeşim mükemmel bi video harbiden kısa metrajlı filmler çekilip böyle müziklerle süslenebilir.Video çok güzel ya.N90 a helal olsun.Bu arada müziği çok güzel.İsmini biliyosanız müziğin buraya yazarsanız sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: operator40

Buyrun size benden de bir n90 videosu :
    Amatör film bile çekilir. Helal olsun video gerçekten güzel ...

TIKLAYIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 23 Kasım 2005, 16:28:40 >
  • ya arkadaşlar allah aşkına ya dediğiniz fiyatlara bak bir kere şunu unutmayın assolistler en son çıkar vede n90 ve n70 bu fiyatlardaysa siz nasıl n80 ve ne92 için 1100 gibi laflar kullanıyorsunuz bu iki telefon devrim gibi birşey ayrıca 3g özelliğini türkcell getirmek üzere bunu bilin.benim tercihim n92 gerçekten muhteşem ayrıca.n80 neden 3mp anlamadım yani birden nokia bu kadar yükseltti anlamadım yani ya fiyatı çok çok uçuk olcak yada başka taraflardan kescek.birde n91 de 4gb hafıza var onunda fiyatı uçuk olcak ve video ve resim kalitesinden kestiği söyleniyor nokianın hafızası olduğu için. benim n92 dışarda amerikalarda 1000dolara yakın yani amerikadaki fiyatı o kadarsa burda düşünemiyorum birde dışarda bizdeki gibi değil bu telefon işi bizde çok yüksek oluyor ama düşüyor orda düşük olur ama herkez sık sık alabildği için düşürmezler fiyatı hepinize öneririm ben sanırım n92 gelmeden 1000dolar bayılıp alıcam dışardan sizi bilmem sonuçta zevkler ve renkler tartışılmazmış

• ee beyler ne diosunuz aralikta gelio yavas yavas bi gelisme varmı n91 in cikis tarihi ile ilgili
  • acıkcası n 80 bomba gıbı tel ozelıkler fln super ne zmn cıkıo telefon yaa daha vardr gercıde bılen varmı bayıldım sıyahına dogrusu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

acıkcası n 80 bomba gıbı tel ozelıkler fln super ne zmn cıkıo telefon yaa daha vardr gercıde bılen varmı bayıldım sıyahına dogrusu ...

Aynı fikirdeyiz dostum ...
    Beraber bekleriz..
    Şubat gibi TR de olur bakalım. Başla para biriktirmeye
    Bu tel çok sallayacak ve çok konuşulacak ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_cnry

ee beyler ne diosunuz aralikta gelio yavas yavas bi gelisme varmı n91 in cikis tarihi ile ilgili

walla inş bnde sabırsızlanıorm bi forumda adamın biri yılbaşında elmde olcak fln diodu umarım bnmde ole olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

acıkcası n 80 bomba gıbı tel ozelıkler fln super ne zmn cıkıo telefon yaa daha vardr gercıde bılen varmı bayıldım sıyahına dogrusu ...

Aynı fikirdeyiz dostum ...
    Beraber bekleriz..
    Şubat gibi TR de olur bakalım. Başla para biriktirmeye
    Bu tel çok sallayacak ve çok konuşulacak ..

ne kadar olr acaba ya ona gore bırıktırelım :D

• arkadaşlar ya n80 nin bana göre 3mp den başka artısı yok sanırım birde emin değilim ama galiba en iyi symbiam kullanılcakmış yani ikisi.diyebilceğim tek şey var

N92 AŞKINA BEKLE BENİ SETH COHEN GELİYOR
  • Eskiye göre olsa 1750 den çıkardı
    ama SE ile rakip olunca daha makul çıkıyor. Mesela 6680 1350 ytl ile çıkmıştı herkes hatırlar
    n70 ise (onun üstü) 1090 ytl ile çıktı. Bakalım bu da 1250 ile çıkar diyorum
  • YA ARKADAŞLAR BENİM BİR MESAJIM VARDI BURDA ŞU 1500 ytl bütçem var ne telefon önerirsiniz kaldırmışlar ya varmı böyle bir saçmalık bir sorunda yoktu yani o kadar sorunlu mesjaların olduğu topicler varken geri getirme imkanımız yok mu ya(zaten n92 ye karar verdim ama geri gelemsinde hem sakınca yok hemde işte inat değil mi gelsin geri)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

arkadaşlar ya n80 nin bana göre 3mp den başka artısı yok sanırım birde emin değilim ama galiba en iyi symbiam kullanılcakmış yani ikisi.diyebilceğim tek şey var

ekran var 352 x 416 pixels
    40 mb telefon belleği...
    Radyo var ..
  • ya ama amerikada 1000$ sa türkiyede tahmin edemiyorum.birde n serisi bölümü burası ama arkadaşlar şu 8800 da ne varya anlamadım bu kadar pahalı 1800 yahu ne var symbiam yok bir kere çift kamera değil ee ne özelliği var bu kadar pahalı edecek şekli benim hoşuma gitmiyor 6600 kullanırım onu yine kullanmam
  • quote:

ya ama amerikada 1000$ sa türkiyede tahmin edemiyorum.birde n serisi bölümü burası ama arkadaşlar şu 8800 da ne varya anlamadım bu kadar pahalı 1800 yahu ne var symbiam yok bir kere çift kamera değil ee ne özelliği var bu kadar pahalı edecek şekli benim hoşuma gitmiyor 6600 kullanırım onu yine kullanmam

o dediğin n92 dostum ..
    n80 500€ ile çıkması bekleniyor ..

http://www.letsgodigital.org/tr/news/articles/story_5080.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operator40 -- 24 Kasım 2005, 0:11:17 >

• ya bu özellikler artık her telde var iu pixsel işte biraz üst o kadar ona bakarsan 90 mb hafıza radyo ve yakında türkiyede olacak olan türkcell tarafından yine dvh receiver sayesinde tv yani burda saymakla olmaz iki üç özelliğini herşey oratada ben sadecce sneinkilere karşılk olsun diye yazdım

quote:

quote:

arkadaşlar ya n80 nin bana göre 3mp den başka artısı yok sanırım birde emin değilim ama galiba en iyi symbiam kullanılcakmış yani ikisi.diyebilceğim tek şey var

ekran var 352 x 416 pixels
    40 mb telefon belleği...
    Radyo var ..

• ya arkadaşlar n80 avrupada şu an 600€ ise n92de o civarlardadır."gökhan s." adlı arkadaş bir site vermişti super-market diye rusların orda 959 dolardı amerikadan biride 1000 dolara getiririm diyince onu alacaktım eğer şu an fiyatlar öyleyse nerden bulabilirim ya hemen alayım valla boşuna gitmesin paramız.yani dolarla euro arasında fark var ama yine bayağı karımız olur.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.