Şimdi Ara

Tüm Müslümcüler buyursun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda gördümki yabancı müzik hayranı çok ve buna gerçekten üzülüyorum. Ama bizim gibi ''Müslümcüler'' her zaman bi köşede dururlar sessiz sakin.

Evet arkadaşlar demem o ki tüm Müslümcüler burada dertleşelim konuşalım. Babanın vefatından sonra ne yapıyorsunuz. Vefatının üzerinden yaklaşık 2 yıl 9 ay geçti. Ben babayı çok özledim. Eski parçalarını dinledikçe yüreğim parçalanıyor ama ne yapayım her geçen gün Babayı dinlemekten kendimi alamıyorum.

(Bu arada lütfen Babanın yeni şarkılarını (Affet, Nilüfer vb...) dinleyip de kendini Müslümcü diye adlandıran kardeşler yazmasa daha iyi olur zannımca. Çünkü burada gerçek,eski Müslümcüleri toplamak istiyorum).

Gönlünüz Gönlümüzdür...

• bizim bir Müslüm baba grubumuz vardı sonra dagıldık gittik tekrar toplanalım isterim Babanın nerdeyse tüm kasetleri vardır bende depoya kaldırdı benim hatun bir ara inip fotolarını atarım piyasada bazılarını bulmak imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 3 Ocak 2016; 4:06:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hay Allah razı olsun senden kardeşim. En kısa zamanda fotolarını paylaşırsan bahtiyar olurum. Ben babanın fazla kasetini toplayamadım. Onun yerıne bilgisayarımda Babaya özel yıllardır bir arşiv oluşturuyorum.

Bende istiyorum tüm Müslümcüler olarak burada toplanmamızı...
  • Mobildeyim bu şarkı size gelsin dostlarım Herşey gönlünce olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu başka Müslümcü kardeşlerimiz forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.