Şimdi Ara

TÜM MÜHENDİSLİK YAZACAKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ ÜLKEMİZDE ÇOK FAZLA MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİSİ VAR, ÇOK FAZLA MEZUN VERİYOR. MAKİNE OLSUN, BİLGİSAYAR OLSUN. BENDE SIRF BU YÜZDEN MÜHENDİSLİK YAZMAYACAĞIM; ÇÜNKÜ YAZSAM ORTALAMA BİR ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLUP İŞ ARAMAYA BAŞLAYACAM. ÇEVREM OLSA RAHAT İŞ BULURUM AMA NE ÇEVREM NE TANIDIĞIM VAR. ÖZELLİKLE ORTALAMA BİR ÜNİDE OKUYUP MAKİNE BİLGİSAYAR VEYA BAŞKA MÜHENDİSLİKLERİ TERCİH EDECEK ARKADAŞLAR 5 6 YIL SONRA KENDİNİZİ NEREDE GÖRÜYORSUNUZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefretsenidusmaninabenzetir -- 10 Temmuz 2018; 23:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nefretsenidusmaninabenzetir

ARKADAŞLAR ŞİMDİ ÜLKEMİZDE ÇOK FAZLA MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİSİ VAR ÇOK FAZLA MEZUN VERİYOR MAKİNE OLSUN BİLGİSAYAR OLSUN. BENDE SIRF BU YÜZDEN MÜHENDİSLİK YAZMAYACAĞIM ÇÜNKÜ YAZSAM ORTALAMA BİR ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLUP İŞ ARAMAYA BAŞLAYACAM HA ÇEVREM OLSA RAHAT İŞ BULURUM AMA NE ÇEVREM NE TANIDIĞIM VAR. ÖZELLİKLE ORTALAMA BİR ÜNİDE OKUYUP MAKİNE BİLGİSAYAR VEYA BAŞKA MÜHENDİSLİKLERİ TERCİH EDECEK ARKADAŞLAR 5 6 YIL SONRA KENDİNİZİ NEREDE GÖRÜYORSUNUZ?

Hocam yemin ediyorum sen gibi dusunuyodum ama kuzenim yozgatta eem bitirdi simdi iyi bi maasla bi fabrikada calisiyor

Edit:Bozok universitesini kucumsedigimden değil ama ülkede en kötü 3 universiteden biri diye geciyor heryerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whycoders3 -- 10 Temmuz 2018; 22:18:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Moleküler biyoloji ve genetik düşünüyorum.Öleyim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzce inşaat mühendisi bir tandığımız torpil ile mezun olur olmaz izmirde iş buldu.

• whycoders3 W kullanıcısına yanıt
    Bana pek mantıklı gelmiyor hocam mühendislik yazmak ne yapıcam ben de bilmiyorum heralde baytar olucam bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefretsenidusmaninabenzetir

Bana pek mantıklı gelmiyor hocam mühendislik yazmak ne yapıcam ben de bilmiyorum heralde baytar olucam bu gidişle

Baytar ne hocam veterinerlik mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • whycoders3 W kullanıcısına yanıt
    aynen hocam veterinerlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk 20k mühendislik yazacaklar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 40 k üzeri yaptıysanız gideceginiz en mantıklı bölüm mühendisliktir ve işte çok var . mühendislikte en önemli şey yabancı dildir türkiyede 2-3 okulda okuyan hariç kimse yabancı dil bilmez biliyorum diyenlerde yalan söyler mülakata gittiklerinde 2 kelimeyi yan yana getiremezler elenirler sonra mühendislik bitmiş derler. yabancı dile o yüzden çok agırlık vermek gerekir erasmus ve work and travel yapılırsaa baya gelişir.ayrıca 2.önemli olan not ortalamanızdır 3+ ise sırtınız yere gelmez 3.5+ ise tadından yenmez. adamlar 4 yıl yatar sonra ortalaması 2 civarında gelir ve bölüm yok şöyle zor böyle zor derler sen zaten 2 ortalama yapmışssın neden zorlugundan bahsediyorsun derler adama .... Yani kısaca çalışana iyi maaşlı iş çok lnkedindan bakablirsin her üniden mezun olup çok iyi kurumsal yabancı şirketlerde çalışanlar var
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Hocam diyelimki Aydında Ispartada Denizlide falan makine veya bilgisayar okudum yabancı dilimde iyi ki şuan da B1 seviyesinde ingilizcem var.Ortalamamda 3 üstü diyelim 5 sene sonra işsiz kalırmıyım sence?
  • nefretsenidusmaninabenzetir kullanıcısına yanıt
    işsiz kalmazsın ama sana garanti 10k maaş alırsın diyemem
  • TOBB elektrik elektronik mühendisliği bile yazasım gelmiyor trde cok degersiz konuma gelmesi sebebiyle adam sana 20 milyar maas vermesi icin ona 100 200 milyarlık gelir saglaman lazım sonucta ozel sektör tanıdık yoksa olcak iş değil

gecen sene 3.2k ile almıs tobb ee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 10 Temmuz 2018; 23:14:1 >
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Hocam çok gerçekçi gelmiyor işsiz kalmamak şuanda bile onlarca mühendislik işsizi var ki 5 sene sonraya kadar çok çok daha fazla insan lisans eğitimini tamamlamış olucak.
    düşük sıralamalarda yazılabilecek en mantıklı bölümdür diye dedim onun dısında veterinerlik hemşirelik paramedik mat ögretmenligi odyoloji vs. de yazılabilecek mantıklı bölümler
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam katılıyorum senin önerin nedir 50 k dan kötü sıralamalar için.
  • hocam biraz nokta virgül filan kullan yahu
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Düzenledim hocam kusura bakma.Dikkat edicem.
  • Hocam kaç k bekliyorsun ki aydın ısparta yı düşünüyorsun
    Mezun degilsen kal bence yoksa pek bisey diyemem o civarı pek bilmiyorum duzgun bisey yok gibi

• Sadoo54 S kullanıcısına yanıt
    100 ila 130 arasi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endüstri mühendisliği nasıl sizce beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.