Şimdi Ara

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
23.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: frost_t

arkadaşlar merhaba,ben de bir v3i kullanıcısıyım,sorunum şu:atılan mesaj için herangi bir iletim raporu alamıyorum,ilgili bir menüye ulaşamıyorum.forumda arattırdım 1-2 yerde konuya değinilmiş,mesaj atarken ilgili bir seçenek olduğundan bahsediliyor,ben öyle bir seçenek görmedim.motorola müşteri hizmetlerini aradım ama oradakilerinde konuya hakim olmadan konuştukları dikkatimi çekti,öyle bi özlellik yok falan dedilere amal7 lerde varken hatta 8-10 sene önceki telefonlarda bile varken v3i de olmaması pek mantıklı gelmedi bana.attığım mesajın karşıya ulaşıp ulaşmadığını,ne zaman ulaştığını bildiren bir özellik olmalı diye düşünüyorum.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.öyle bir özellik yoksada bir yazılımla halledilebilir mi acaba bunu da merak ediyorum doğrusu?yardım ederseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler...

Mesajı yazarken, ekranın alt ortasındaki menü tuşuna bas.. Mesaj seçeneklerinden teslim raporunu evet yap.. Her mesaj için bunu yapmak zorunda kalman telefonun eksi bir özelliği maalesef..

sn. planlamacı sorumla ilgilendiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.dediğim gibi daha öncedende forumda aynı sorunun cevabını aradığımda benzer yanıtlar görüyordum,sorun şu ki ben o bahsettiğiniz seçeneğe bir türlü ulaşamıyorum,daha geniş bir şekilde açıklamaya çalışayım:diyorsunuzki mesaj yazarken ekranın alt ortasındaki menü tuşuna bas,mesaj seçeneklerinden teslim raporunu evet yap.bakın mesaj yazarken alt ortadaki menü tuşuna bastığımda çıkan alt menüler şunlar: "ekle?" adlı bir satırın altında hazır not,resim,ses ve kayıt bilgisi alt menüleri mevcut ve bunların hiç biriside mesaj seçenekleri yada teslim raporu yada vb. bir menü yada komut içermiyor.
    üstteki menü tuşuna bastığımda ise "mesaj menüsü" ana satırı altında ekle,taslaklara kaydet,metni kopyala,metni kes,tüm metni kopyala,tüm metni kes,yapıştır,giriş modu ve giriş ayarı adlı altmenüleri mevcut ve bu menülerin hiçbiriside önceden belirttiğim gibi mesaj ayarları yada teslim raporu yada benzer bir menü veya komut satırı içermiyor.
    işin özeti şuki ben bahsetmiş olduğunuz yoldan ne "mesaj seçenekleri" ne de "teslim raporu" iletisine veya menüsüne ulaşamıyorum.ama anladığım kadarıyla sizde bir v3i sahibisiniz ve bahsettiğiniz olayı bir şekilde halledebiliyorsunuz.belkide sorun bendedir,biraz daha açıklayıcı bir şekilde adım adım anlatırsanız çok daha memnun olacağım,çünkü bu iletim raporu işi fena halde canımı sıkmaya başladı.ilginiz için tekrardan teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: youonlyliveonce

quote:

arkadaşlar merhaba,ben de bir v3i kullanıcısıyım,sorunum şu:atılan mesaj için herangi bir iletim raporu alamıyorum,ilgili bir menüye ulaşamıyorum.forumda arattırdım 1-2 yerde konuya değinilmiş,mesaj atarken ilgili bir seçenek olduğundan bahsediliyor,ben öyle bir seçenek görmedim.motorola müşteri hizmetlerini aradım ama oradakilerinde konuya hakim olmadan konuştukları dikkatimi çekti,öyle bi özlellik yok falan dedilere amal7 lerde varken hatta 8-10 sene önceki telefonlarda bile varken v3i de olmaması pek mantıklı gelmedi bana.attığım mesajın karşıya ulaşıp ulaşmadığını,ne zaman ulaştığını bildiren bir özellik olmalı diye düşünüyorum.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.öyle bir özellik yoksada bir yazılımla halledilebilir mi acaba bunu da merak ediyorum doğrusu?yardım ederseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler...

v3i nin tüm sorunlarının düzeltilebildiği gibi bunuda seem editle düzeltmek mümkün. seem edit bilmiyorsanız bu sorunun düzeltildiği bir monsterpack de flashlayabilirsiniz. monsterpack ler biçok hatanın ve kullanışsız özelliğin düzeltildiği bir pakettir telefonunuzun tüm içeriğini silerek düzenlenmiş yazılım yüklenir.

ayrıntılar için imzamdaki rehbere göz atabilirsiniz

sn youonlyliveonce ilginiz için teşekkür ederim,açıkcası bahsettiğiniz şeyler pek aşina olduğum şeyler değil,verdiğiniz link i inceleyerek bir çözüme ulaşmaya çalışacağım,aksi takdirde sizi daha geniş bir açıklama için tekrardan rahatsız edeceğim kusura bakmayın :) teşekkürler...

• O kadar şey yazdım hepsi bir hatadan dolayı silindi.. Anladığım kadarıyla sende bu seçenek yok ve bu motorolanın bir ayıbı..Telefonuna yeni bir yazılımla flaşlaman veya modlama programları ile teslim raporunu aktif hale getirmen gerekiyor..
  • quote:

O kadar şey yazdım hepsi bir hatadan dolayı silindi.. Anladığım kadarıyla sende bu seçenek yok ve bu motorolanın bir ayıbı..Telefonuna yeni bir yazılımla flaşlaman veya modlama programları ile teslim raporunu aktif hale getirmen gerekiyor..

gerçekten güzel anlatıyorsunuz ama,bide bunun yolunu gösterirseniz daha çok sevinirim.sn. youonlyliveonce ın yukarıda belirttiğilinki inceledim,oıldukça geniş bir açıklama mevcut ama ben daha sade ve sadece iletim raporu alabileceğim bir güncelleme istiyorum,bu mümkün müdür acaba,mümkünse bi tarif ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: youonlyliveonce

quote:

v3i nin tüm sorunlarının düzeltilebildiği gibi bunuda seem editle düzeltmek mümkün. seem edit bilmiyorsanız bu sorunun düzeltildiği bir monsterpack de flashlayabilirsiniz. monsterpack ler biçok hatanın ve kullanışsız özelliğin düzeltildiği bir pakettir telefonunuzun tüm içeriğini silerek düzenlenmiş yazılım yüklenir.

ayrıntılar için imzamdaki rehbere göz atabilirsiniz

sn. youonlyliveonce vermiş olduğunuz linki inceledim,gerçekten baya emek isteyen bir çalışma olmuş,sizi tebrik ederim.yanlız yazılanları yapmayı pek göze alamadım,ben sadece iletim raporu alabileceğim küçük bir değişiklik istiyorum.böyle bir uygulama yapabilir miyim,mümkünse tarif edebilir misiniz tabi? başka çare olmazsa linkte yazılanları bir şekilde uygulayacağım :) teşekkürler...

• quote:

O kadar şey yazdım hepsi bir hatadan dolayı silindi.. Anladığım kadarıyla sende bu seçenek yok ve bu motorolanın bir ayıbı..Telefonuna yeni bir yazılımla flaşlaman veya modlama programları ile teslim raporunu aktif hale getirmen gerekiyor..

ha birde şunu merak ettim,nasıl oluyorda bende iletim raporu olmazken,sizde olabiliyor?yapmış olduğunuz ekstra şeyler varsa banada söylerseniz sevinirim...
  • Yazlımdan kaynaklanan bir motorola salaklığı işte.. Yazılmdan yazılıma menülerde böyle farklılıklar olabiliyor.. Telefonu ilk aldığımda bende vardı bu seçenek ama senin kullandığın yazılımda bu seçeneği devre dışı bırakmışlar..

Örnek: Ekran ışığında 20 40 60 saniye var.. Buna sürekli seçeneği eklenebiliyor..
    Güvenliğe tış kilidi seçeneği eklenebiliyor...
    Mesajları telefon veya sim hafızasına kaydetme seçeneği konulabiliyor..
    Hatta yazılımla videoları mp4 formatında çekmesi bile sağlanabiliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Ekim 2006; 22:23:46 >

• quote:

Yazlımdan kaynaklanan bir motorola salaklığı işte.. Yazılmdan yazılıma menülerde böyle farklılıklar olabiliyor.. Telefonu ilk aldığımda bende vardı bu seçenek ama senin kullandığın yazılımda bu seçeneği devre dışı bırakmışlar..

Örnek: Ekran ışığında 20 40 60 saniye var.. Buna sürekli seçeneği eklenebiliyor..
    Güvenliğe tış kilidi seçeneği eklenebiliyor...
    Mesajları telefon veya sim hafızasına kaydetme seçeneği konulabiliyor..
    Hatta yazılımla videoları mp4 formatında çekmesi bile sağlanabiliyor....

anladım,ben biraz yazılım araştırıyım o zaman belki durumu düzeltecek bişeyler bulurum.teşekkür ederim ilgin için...

• Mrb ark.lar benm bi sorum olack
    V3ide skinleri telefona nası atabılrz??Bilgisi olan ve elinde güzel skinler olan ark.lardan yardım beklıyorum
  • İşte bomba gelıyor
    -G.O.R.A-
    Bir Uzaylı Filmi
    G.O.R.A 1
    G.O.R.A 2

Alıntıdır

• arkadasLar v3i kuLLnıormm ama bir haftadır sormaddın yer kaLmadı msn programı kuLLanabiliomuyuuss bi yardm nooluR
  • quote:

Orjinalden alıntı: hzncq

arkadasLar v3i kuLLnıormm ama bir haftadır sormaddın yer kaLmadı msn programı kuLLanabiliomuyuuss bi yardm nooluR

http://forum.donanimhaber.com/m_6283976/mpage_12/key_/tm.htm Buraya bak dosya ve nasıl kullanıcığın yazıyorkolay gelsin
  • arkadaşlar bgn bi v3i aldım yalnız multımedyadan seslere girip mp3 dinlerken kapağı kapatınca müzik duruor dinlenmıor kapağı kapatıpta dinlemenin bi yolu varmı yoksa bu özellk yokmu
  • bir arkadaşımda V3i var ve elektronik kitap yüklemek okumak istiyor yardımcı olursanız memnun olurum saygılar..
  • selamlar,
    benim v3i'mde mesaj menüsü kayboldu? inbox ve outbox folderleri görünmüyor? lütfen yardım edin..
  • Slmlar. Bende v3i almaya karar verdim ama 2.el alcam. en az 1 yıllık garantisi olan bi v3i istiyorum. Sizce alırken nelerine dikkat edeyim ve de fiyatlar ne alemde. Birde v3i hala karizma mı? Yoksa yerine çıkan daha karizma bi tel war mı?
  • Yahu bu forum öldü mü? Yoksa v3i nin modası mı geçti? Tam v3i aldık forum ölmüş. Zaten şans olsa anamız kız doğururdu
  • zarif bir telefon tam benim için üretilmiş ama camerada iş yok zarif olması yeterli oluyo tabi
  • motorola v3i telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu gerçekten çok güzel resim çekimi iyi video çekimi telefonda güzel görünüyor bilgilsayara atınca biraz netliğini kaybediyor ama çokta kötü değil şarjı normal kullanımla yani günde 1 saat konuşup 1 saat müzik dinlemeyle 3-4 gün gidiyor ses kalitesi mükemmel çok net ve yüksek ses çıkarıyor tabi ki dizaynında ve inceliğinden bahsetmeme gerek yok herkez biliyodur mükemmel bir karizması olduğunu zaten 2005 in en çok satan telefonu v3i nin kardeşi v3 oldu zaten bilmeyen yoktur kısacası v3i mükemmel
  • Selam beyler,

bir problemim var V3i ile ilgili,
    durup duruken telefon defterinden isimler siliniyor,
    atıyorum mesela en son 325.sıraya bir isim ve numara kaydettikten sonra 326.sıra boş gözüküyor normalde,
    fakat aradan birkaç gün geçtikten sonra yeni bir kayıt yapmak istediğimde bir bakıyorum mesela 290.sıra silinmiş ve yeni kaydı oraya yapmak istiyor,
    sizce neden olabilir böyle bişey ?
    lütfen yardım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melci -- 20 Ocak 2007; 15:39:21 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.