|
Bunun için şu yapılabilir: ticaret kanunu ile belirlenmiş bazı yetkili tekno marketler olacak(aynı yetkili egzos ölçüm yerleri gibi) ve ürünler o mağazalarda satın alınan il/ilçe tartışılır bu stokta var ise deneme şansı olacak. Bölgenizde deneme imkanlı ürün etiketi ile satılacak ve bu ürünler "beğenmedim" gerekçesi ile iade edilemeyecek. O zaman keyfi iadeler büyük oranda çözülür ama böyle bir alt yapı çalışması lazım. Fikir ütopik gelebilir ama başka yolu yok bunun. Gerçekten mağazalar inanılmaz yetersiz. Ben Bursa'da yaşıyorum ve burası alışveriş anlamında tam manasıyla "koca bir köy". Mecburen herşeyi internetten almak durumunda kalıyorum (sadece stok da değil internet fiyatları ile fiziksel fiyatlar arasında salakça bir fark konusu da var, o apayrı bir konu) ve kimse de kusura bakmasın ben fiziksel mağaza derdi, kirası, masrafı, lojistiği, müşteri hizmeti, demo hizmeti vs vermeyeceğim, hiç elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadan ürünü karşı tarafa iteleyeceğim denemeden görmeden, e ondan sonra da neden beğenmedin diye üste çıkacağım... oldu, gözler doldu. |
|
Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt