Şimdi Ara

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
4
Favori
143.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada bi yardım edin yaf delirdim çıldırdım bi usb driver kuramadım gitti işletim sistemi vista home premium c yi basılı tutarak telefonu bağlıyorum 10sn geliyo USB Flash bilmem nesi 10 sn sonra aygıt çıkarılmış diyo telefon nomal açılıyo ne driver kurabliyosun ne bişe deli oldum 10 saniyede tanıtamam ya bn bunu buna (c yi basılı tutuyorum bu arada bırakmıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hat - Trick

banada bi yardım edin yaf delirdim çıldırdım bi usb driver kuramadım gitti işletim sistemi vista home premium c yi basılı tutarak telefonu bağlıyorum 10sn geliyo USB Flash bilmem nesi 10 sn sonra aygıt çıkarılmış diyo telefon nomal açılıyo ne driver kurabliyosun ne bişe deli oldum 10 saniyede tanıtamam ya bn bunu buna (c yi basılı tutuyorum bu arada bırakmıyorum)

biraz daha hızlı olup kurmanız gerekiyor virüs programını kapatarak denemenizi tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Hat - Trick

banada bi yardım edin yaf delirdim çıldırdım bi usb driver kuramadım gitti işletim sistemi vista home premium c yi basılı tutarak telefonu bağlıyorum 10sn geliyo USB Flash bilmem nesi 10 sn sonra aygıt çıkarılmış diyo telefon nomal açılıyo ne driver kurabliyosun ne bişe deli oldum 10 saniyede tanıtamam ya bn bunu buna (c yi basılı tutuyorum bu arada bırakmıyorum)

biraz daha hızlı olup kurmanız gerekiyor virüs programını kapatarak denemenizi tavsiye ederim

yani ciddi olamazsanız bunu yok mu daha kolay bir yolu ztn takınca donanımı kuruyum mı diye soruyo ewt diyorsun güvenlik duvarı onay istiyor derken baya bi vakit kaybı yaşıyorum sonrasıda malum telefon açılıyo vistada aygıt çıkarılmış deyip yüklemeyi iptal ediyor :S:S
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bende w810 i var tamam 1-2-3-4 . işlemleri yapıyorum. usb bağlı değilken flash a basıyorum sonra c ye basılı tutarak usb yi takıyorum fakat telefon ekranında telefon modu ve dosya aktramımı var onlardan birisini secmem gerekiyomu gerekmiyomu ? ve bi süre bekledim fakat hic bişi olmadı tpa dosyasını zip ledim ondada sorun yok neyde anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykuttekkan

bende w810 i var tamam 1-2-3-4 . işlemleri yapıyorum. usb bağlı değilken flash a basıyorum sonra c ye basılı tutarak usb yi takıyorum fakat telefon ekranında telefon modu ve dosya aktramımı var onlardan birisini secmem gerekiyomu gerekmiyomu ? ve bi süre bekledim fakat hic bişi olmadı tpa dosyasını zip ledim ondada sorun yok neyde anlamadım

telefon kapalı halde c tuşuna basarak bğlamanız ve usb driveri tanıtmanız gerekiyor.
  • arkadaşlar w810i var cid 49 031 yazılımını yükledim herşey çok güzel normal ama kamera açılmıyor cam driver yükledim farklı yöntemlerle yine açılmadı önerisi olan var mı acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice_Sh@dow

arkadaşlar w810i var cid 49 031 yazılımını yükledim herşey çok güzel normal ama kamera açılmıyor cam driver yükledim farklı yöntemlerle yine açılmadı önerisi olan var mı acaba??

yazılımı baştan attığınızda kamera hala çalışmıyor ise kamerada donanımsal sorun olmuş olabilir.
  • w610i cid53 oldu malum setool kullanamıyorum r8ba024 cid52 asia c main ve fs dosyalarını bi türlü bulamadım topse için ruscada yok ne yapıcaz acoustic yükleyemedim gitti
  • sorunu çözdüm main ve fs ye hiç gerek yokmuş deneme yanılmayla öğrenmiş oldum
  • slm faruk kardeşm ya senden bişey rica edecem bişey soracam . bizim elimize bi k850i geçti fakat yazılımı değişik yani main dosyası farklı ve main dosyasını değiştirmemiz lazım senin forumdaki bi konunda bundan bahsediorsun ama hangi dosyayı atacağımı kestiremedim en iyisi sana sorayım dedim bana yardımcı olabilir misin bu konuda ?http://willmaster.at/
    bu adreste bütün main dosyalarını buldum ama yinede sana sorayım dedim .

main fs ve tpa dosyaları lazım yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: *-*L_A_Z_R_A_İ_L*-*

slm faruk kardeşm ya senden bişey rica edecem bişey soracam . bizim elimize bi k850i geçti fakat yazılımı değişik yani main dosyası farklı ve main dosyasını değiştirmemiz lazım senin forumdaki bi konunda bundan bahsediorsun ama hangi dosyayı atacağımı kestiremedim en iyisi sana sorayım dedim bana yardımcı olabilir misin bu konuda ?http://willmaster.at/
    bu adreste bütün main dosyalarını buldum ama yinede sana sorayım dedim .

main fs ve tpa dosyaları lazım yardımcı olursan sevinirim

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader konuyu açan: tolyo
    konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm
    bu konuda soruna yardımcı olunacağını düşünüyorum tüm k 850 kullanan arkadaşlar bu konuda

• setool v1.01 versiyonunu yani eski versiyonunu arıyorum. Elinizde var mı acaba? Neden arıyorsun derseniz; anlayamadığım bir sebebten dolayı 1.01 versiyonu dışında diğer tüm versiyonlar ile telefona patch yaptığımda telefon bir daha açılmıyor.
    Şimdi elimdeki eski versiyon olan 1.01 i bulamıyorum.
    Sizde var mı acaba?

edit:
    Sonunda buldum arkadşlar. İhtiyacı olan varsa mesaj atsın göndereyim.

edit 2:
    setool2lite_v1.01
    http://rapid+share.com/files/201685109/setool2lite_v1.01.rar.html

rapid+share.com'daki + işaretini kaldırıp indirebilirsiniz. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 23 Şubat 2009; 21:42:44 >

• arkadaslar SE C905 e menu diline turkce ekleyebilirmiyiz
  • arkadaşlar jd flashere bir türlü bağlantıyı kuramadım. önce C tuşuna basılı tutarak deniyorum olmadı sonra 2ve5 tuşlarına basılı tutarak denediğimde aşağıdaki hatayı veriyo:(
    setoldan camdriver dat dosyasınıı flashladım, kamera açılmıyor. en son olarak SE Update programını kullanmayı denedim. Tanımlama başarısız oldu sorununu aldım:(

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU
  • daha kaliteli resimler çekeyim derken orijinal kameramdan oldum lütfen yardım edin. forumda pm göndererek halledemiyorum:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: k770

daha kaliteli resimler çekeyim derken orijinal kameramdan oldum lütfen yardım edin. forumda pm göndererek halledemiyorum:(

ilk sayfadan yazılımı yeniden yüklemenizi tavsiye ederim.yada
    http://www.4shared.com/account/file/67428206/9c30fdbe/MicroSuperModeTCybershotT_for_k770-t650_v20.html
    buradaki cam driveri anlarılan şekilde telefonunuza atmanızı tavsiye ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• k550i nin cid 52 olup olmadigini nasil anliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 14 Mart 2009; 13:16:12 >
  • Arkadaşlar w580i kullanıyorum. Sonyericsson' un bir programı sayesinde telefonu güncelledim. Keşke hiç yapmamış olsaydım. R6bc002 cid52' den R8bc001 Cid53 yazılımına değişti. Bu güncellemeyi yaptıktan sonra farkettim ki camera' yı video çekmek için kullanırken eskisine oranla daha kötü gösteriyor. Piksel sayısı sanki azalmış gibi.Resim çekerken hiçbir problem yok ama. Ben de eski cam driverı yüklemek istiyorum ama Cid53 w580 için Setool işe yarar mı ya da hangi versiyonu gerekiyor? Far Manager' ı mı kullanmam gerekli?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

k550i nin cid 52 olup olmadigini nasil anliyoruz?

setolla bağlayın setol ekranında görünecektir.yazılım güncelleştirmesi yuapmadı iseniz cıd 52 dir

DaveJ

far kullanmanız gerekli setol cıd 53 lerde işlem yapamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

k550i nin cid 52 olup olmadigini nasil anliyoruz?

setolla bağlayın setol ekranında görünecektir.yazılım güncelleştirmesi yuapmadı iseniz cıd 52 dir

DaveJ

far kullanmanız gerekli setol cıd 53 lerde işlem yapamıyor.

soylediklerinizi bir anlayabilsem

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.