Şimdi Ara

Tüm mesleklerin patlayacak olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ortada patlayan bir gırtlak vardı eskiden ne komikti ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 15 Temmuz 2020; 22:20:6 >
  • Herkes istediği mesleği yazsa cidden para düşünmeden etkin oldugu meslegi yazsa hem daha iyi olacak hem de digerlerinin onu kesilmeyecek tabi burda suclu olan kesinlikle ogrenciler degil apartmana universite acan tek hücreli amiplerde adamlar binaya tip falan aciyorlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 15 Temmuz 2020; 22:23:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu durumun ailelerin çocuklarını iyi tanımadıklarından kaynaklandığını düşünüyorum aileler çocuklarının mükemmel olduğunu düşünüyor sanırım,okuması için elinden geleni yapıyor ama adamın kafası basmıyorsa istediğin kadar okut ne fayda? elbette herkes temel eğitim almalı ailelere düşen sorumluluk da genel eğitim sürecinde çocuklarını gözlemlemeleri ve potansiyeli olup olmadığını anlamaları(bu arada sadece aileler de değil öğretmenlere de büyük sorumluluk düşüyor) ama maalesef böyle olmuyor hâlâ üni oku diploma al kafasında olan insan çok böyle devam ettiği sürece cidden patlayacağız bir yerde ben bu durumun farkındayım ama yine de okumak istiyorum çünkü merak ettiğim ve öğrenmek istediğim çok şey var okuduğum için pişman olacağımı da düşünmüyorum açıkçası yazdığınız şeyler beni biraz şaşırttı bu kadar okuduk keşke okumasaydım şu yerde şu işe girseydim şu kişi şu kadar alıyomuş vb. henüz üniversiteye başlamadığım ve para kazanma derdine düşmediğim için de böyle düşünüyor olabilirim fakat söylediklerinizde ciddiyseniz bu sistemin böyle olmasında sizin de payınız olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emekli olanlar/ yurt dışına gidenler/ artan nüfus sonucu yeni istihdamlar/ vefat edenler ya da mesleği bırakanlar... uzar gider bu tip nedenler dengeliyor zaten belirli top bölümleri.

Sadece 🧠 kullan.

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Beynimi kullanıyorum hocam şimdi. Senin dediklerin sayesinde 20 bin kişi azalttım hukukçuları. 100 bin kişi oldular. Şimdi düşünme sırası sende.
  • olddirtytshirt kullanıcısına yanıt
    hatamiz sanirim surekli pohpohlanip ovulmemize kanmak oldu.lise okumak yerine ise girsem su an 4-5k gelirim olacakti.25-30 yaslarimda kendi dukkanimi acsam ucsuz bucaksiz.

universiteyi yine hobi olarak oku ama universite okuyup is bulmak biraz hayal gibi. okuyacagim yerler de boun,odtu,gsu vs olacak.buna ragmen umutsuzum.istihdam yok,emeklilik falan yok kim nereye emekli oluyor.zaten su an yasi 35 alti olanlar 60-65de ancak.buyukler de bu sartlarda olamazlar emekli falan.her sene mezun artiyor.her sene 10.000 mezun veren bolum 15 sene sonra 150.000 tane daha mezun vermis olacak.Peki o alan icin kac istihdam acilacak? 10da 1i belki.Bu da o cok sevilen plaza hayatinda maaslarin dusmesine sebep olacak.Gelmissin 40 yasina,alttan gencecik asgari ucretin yarisina calisacak 150.000 genc gelmis.kim seni tutacak orada? Bu olmasin diye kidem tazminati vardi ama onu da kaldiriyorlar.Hadi 40 yaslarini da atlattin ama oyle ceo olamadiysan,unlu cerrah avukat sektorde parmakla gosterilen birisi degilsen kimse sana 65'ine kadar ekmek yedirmez

• Belirli top bölümler yazıyor orda hukuk mu yazıyor🌚

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    pohpohlamak + ailelerin aşırı korumacı olması da var özellikle aileden biri genç yaşta çalışmaya başladıysa o çektiği zorlukları çocuğu da çekmesin istiyor (en azından benim için öyle eminim böyle olan başkaları da vardır) ve küçük yaşta çalıştıktan sonra eline okuma fırsatı geçtiğinde bir şekilde okuyup memur olunca da bildikleri onlara göre en acısız yöntem olan “oku memur ol çocuğum” yöntemini çocuklarına uygulatmaya çalışıyor iyiliğimizi düşünüyorlar iyi hoş fakat bizim hiç çalışma tecrübemiz yok insanlarla doğru dürüst iletişim kurabileceğimi düşünmüyorum ben şahsen okulda farklı farklı tipler olsa da bir işe girdiğinde kazanabileceğin kadar tecrübe kazanılamaz bence bu yüzden bu da gerekli fakat bunu bu şekilde söylemek var bir de diğer türlü söylemek var umarım anlatabilmişimdir bu arada bu kadar konuşuyorsun çözümün ne peki derseniz “barış söyler kendi bir ders alır mı?” diyorum ve bitiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olddirtytshirt -- 16 Temmuz 2020; 4:27:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• olddirtytshirt kullanıcısına yanıt
    cok haklisin hocam.korumaci aileye ozel okul da eklenince harbiden kendini ozel sanıyor insan...

bu yasa geldim daha elimden bir is gelmiyor.cok yazik bize...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.