Şimdi Ara

Tüm Klasör ve Programlar Media Player Olarak Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Yurttan bir kız arkadaşım tüm klasör ve dosya uzantlarını windows media player ile açılacak şekilde .lnk değiştirmiş. Nasıl becerdiyse artık
    Sistem geri yükleme noktasıda yok o zamana sistem geri yüklemede yapamıyoruz. Nasıl düzeltebiliriz bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 12 Ocak 2013; 14:39:10 >

• Yüzlerce defa ikili üçlü dörtlü hatta beşli ön yüklemeli sistem kurdum.
    İşin en basit mantığı şu
    1- kuracağın her sistem için ayrı bir partition ayırmalısın.
    2- win 95 ve örneğin win 7 ve iki linux kurmak istiyorsan
    25 gbt winXP
    100 gbt win7
    100 gbt linux1
    100 gbt Linux2
    150 gbt Belgeler
    10 gbt swap
    Parted magic live CD deki Gparted yardımı ile 6 partition oluştur.
    Sadece winXP bölümünü NTFS formatla. Linuxların kurulacağı bölümleri EXT olarak formatlamalısın. winXP kur.
    Gparted yardımı ile winXP bölümünü hidden yap Win7 yi herhangi bölüme kur. daha sonra WinXP bölümündeki hiddeni kaldır.

Sırasıyla linux1 ve linux2 yi planladığın bölüme kurarasın .

Linuxlar sana hangi bölüme önyükleme yapacağını ve swap bölümünü soracaktir .Harddiskin başlangıç bölümünü ve swapı vede root bölümünü ilgili Linuxa gösterirsin.

• Ya şöyleki bilgisayarımı geçen hafta açtığımda hiçbir klasöre giremiyordum Yandex dışında neye tıklasam Windows Media'da açıyordu örneğin dosyada fotoğraflar varsa, tıkladığımda fotoğraflar Media Player'da slayt gösterisi şeklinde açılıyordu.Daha sonra ben internette araştırdım nasıl yaptığımı da hatırlamıyorum ama galiba çalıştır diyip oraya control mü ne yazmıştım bunu da bi internet sitesinden bakarak yapmıştım ve bilgisayarım eski haine gelmişti.Şimdi tüm dosyalarımda Media Player'ın simgesi dahi var ne yapmalıyım?
    Not: Bilgisayardan çok anlamıyorum o yüzden adım adım açıklayarak yazar mısınız nolur?
  • Su linkten sifirlayabilirsniz;
    http://7.enpedi.com/2010/07/windows-7-dosya-uzantlarn-onarmak.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.