Şimdi Ara

TUM HGS SORULARINIZI CEVAPLIYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
22.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuyu YGS soruları diye okudum😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni aracımda HGS yi siyah noktalı alana mı yapıştırayım yoksa onun altına mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kablocu_16

    Bende bu soruyu benzer soracaktım. HGS ilk çıktığında kart bulunmadığı için etiket almak zorunda kaldık. Şuan bankalarda veya PTT de kart HGS var mı? Şimdi araba değişecek.

    Var hocam ben kart aldim.zaten karti okutmasak bile sorun degilmis.plaka okumasi onemliymis kameranin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart her bankada var mı sormak lazım. Birde okutmama problem değil diyorsun, çıkışta zaten kaçak okuyor çıkış yerin belli, girişi her zaman doğru alarak tespit ediyorlar mı?

    Konuyu açan arkadaş yukarı böyle yaparsan uzun mesafe ücreti çektiğini bunu düzeltmek için uğraşman gerektiğini söylüyor, bu konuya dikkat etmek lazım.

    Kartı ayna altındaki bölgeye durabilmesi için yapışkan kartlık gibi birşey verdiler mi? Gerçi istanbullu değiliz yılda bir kullanıyoruz elimizle tutsakta yeter.
  • Merhaba, benim toplam 4 geçiş ihlalim bulunuyor. Hepsi de yetersiz bakiye sebebiyle aynı gün içerisinde. Yurtdışına çıkış yaptığım için arada kaynadı.

    Adresim haziran 2015 te değişti ihlaller 11 nisan 2015 tarihli. Tebligat almadım hiç. İnternet uzerinde torba yasa ile duzenleme yapildi haberleri var. Hgs de gri listedeyim. Şimdi ne yapayım gidip Ptt ye bu parayı odeyeyim mi? Gib uzerinde zaten bir sey gözükmüyor. Aydinlatirsaniz sevinirim.
  • Merhaba

    Bizim şirkete uzun dönem kiraladığımız aracı Kiralama sözleşmesi bittikten sonra aracı başkası kiralık araç şirketinden satın almış. Ve bizim talimatlı kredi kartımızdan hgs den toplam 123 TL yükleme olmuş farklı günlerde. Talimatı iptal ediyoruz ama geriye dönük bu tutarları alma şanısmız varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlatıyorum ve soruyorum Gri liste nedir? hesapta illa 30 tl olması mı gerekiyor?
    ceza kesilmesi sadece hesabınızda geçiş yaptığınız yolun ücretinden daha az para olunca gelir diye düşünüyorum. o zaman 16 tl olan hesabım için neden uyarı geliyor?
  • Abime ait motoru yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Artık HGS almaya karar verip plakanın üzerine bana ait bir HGS satın aldım. Sonra abim motorun üstünde zaten bir HGS kaydı olduğunu ve hali hazırda kullandığını söyledi.


    Sonra bunu teyit etmek için HGS nin resmi sayfasından abimin ve benim hesaplarımla giriş yapıyorum ve gerçektende ikimizdede aynı plaka üstüne AKTİF gözüken ayrı HGS'ler var.


    1- Bu nasıl mümkün oluyor aynı plakaya 2 ayrı HGS nasıl aktif oluyor.

    2- Bu durumun bir zararı olurmu birisini illa iptal ettirmek gerekir mi?


    Cevabınız için teşekkürler.

  • Merhaba,


    23.08.2021 tarihinde 2. el bi araç aldım. Eski araç sahibinden kalan hgs ve ogs geçiş ihlalleri görünüyor hepsinin yasal ödeme süresi geçmiş cezalı duruma düşmüş yani. Bu durum benim için problem olurmu muayene randevusu alırken veya aracı satmak istersem borç bana mı çıkar? Bir de hgs almadım henüz hgs alırsam eski sahibinin borçlarını benim hgs bakiyemden mi düşer? Teşekkür ederim.

  • Aynı plakaya hem hgs etiketi hem de hgs kart almak mümkün mü? Teknik olarak mümkün olsa bile geçişlerde hangisinden düşecek sadece takılı olandan mı? Yoksa 2sinden de düşer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 6 Mart 2022; 13:41:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HGS etiket kampanyalı banka var mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 1-2 sene önce kapattığım kredi kartımdan 17,5tl para kesilemedi diye 2 haftadır telefonuma mesaj geliyor. Nedir bu benden alınamayan ücret?

    2017 senesinde bir araç satmıştım.sadece ondaki hgs aktif gözüküyor ama satarken hgsyi alıp yırttım. Acaba oradan mı gelir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.