Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (972. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.354
Cevap
683
Favori
1.859.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

postam 03/02/2017 tarihinde Başakşehir Pim e kaydı yapılmış kalmış 4 gündür öyle bekliyor. bu tarihte kayıt yapılmış olup gönderi durumu güncellenen varmı acaba.

telefon numaralarınada ulaşılamıyor. Daha önce 4 gün beklediğini hiç görmemiştim :s
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Benim de 2-3 aydır gelmeyen kargom var. Takipsiz kargoların ne olacağı meçhul. % 90-95 gelir. Fakat bazıları ürünlerin kaybolduğunu yazıyor.
    Onun için mümkün olduğu kadar takipsiz kargolu ürün almayın. Aynı ürünün benzer fiyata başkalarında takipli kargoyla satıldığını göreceksiniz. Tabii iyi bir aramayla.
  • MasterOFMonster M kullanıcısına yanıt
    Faturasına düşük de yazdırsanız, boyuttan dolayı gümrüğe takılma riski var. Gümrüğe takıldığında da bunun satış linkini bulup gerçek değeri üzerinden vergi alırlar. Yani kritik bir ürün. Şansa geçebilir de belli olmaz.
  • Kunt1903 kullanıcısına yanıt
    Takipsiz kargo TR'ye girdikten sonra görünmüyor. Fakat TR'den iade edilirse, gidişte görünmesi lazım. Örneğin Çin'e girdiği görülür.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    30 Aralık siparişi 2 takipsiz posta dün geldi. Belli olmuyor 2.5 ayı da bulduğu oldu daha önce. Tamam artık gelmez bu deyip ümidi kestikten bir hafta içinde geliyor.
  • beyler bu nedemek oluyor ilk defa pim de böle birşey oldu
    İSTANBUL(AVR)/BAŞAKŞEHİR İST.ULUSLARARASI PİM 07/02/2017 04:50:32 PTT İşyerine Sevk Edildi
    İSTANBUL(AVR)/BAŞAKŞEHİR İST.ULUSLARARASI PİM 07/02/2017 09:38:59 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    İSTANBUL(AVR)/BAŞAKŞEHİR İST.ULUSLARARASI PİM 07/02/2017 09:46:21 Torba Geliş Kaydı Yapıldı
  • Yanlışınız var hocam. Evet, Gümrükte büyük ebatlı ürünler dikkat çekiyor. Fakat klavye genellikle geçiyor. Kimse ürün linki vb kontrol edecek kadar uğraşamaz. Öyle olsa Gümrükte ürünlerin gerçek fiyatını internetten kontrol etmekten, aşırı yığılma olurdu. Ürün fiyatına ve görünüşe bakıp, "Klavye ne olacak canım. Öyle pahalı değildir." deyip geçiriyorlar. Tabii Gümrük memurunun kıllığına ve o günkü ruh haline bağlı.
  • JerryC kullanıcısına yanıt
    Gümrük kontrolune girmiş. Aynı gün çıkabliilir de, 1-2 gün sonra da çıkabilir. Yoksa gümrük'te 6-7 gün gibi takılırsa muhtemelen iade edilir. Bugün, yarın belli olur sanırım.
  • guven35 G kullanıcısına yanıt
    eyv hocam içinde koleksiyonluk amerikan kravatları vardı inş geçer
  • JerryC kullanıcısına yanıt
    Aşırı çok değilse geçer. Ürün fiyatı, paket büyüklüğü vs nedir?
    Genellikle geçebiliyor olabilir. Gümrük memuruna bağlı olarak takılma riski de var ben bunu demek istedim. Yanlışım yok şüphelendikleri ürünlerin gerçek fiyatını internetten kontrol ediyorlar. Klavyede sorun olmayabilir 5$ a da klavye var. Ama mesela tablet ise ve sen 100$lık ürünü 30$ gösteriyorsan o zaman araştırır bulurlar. Zaten aşırı yığılma dediğin sıklıkla oluyor.
    2 adet ve küçük boyutlarda benim anlamadığım ukim de denetlenmesi gerekmiyormu daha önce hep öyle oluyordu
  • Tablet gibi ürünlerde haklı olabilirsiniz. Ona birşey demiyorum.
    Siz Türkiye'ye ne kadar ürün girdiğini hesaplasanız, yığılmayı bırakın, gece gündüz çalışıp nasıl yetiştirebiliyorlar dersiniz?
    Ürün takibinde gece, gündüz, kontrol ve giriş-çıkış yapıldığını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messi43

Merhaba

postam 03/02/2017 tarihinde Başakşehir Pim e kaydı yapılmış kalmış 4 gündür öyle bekliyor. bu tarihte kayıt yapılmış olup gönderi durumu güncellenen varmı acaba.

telefon numaralarınada ulaşılamıyor. Daha önce 4 gün beklediğini hiç görmemiştim :s

Benimki 1 şubat başakşehir pime kayıt var, bir daha güncelleme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Ürün nedir? Fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Yanlışınız var hocam. Evet, Gümrükte büyük ebatlı ürünler dikkat çekiyor. Fakat klavye genellikle geçiyor. Kimse ürün linki vb kontrol edecek kadar uğraşamaz. Öyle olsa Gümrükte ürünlerin gerçek fiyatını internetten kontrol etmekten, aşırı yığılma olurdu. Ürün fiyatına ve görünüşe bakıp, "Klavye ne olacak canım. Öyle pahalı değildir." deyip geçiriyorlar. Tabii Gümrük memurunun kıllığına ve o günkü ruh haline bağlı.

İnşallah takılmaz hocam baya uyduruk basit bir klavye olarak gözüküyor. Gearbest'e 30 dolar altı yazmalarını rica etmiştim sipariş esnasındaki your message kısmından umarım öyle yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

quote:

Orijinalden alıntı: Messi43

Merhaba

Benimki 1 şubat başakşehir pime kayıt var, bir daha güncelleme yok

04/02/2017 tarihinde Başakşehir PIM'deydi 06/02/2017de çıkardılar hocam şuan beylikdüzünde torba kapandı şeklinde gözüküyor.

yok ne yazık ki takip kodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

ben yurt dışından ne aldıysam gelmesinden ümidimi kestikten sonra geldi :)

gelir inşallah merak etmeyin.

ben de öyle mi olucak diye merak ediyorum. 70 gün sabırla bekledim. beklemeyi kesince mi gelicek artık. çok ta önemli değil iadesini almıştım zaten.
  • kralleo1988 K kullanıcısına yanıt
    Aynisini ben yasadim iadesi aldim gelmez artik dedim 3 gün sonra geldi aynisi sizede olucak ümidi kesin daha çabuk geliyorsimdi kredi kartimin hesap kesimjni bekliyorum adamin parasini ödemek lazim tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 7 Şubat 2017; 13:24:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.