Tüm Fenerli arkadaşlara geçmiş olsun der avrupadaki başarılarının devamını bekleriz.
Biz de Panionios'a başarılar diler, Avrupa'daki başarısızlığınızın devamını dileriz.
Hakem hataları futbolun içinde olan birşey... Zico nasıl bir değerlendirme yapar maça dair bilmem ama Appiah kaç top kazandı merak ettim ben.Edu çıkınca 9 kişiye indik,Appiah rakiplerinin yanında koşuyor,yada karşısında adam olduğunda artık nedendir bilmem ellerini 2 yana açıp bekliyor.İşallah Afrika kupasında adam gibi oynar da satarız.
İlk golde korner yada serbest vuruş dönüşü dengesiz yakalandık,2.golde de Carlos ofsaytı bozdu.Sonuçta rakip de Kayseri 10 kişi yakalamışken affetmedi.Kayseriye de tebrikler...İglesiasada geçmiş olsun etkili bir futbolcuydu arayacak gibi Kayseri yokluğunu.
Ya ne kadar meraklıyız kendi takımımıza laf söylemeye.
subsonic hocam bizim de yenilmeye hakkımız var, bizim oyuncumuzun da kötü oynamaya hatta içine etmeye hakkı var. Ama hiç kimsenin bu şekilde şampiyonluğu çalmaya benim takımımı katletmeye emek hırsızlığı yapmaya hakkı yok. Allah hepsinin belasını versin ya yetti artık. Aldığınız para haram olsun hırsız herifler. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan karınızdan çıksın inşallah sürünün köpekler. Nedir lan bu yetti artık ya gs ı şampiyon yapacaksınız bu kadar belli etmeyin artık yaa
Hocam sakin altı üstü futbol,adamlar milyon dolarları cebe atıyor boş yere asabiyet yapma sağlığına zarar Olan olmuş artık Edu atılmamalıydı şuydu buydu bunlara yapacak birşey yok artık.Bunlara sığınırsak bu maçı değerlendiremeyiz ve 1maç boşu boşuna geçmiş olur.Appiah 90 dk top oynuyor 1 kez topa girmiyor kayıp,şort bembeyaz.Appiah böyle devam ederse bu takıma zarar verecek bunu görmek lazım
İşte onu diyorum ya. Ortada milyon dolarlar dönüyor. Ben gidiyorum takımımın formasını alıyorum para. Lig tv izliyorum para. Ben olmasam o hakemler aç kalacak. Ama şurada bir zevkimiz var içine ediyorlar 11 senedir. Bu kadar göz göre göre olmaz artık yeter ya. Bu ülkede ne kadar basiretsiz varsa tff başkanı fb yöneticisi vs. Biri çıkıp dur diyemiyor. Aziz Yıldırım da dahil hiçbiri ses çıkaramıyor ne bu yahu. Adam emek çalıyor hırsızlık yapıyor ortada adaletsizlik var. Geçen sene neler yapıldı 100. yılımız yapmadıkları çirkeflik kalmadı. Birinden alınıyor diğerine veriliyor ve hala biz bu ülkede futbol izliyoruz cebimizden para çıkıyor.
Birileri FB hasetinden kıskançlığından çatlıyor patlıyor FB'yi bu ülkede vatan haini bile ilan etti şerefsizler. Ama fransız takımları bu ülkede 11 yılda 6 kez şampiyon oluyor. Bu ligde yeri olmayan adamlar benim paramla şampiyon olup primini yiyorlar. Ben de diyorum ki haram olsun o hakemlere de FB'ye ve BJK'ye bu haksızlıkları yapıp emek çalanlara da. Benim hakkım varsa haram olsun alayı kan kussun. Ben İngiltere Premier ligini imrenerek mi izleyecceğim ömrüm boyunca. Bir kere şu ülkede adam gibi temiz şerefli hakem izlemeyecek miyim ya..... 11 yıldır boka battı futbol denen şey bu ülkede. Hala aynı şerefsiz kansız tff başkanı. İnşallah bir 8-0 da norveç Türkiye'yi yener de alayı defolup gider başımızdan. Adam gibi futbol izlemek istiyorum artık...
quote:
Orjinalden alıntı: masal75
Tüm Fenerli arkadaşlara geçmiş olsun der avrupadaki başarılarının devamını bekleriz.
SABRET DOSTUM 2 MAÇ SONRA GEÇMİŞ OLSUNU GÖRECEKSİNİZ...YAPILABİLİRLİĞİNİZİ HAD SAFHAYA ÇIKARIP ITALYADAN GETİRTTİĞİMİZ ÖZEL KINALARI INTER YAPIMI TÜM GS Lİ DOSTLARIMIZA KADIKÖYDE ELLERİMİZLE DAĞITACAĞIZ....BETER OLSUNLAR...