Şimdi Ara

Tüm Dekoratif Ev Aksesuarlarında Ücretsiz Kargo!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sitemizde tüm dekoratif ev aksesuarları kategorisindeki ürünlerde bu haftaya özel Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo kampanyası yapılmıştır.

http://www.tiktakal.com

İyi alışverişler.

Düzenleme pinigoda 3-TL

http://www.pinigo.com/products/1182-otomatik-sise-kapak-acacagi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_agabey -- 9 Temmuz 2013; 11:40:20 >
    Belirtmiş olduğunuz ürün farklı sitelerde farklı fiyatlara satılabilir. Belirtmiş olduğunuz sitelerin kendi stoklarına alış fiyatları da farklılık gösterebilir. Örnek verdiğiniz sitede 3.90 TL kargo ile ürün 6.90 TL ye gelmektedir. Aradaki 3 TL lik fark kargo ücretsiz diye yansıtılmış ve müşteriyi kandırmaya yönelik bir fark değildir. Uygun fiyata satan site daha uyguna ürünü stoklarına alırken bizim sitemize farklı gelebilmektedir. Yada kargo anlaşması gereği kargo firmasıyla sitelerin de farklı fiyat politikaları olabilir. Bunun gibi daha birçok faktör fiyatları etkilemekte de olabilir. Bilginize.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebay -- 9 Temmuz 2013; 13:02:30 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 9 Temmuz 2013; 13:07:10 >

Ben Logitech T400 Zone Touch Mouse ürününe baktım. Sitenizde 87 TL iken Vatan Bilgisayar dabile 48TL görünüyor.
    Bazı ürünlerde ufak uygunluklar var USB bellekler gibi.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vukleus -- 9 Temmuz 2013; 13:12:18 >
    Tüketici ucuz olanı alacaktır doğru ancak belirtmek istediğiniz tam olarak nedir anlayamadım. Mesajımda açıklamada bulunarak bilgilendirme yapmak istedim. Ayrıca tek bir üründe değil farklı ürünlerde de ücretsiz kargo kampanyası vardır. Tek bir ürüne bakılarak eleştirmek ya da tüketiciyi yanıltmaya çalışıldığı ithamında bulunmak çok da doğru değildir. Sorunuza anladığım kadarıyla cevap vermek gerekirse tüketici ucuz olanı alacağına göre sitemizden değil farklı bir siteden ürünü alacaktır. Bu durum sitemizde ki diğer ürünleri etkilemektedir. Dileğen müşterimiz dilediği ürünü dilediği yerden almakta da özgürdür. Bilginize.
    İyi günler
    Merhaba, belirli dönemlerde siteler belirli ürünlerde kampanyalar yapmaktadır. Bu kampanyalar farklı zamanlarda da farklı sitelerde yapılmaktadır. Bugün belirtmiş olduğunuz sitede ürün 48 TL iken 1 hafta sonra bizim fiyatımızdan farklı da olabilir. Takdir tabiki de sizindir. Bazı ürünler çok uyguna da gelebilir. Örneğin gecen ay sitemizde çok uyguna hafıza kartı satılmıştır. Bu fiyata o ürün hiçbir sitede o dönemde bulunmamaktaydı. Bilginize.
    İyi günler

Orijinalden alıntı: TikTakAl.com

Merhaba,
    Belirtmiş olduğunuz ürün farklı sitelerde farklı fiyatlara satılabilir. Belirtmiş olduğunuz sitelerin kendi stoklarına alış fiyatları da farklılık gösterebilir. Örnek verdiğiniz sitede 3.90 TL kargo ile ürün 6.90 TL ye gelmektedir. Aradaki 3 TL lik fark kargo ücretsiz diye yansıtılmış ve müşteriyi kandırmaya yönelik bir fark değildir. Uygun fiyata satan site daha uyguna ürünü stoklarına alırken bizim sitemize farklı gelebilmektedir. Yada kargo anlaşması gereği kargo firmasıyla sitelerin de farklı fiyat politikaları olabilir. Bunun gibi daha birçok faktör fiyatları etkilemekte de olabilir. Bilginize.
    İyi günler.

Söylediklerinizin hepsini kabul etmekle beraber konunun sıcak fırsatlar olduğunu ve reklam alanı olmadığını hatırlatırım.

Aradaki 3 TL lik fark kargo ücretsiz diye yansıtılmış ve müşteriyi kandırmaya yönelik bir fark değildir. Diyorsununuz fakat ürünün bedeli zaten 3-TL aradaki fark %100. Yada iki tane aynı ürünü kargo dahil 9,90-TL ye alabiliryorken sizde bir tanesi 10-TL Neyse daha fazla yorum yapmayacağım.
    Hayırlı işler.

• real_agabey R kullanıcısına yanıt
    Konunun sıcak fırsatlarda olma sebebi belirtmiş olduğunuz tek bir ürün değildir. Dekoratif ev aksesuarları kategorisindeki diğer ürünler de konu başlığında belirtildiği gibi kampanyaya dahildir. Birçok ürün içerisinden tek bir ürün seçip o ürün pahalı diye konu sıcak fırsat olmaktan çıkmamaktadır. Ayrıca ürünün bedeli 3 TL dir demek doğru değildir. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu ürünü belirttiğiniz site 1 TL ye alıyor olabilir. Biz ise tedariğini 3 TL ye sağlıyor olabiliriz. Bu durumda o ürünün bedeli 3 TL dir ve siz fahiş fiyata (%100 farkla) satıyorsunuz gibi bir düşünce olmamalıdır. Burada yazmakla bitmeyecek birçok şey ürünün fiyatını etkilemektedir. Birkaç örnek vermek gerekirse ürünün nasıl tedarik edildiği, bankayla olan pos anlaşması, kargo firmasıyla olan taşıma anlaşması gibi daha birçok madde de firmalar arasında anlaşmaların fiyat politikaları gereği farklı değerlerdedir. Bir firma ne kadar büyük ise (işlem hacmi ve birçok etkene bağlıdır) bu anlaşmalar da ona göre değişkenlik göstermektedir. Bu bilgilendirme sadece bir örnektir. Doğrudur ancak örnektir. Varsayımlarla bilgilendirme yapılmıştır. Verilen bilgiler doğru ancak hiçbir firma (tarafımız dahil) hakkında değildir. Ürünün daha uyguna satılması için gerekli çalışma da yapılacaktır. Bilginize.
    İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebay -- 9 Temmuz 2013; 13:59:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.