Şimdi Ara

^^^###TüM BenQ NoteBooK KullanıcılarI Buraya###^^^ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
2
Favori
41.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: suicide

    yav okadar kastım duyamadım o dediğiniz sesi, sadece hdd tıkır tıkır edior başkada bişey yok benim makinede.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ea85

    arkadaslar bu islemciden gelen sesi napcaz yaa?uyuz etmeye başladı beni..özellikle sarja takılıysa artıyor ki ben sarjdan pek cekmiyorum cünkü iki saat civarı gidiyor zaten sarjsız bi onerisi olan war mı ?




    vallaha alet sarjdaysa özellikle mesela bu başlığı acmak icin bi linke tıklıycam di mi..tıkladıktan sayfa acılana kadar insanı gıcık eden çok tiz bir ses duyuyorum..ekran durgun haldeyse böyle bir ses duymuyorum?
  • Hardiskinde problem olabilir..
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bi araştırma ve eleme sonucu ben de bir p52 sahibi oldum. Dün arslanbilgisayar dan(netsipariş) 1701 ytl nakit e aldım. Almak isteyenlerin bilgisine. Bu arada bir sorum olacak. Vista ultimate veya ikinci bir işletim sistemi yüklendiinde qdatatrove un çalışması etkileniyor mu? Bir de q-hotkeymanager ı çalıştırabilen var mı? Bende çalışmadı. Ayrıca directx 9 u mutlaka indirip yükleyin aksi haldi 3b uygulamalarda sorun çıkarıyor. En azından benimkinde öyle oldu. Yüklü gelen dx sorunlu idi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: avsarba

    Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bi araştırma ve eleme sonucu ben de bir p52 sahibi oldum. Dün arslanbilgisayar dan(netsipariş) 1701 ytl nakit e aldım. Almak isteyenlerin bilgisine. Bu arada bir sorum olacak. Vista ultimate veya ikinci bir işletim sistemi yüklendiinde qdatatrove un çalışması etkileniyor mu? Bir de q-hotkeymanager ı çalıştırabilen var mı? Bende çalışmadı. Ayrıca directx 9 u mutlaka indirip yükleyin aksi haldi 3b uygulamalarda sorun çıkarıyor. En azından benimkinde öyle oldu. Yüklü gelen dx sorunlu idi.



    Hayırlı olsun arkadaşım güle güle eskit tarafsız bir yorum yapabilirmisin makina hakkında ilk izlenim , ısınma oyun performansı?




  • Saol. Ben daha önce packard bell w7600 kullanıyordum. onun kadar yakışıklı bir cihaz değil. Ama malzeme kalitesi çok iyi. Kasa inanılmz sağlam duruyor. Zaten bu ürün ilk çıktığı sıralarda çevreme tavsiye etmiştim ve bunun sonucunda almışlardı. sanırım 4 aydır kullanan arkadaşlarım var ve hepsi çok memnun. Oyun performansı çok iyi. Eski makinamın ekran kartı 128 lik GeForce 6600 idi ve ara sıra da olsa oyunlarda yüksek kalite ayarlarını seçtiğim durumlarda zorlanma oluyordu. Ama p52 de "nfs carbon" "prince of persia the the two thrones" brothers in arms earned in blood" oyunlarda maksimum ayarlarda en ufak bir yavaşlamaya rastlamadım. x1600 gerçekten performans seviyesi bir kart. Sakın 7400 le kıyaslamayın. Zira 7400 6600 den bile düşük seviye bir karttır. Isınma olayına gelince.. touchpad in solundaki bölgede hafif ısınmalar oluyo özellikle maksimum performansta çalışırken yalnız bu çok normal ve her makinada karşılaşılacak bi durum. Bu arada şunu belirtmeliyim. Ben oyun geliştirme ve programlama ile uğraşıyorum uzun zamandır ve şunu söylemeliyim, alet piyasadaki en performanslı alet olmasa da ciddi iyi bir konfigürasyon. Birçok masaüstüne ve kendi fiyat aralığındaki her makinaya toz yutturur. directx 9c ye tam destek veriyor ve usb veya pcmcia destekli bir tv kartı alırsanız ekran kartının değerini daha iyi anlarsınız. Monitörün parlakılığı hakikaten göz alıcı. Packard bell imden çok daha parlak ama görüş açısı gerçekten dar. Özellikle siyah renkler açılarda kötü görünüyor. Bu makinanın en beğenmediim yanı da buydu zaten. Tam siyah renk göremiyorsunuz. Aslında monitör veriyor ama çok kısıtlı bir açı aralığında. Line in girişinin olması bir artı fakat w7600 gibi bir aletten sonra bir çok özelliği ciddi kullanışsız geliyor. Bu aslında w7600 ün iyiliğinden... Mesela ses açma kapama için ayrı bir reostalı teker vardı. çok kullanışlı idi ama p52 fn+F7,F8 veyaF9 kombinasyonu var ve software tabanlı. Mesela oyun oynarken sesi kısayım dediinizde sesin kısıldıını gösteren diyalog oyunu dağıtabiliyor. Sanırım bu piyasadaki çoğu laptop için böyle ama gerçekten kullanışsız. Bir de bluetooth ve wireless onn off olayı aynı tuş kombinasyonuna bağlanmış(fn+F12)ve bluetooth u açayım derken wireless ı açıp kapamak zorunda kalıyorsunuz çünkü iki teknolojinin ikisininde açık veya birinin açok birinin kapalı olduğu durumlar arasında geçiş yapıyor fn+F9. Bir de dvi çıkışı olmsı güzel fakat bağlantıların birçoğunun arkada olması bana biraz garip geldi. Görsel olarak per hoş değil. Firewire da solda. Bu da garip. Ben firewire ı önde tercih ederim. Son olarak Benq windows u açmadam resimlerinize videolarınıza bakabileceğiniz veya müzik dinleyebileceğiniz ya da dvd izleyebileceğiniz bir instant on modu koymuş... Enteresan... Bu arada() harddisk ikiye bölünmüş geliyor(aslında üç) ve biri ntfs diğeri fat32 formatlı.
    Kısacası fiyat performans oranı çok iyi ve oyun oynamak istiyorsanız bu fiyatlara alınabilecek en iyi makina. 650-700 ytl fazladan param var diyorsanız asus f3jp de alabilirsiniz ama o da dx10 tam destekli olmayacak ve iki sene sonra yine değiştireceksiniz. Siz bilirsiniz. Teşekkürler, saygılar.




  • Arkadaşlar bugun gittim ankara smart digital e (iyola.com 1680 e satan yer) ellerinde ürünün kalmadığını söylediler. BenQ Türkiye dağıtımcısına kadar tüm bilgisayar depolarını arattım adama (adamın ilgisi olmayanlar da dahil , alıcı gibi aradı :D ) hiçbirisinin ellerinde yokmuş ! Ve BenQ Türkiye şu an itibari ile yakın zaman içerisinde p52 i Türkiye ye getirmiceklermiş !
    Şu an cihazı sadece stoklarında kalmış bilgisayar mağazalarında bulabilirmişim ! Benim bildiğim bir tek Mavi nin internet stoğu var ki orda 1200 $ + kdv
    ve yukarda da arkın yazdığı netsipariş te.
    Ben de internet üzerinden alışveriş yapmadığım içn artk sinirlendim o an ellerinde olan modellerden kararsız kaldığım 2. seçenek olan Dell 6400 c282 i sipariş verdim. Yarın ürünü bizzat elden almaya gidicem. BenQ almak varken :S
    İçimde hep p52 hevesi kalıcak yav o kdr da heveslenmiştim araştırmıştım vista için sürücü eksiği kalmadığını duyduğumda mutlu olmuştum :D
    Tüm bursayı ve Ankarayı gezdim ancak elden satan yer bulamadım :S

    Her neyse suicide başta olmak üzere diğer tüm benq kullanıcısı olup da yardım eden herkese teşekkürler...
    Bitti sonunda bu çile :D




  • quote:

    Orjinalden alıntı: avsarba

    Saol. Ben daha önce packard bell w7600 kullanıyordum. onun kadar yakışıklı bir cihaz değil. Ama malzeme kalitesi çok iyi. Kasa inanılmz sağlam duruyor. Zaten bu ürün ilk çıktığı sıralarda çevreme tavsiye etmiştim ve bunun sonucunda almışlardı. sanırım 4 aydır kullanan arkadaşlarım var ve hepsi çok memnun. Oyun performansı çok iyi. Eski makinamın ekran kartı 128 lik GeForce 6600 idi ve ara sıra da olsa oyunlarda yüksek kalite ayarlarını seçtiğim durumlarda zorlanma oluyordu. Ama p52 de "nfs carbon" "prince of persia the the two thrones" brothers in arms earned in blood" oyunlarda maksimum ayarlarda en ufak bir yavaşlamaya rastlamadım. x1600 gerçekten performans seviyesi bir kart. Sakın 7400 le kıyaslamayın. Zira 7400 6600 den bile düşük seviye bir karttır. Isınma olayına gelince.. touchpad in solundaki bölgede hafif ısınmalar oluyo özellikle maksimum performansta çalışırken yalnız bu çok normal ve her makinada karşılaşılacak bi durum. Bu arada şunu belirtmeliyim. Ben oyun geliştirme ve programlama ile uğraşıyorum uzun zamandır ve şunu söylemeliyim, alet piyasadaki en performanslı alet olmasa da ciddi iyi bir konfigürasyon. Birçok masaüstüne ve kendi fiyat aralığındaki her makinaya toz yutturur. directx 9c ye tam destek veriyor ve usb veya pcmcia destekli bir tv kartı alırsanız ekran kartının değerini daha iyi anlarsınız. Monitörün parlakılığı hakikaten göz alıcı. Packard bell imden çok daha parlak ama görüş açısı gerçekten dar. Özellikle siyah renkler açılarda kötü görünüyor. Bu makinanın en beğenmediim yanı da buydu zaten. Tam siyah renk göremiyorsunuz. Aslında monitör veriyor ama çok kısıtlı bir açı aralığında. Line in girişinin olması bir artı fakat w7600 gibi bir aletten sonra bir çok özelliği ciddi kullanışsız geliyor. Bu aslında w7600 ün iyiliğinden... Mesela ses açma kapama için ayrı bir reostalı teker vardı. çok kullanışlı idi ama p52 fn+F7,F8 veyaF9 kombinasyonu var ve software tabanlı. Mesela oyun oynarken sesi kısayım dediinizde sesin kısıldıını gösteren diyalog oyunu dağıtabiliyor. Sanırım bu piyasadaki çoğu laptop için böyle ama gerçekten kullanışsız. Bir de bluetooth ve wireless onn off olayı aynı tuş kombinasyonuna bağlanmış(fn+F12)ve bluetooth u açayım derken wireless ı açıp kapamak zorunda kalıyorsunuz çünkü iki teknolojinin ikisininde açık veya birinin açok birinin kapalı olduğu durumlar arasında geçiş yapıyor fn+F9. Bir de dvi çıkışı olmsı güzel fakat bağlantıların birçoğunun arkada olması bana biraz garip geldi. Görsel olarak per hoş değil. Firewire da solda. Bu da garip. Ben firewire ı önde tercih ederim. Son olarak Benq windows u açmadam resimlerinize videolarınıza bakabileceğiniz veya müzik dinleyebileceğiniz ya da dvd izleyebileceğiniz bir instant on modu koymuş... Enteresan... Bu arada() harddisk ikiye bölünmüş geliyor(aslında üç) ve biri ntfs diğeri fat32 formatlı.
    Kısacası fiyat performans oranı çok iyi ve oyun oynamak istiyorsanız bu fiyatlara alınabilecek en iyi makina. 650-700 ytl fazladan param var diyorsanız asus f3jp de alabilirsiniz ama o da dx10 tam destekli olmayacak ve iki sene sonra yine değiştireceksiniz. Siz bilirsiniz. Teşekkürler, saygılar.



    Ellerine sağlık hoca aklımdaki hemen hemen bütün soruları cevaplamışsın Yakın zamanda ben de alcağım bulursam

    kcetinkaya

    Ya olmaması garip geldi bana adamlar sen ordan alışveriş yap die demiş olmasın ? vatanda da vardı bi çok sitede vardı en son baktığımda anlamadım.. neyse dell almışsın artık güle güle kullan




  • vatanı maviyi vs başka yerleri bizzat kendim dolaştım !

    sadece mavinin internet stoğunda vardı onu da elden veremeyiz internet stoğu ile mağaza stoğu farklı dediler.
    Ne çektimi bir ben biliyom yav internetten alışveriş yapmamak adına :S
  • Vatanın dandikliğine bak ankarada var gözüküo Çok iyi anlıyorum seni ne çektiklerin konusunda
  • Arkadaşlar ben de BenQ P52 almak istiyorum ve çoğu yorumu okudum. Tek sorun ısınma problemi gibi gözüküyor. Ama genede kararsızım. Başka önerebileceğiniz marka veya model var mı. Benim için önemli olan kriterler: dizayn, kullanılış rahatlığı,kaliteli oyun oynayabilme ve ses kalitesi. Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kat -- 25 Nisan 2007; 20:57:33 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bastard of bodom

    Hardiskinde problem olabilir..



    ee napcas ?
  • Senin laptop yeni gelmişti servisten galiba şimdi servise ver dicemde çok rahatsız oluyosan başka yapcak bişi yok
  • arkadaşlar qpower da maksimum performansı seçtiğinizde fan nerdeyse devamlı çalışıyor onun sesi olabilir. Normal moda alınca ses hemen kesiliyo sesle ilgili problemi olan arkadaşların dikkatine. Zaten işlemci ses çıkarmaz. Ya fan ya dvd ya da harddisktendir olay. kolay gelsin
  • fn+F10 güç profilleri arasında geçiş yapıyor. Ayrıca touchpad i kapatma olayı da var: fn+F6
  • quote:

    Orjinalden alıntı: avsarba

    arkadaşlar qpower da maksimum performansı seçtiğinizde fan nerdeyse devamlı çalışıyor onun sesi olabilir. Normal moda alınca ses hemen kesiliyo sesle ilgili problemi olan arkadaşların dikkatine. Zaten işlemci ses çıkarmaz. Ya fan ya dvd ya da harddisktendir olay. kolay gelsin


    yok fandan kaynaklanmio..normal modda da duyuyorum o sesi..sadece sarj aletini cıkarttıgımda daha az duyuyorum..harddiskten olup olmadıgını nasıl anlarım acaba?
  • @kcetinkaya

    mühim değil hocam elimizde olan bişey sorusu merakı olanlar varsa p52 ile ilgili hep buralardayız. hayırlı uğurlu olsun yeni makineniz, allah servise gitmek zorunda bırakmasın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ea85


    quote:

    Orjinalden alıntı: avsarba

    arkadaşlar qpower da maksimum performansı seçtiğinizde fan nerdeyse devamlı çalışıyor onun sesi olabilir. Normal moda alınca ses hemen kesiliyo sesle ilgili problemi olan arkadaşların dikkatine. Zaten işlemci ses çıkarmaz. Ya fan ya dvd ya da harddisktendir olay. kolay gelsin


    yok fandan kaynaklanmio..normal modda da duyuyorum o sesi..sadece sarj aletini cıkarttıgımda daha az duyuyorum..harddiskten olup olmadıgını nasıl anlarım acaba?


    işlemciden ses gelmez diyen arkadaşlar çok bilmişlip yapıp kestirip atmasınlar. p52 nin amd işlemcisi çok tiz ve ince bir ses yapmaktadır. bunu çok sessiz bir yerdeyken bilgisayarı idle modda bekletip mouse'u hareket ettirmek, pencereyi sürüklemek gibi işlemler yaparsanız işlemciye binen yüke bağlı olarak hafif bir ses duyarsınız. sizin kulaklarınız hassas olmayabilir, duymayabilirsiniz. ama arkadaş da benim gibi farketmiş. ama normal kullanımda kesinlikle duyulamayacak kadar hafif bir ses.

    konuyla ilgili birkaç alıntı. aslında sizde kestirip atmadan biraz araştırabilirdiniz değil mi? (klasik türk sorunu)
    Posted: Fri Jul 26, 2002 1:06 pm Post subject: Weird CPU noise Reply with quote
    I recently installed Gentoo on my Dell Inspiron 8100. Previously, I had been running RedHat 7.2.

    It's been great but for one annoying problem. I now notice a high-pitched, and rather loud whining noise (it sounds like an electrical whine) coming from my laptop. My laptop was completely silent running under RedHat 7.2 (other than the fans turning on occasionally).

    I believe the sound is CPU related. When I run off the battery (which makes the CPU run at 800MHz) the noise is less noticable than under AC power (1.2GHz). When the CPU load is at or near 100% the noise completely disappears. The noise bothers me so much that I actually wrote a program that loops forever and I run it with a low priority. It makes the noise go away and doesn't seem to affect performance, but I shouldn't have to do that.

    Finally, the noise starts fairly early in the boot process, but I haven't been able to isolate exactly when it starts, but definitely before the file systems are mounted.

    Anyone ever experience anything like this? Any suggestions? I'm think of recompiling the kernel with a slightly different configuration. Maybe something in the kernel is causing it?

    Thanks.

    bu adamın da sorunu aynı. cpudan gelen vızılıtı, pildeyken az güçteyken çok. fan sesi değil, tıkırtı değil, motor sesi değil, mekanik bir ses değil. vızıltı şeklide ince tiz bir ses.

    "My AMD based Vaio does a similar thing, although without any "make CPU idle calls" or anything. It isn't annoying enough for me to want to do anything about it though."

    aynı şekilde birşey yaşadığını söyleyen birisi, ancak bunun rahatsız edici olmadığını ve bunun için birşey yapma gereği duymadığını söylüyor.

    http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-9754-highlight-.html

    link bu

    burada uzunca tartışılmış ancak pek çözüm üretilememiş. aslında bu çokda kafaya takılcak bişey olmadığından üstüne düşmemişler.
    bazıları işlemcinin speedstep ayarlarıyla APM vs ayarlarıyla oynamayı önermiş falan filan.. neyse sonuç olarak sorunu yaşayan arkadaşa çok kafaya takmamasını söylüyorum. ha onun makinesinde bir sorun wardır ses fazladır bilemem o zaman yapacak tek şey servise göstermek.


    şimdi herkez fanın hiç çalışmadığı bir anda kulağını klavyeye dayasın. ince tiz bir ses duyacak. o sırada qpowerdan ayarları max battery life alsın işlemcinin hızını 800 mhz ye düşürsün sesin yarı yarıya azaldığını duyacaksınız. tabi bunu sessiz bir yerde yapın. o vızıltı haricinde hddnin dönme sesini de duyacaksınız ancak vızıltı farklı. işlemciye yük bindirin, yavaşlatın hızlandırın. bakın ses değişiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuti -- 26 Nisan 2007; 7:47:37 >




  • İYOLA nın sitesinde stokta var görünüyo.
    quote:

    Orjinalden alıntı: kcetinkaya

    Arkadaşlar bugun gittim ankara smart digital e (iyola.com 1680 e satan yer) ellerinde ürünün kalmadığını söylediler. BenQ Türkiye dağıtımcısına kadar tüm bilgisayar depolarını arattım adama (adamın ilgisi olmayanlar da dahil , alıcı gibi aradı :D ) hiçbirisinin ellerinde yokmuş ! Ve BenQ Türkiye şu an itibari ile yakın zaman içerisinde p52 i Türkiye ye getirmiceklermiş !
    Şu an cihazı sadece stoklarında kalmış bilgisayar mağazalarında bulabilirmişim ! Benim bildiğim bir tek Mavi nin internet stoğu var ki orda 1200 $ + kdv
    ve yukarda da arkın yazdığı netsipariş te.
    Ben de internet üzerinden alışveriş yapmadığım içn artk sinirlendim o an ellerinde olan modellerden kararsız kaldığım 2. seçenek olan Dell 6400 c282 i sipariş verdim. Yarın ürünü bizzat elden almaya gidicem. BenQ almak varken :S
    İçimde hep p52 hevesi kalıcak yav o kdr da heveslenmiştim araştırmıştım vista için sürücü eksiği kalmadığını duyduğumda mutlu olmuştum :D
    Tüm bursayı ve Ankarayı gezdim ancak elden satan yer bulamadım :S

    Her neyse suicide başta olmak üzere diğer tüm benq kullanıcısı olup da yardım eden herkese teşekkürler...
    Bitti sonunda bu çile :D




  • quote:

    Orjinalden alıntı: umuti

    quote:

    Orjinalden alıntı: ea85


    quote:

    Orjinalden alıntı: avsarba

    arkadaşlar qpower da maksimum performansı seçtiğinizde fan nerdeyse devamlı çalışıyor onun sesi olabilir. Normal moda alınca ses hemen kesiliyo sesle ilgili problemi olan arkadaşların dikkatine. Zaten işlemci ses çıkarmaz. Ya fan ya dvd ya da harddisktendir olay. kolay gelsin


    yok fandan kaynaklanmio..normal modda da duyuyorum o sesi..sadece sarj aletini cıkarttıgımda daha az duyuyorum..harddiskten olup olmadıgını nasıl anlarım acaba?


    işlemciden ses gelmez diyen arkadaşlar çok bilmişlip yapıp kestirip atmasınlar. p52 nin amd işlemcisi çok tiz ve ince bir ses yapmaktadır. bunu çok sessiz bir yerdeyken bilgisayarı idle modda bekletip mouse'u hareket ettirmek, pencereyi sürüklemek gibi işlemler yaparsanız işlemciye binen yüke bağlı olarak hafif bir ses duyarsınız. sizin kulaklarınız hassas olmayabilir, duymayabilirsiniz. ama arkadaş da benim gibi farketmiş. ama normal kullanımda kesinlikle duyulamayacak kadar hafif bir ses.

    konuyla ilgili birkaç alıntı. aslında sizde kestirip atmadan biraz araştırabilirdiniz değil mi? (klasik türk sorunu)
    Posted: Fri Jul 26, 2002 1:06 pm Post subject: Weird CPU noise Reply with quote
    I recently installed Gentoo on my Dell Inspiron 8100. Previously, I had been running RedHat 7.2.

    It's been great but for one annoying problem. I now notice a high-pitched, and rather loud whining noise (it sounds like an electrical whine) coming from my laptop. My laptop was completely silent running under RedHat 7.2 (other than the fans turning on occasionally).

    I believe the sound is CPU related. When I run off the battery (which makes the CPU run at 800MHz) the noise is less noticable than under AC power (1.2GHz). When the CPU load is at or near 100% the noise completely disappears. The noise bothers me so much that I actually wrote a program that loops forever and I run it with a low priority. It makes the noise go away and doesn't seem to affect performance, but I shouldn't have to do that.

    Finally, the noise starts fairly early in the boot process, but I haven't been able to isolate exactly when it starts, but definitely before the file systems are mounted.

    Anyone ever experience anything like this? Any suggestions? I'm think of recompiling the kernel with a slightly different configuration. Maybe something in the kernel is causing it?

    Thanks.

    bu adamın da sorunu aynı. cpudan gelen vızılıtı, pildeyken az güçteyken çok. fan sesi değil, tıkırtı değil, motor sesi değil, mekanik bir ses değil. vızıltı şeklide ince tiz bir ses.

    "My AMD based Vaio does a similar thing, although without any "make CPU idle calls" or anything. It isn't annoying enough for me to want to do anything about it though."

    aynı şekilde birşey yaşadığını söyleyen birisi, ancak bunun rahatsız edici olmadığını ve bunun için birşey yapma gereği duymadığını söylüyor.

    http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-9754-highlight-.html

    link bu

    burada uzunca tartışılmış ancak pek çözüm üretilememiş. aslında bu çokda kafaya takılcak bişey olmadığından üstüne düşmemişler.
    bazıları işlemcinin speedstep ayarlarıyla APM vs ayarlarıyla oynamayı önermiş falan filan.. neyse sonuç olarak sorunu yaşayan arkadaşa çok kafaya takmamasını söylüyorum. ha onun makinesinde bir sorun wardır ses fazladır bilemem o zaman yapacak tek şey servise göstermek.


    şimdi herkez fanın hiç çalışmadığı bir anda kulağını klavyeye dayasın. ince tiz bir ses duyacak. o sırada qpowerdan ayarları max battery life alsın işlemcinin hızını 800 mhz ye düşürsün sesin yarı yarıya azaldığını duyacaksınız. tabi bunu sessiz bir yerde yapın. o vızıltı haricinde hddnin dönme sesini de duyacaksınız ancak vızıltı farklı. işlemciye yük bindirin, yavaşlatın hızlandırın. bakın ses değişiyor...




    evet problem aynen anlatılan sekilde..mouse sürüklenince bile artması vs gibi..ama benim makinede gercekten rahatsız edici boyutta ya da benim kulaklarım cok hassas..




  • ya lütfen biri yardım etsin r55 e format atcam nasıl atıldığını bilmiyorum lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.