|
✅ Konu Güncel ✅ 01/07/2026 - Devam Ediyor ✅ Yeşil Renk: Bankanın Verdiği Ödül (TL veya puan olabilir, aşağıda standart olarak hepsini TL olarak gösterdim.) Mavi Renk: Benim Yaptığım Geri Ödeme (TL Havale/EFT) Banka Puanları Nedir?: Banka puanlarını e-ticaret/market/benzinlik gibi alanlarda kullanılabilirsiniz. Kasadaki görevliye kart puanıyla ödemek istiyorum derseniz, harcama tutarı kartınızdaki puandan düşer. Herhangi bir alt limit gibi sınırlaması yoktur. Örnek olarak 1000 TL'lik puan ile 1000 TL'lik alışveriş yapılabilir, puan parça parça olarak da kullanılabilir. Daha fazla bilgi için konu üzerinden sorularınızı iletebilirsiniz. Bazı kampanyalarda sadece müşteri olma şartı var, bazılarında ise harcama şartı bulunuyor. Harcama kısmını cüzdanlara çekerek halledebiliyoruz, sıkıntı çıkarsa yazabilirsiniz yardımcı olurum. Banka puanlarını benzinlik, market, e-ticaret gibi alanlarda kullanabilirsiniz, toplamda +5000 TL'lik puanınız bulunuyorsa %10 kayıpla TL olarak dönüşüm sağlama yöntemleri için iletişime geçebilirsiniz. Bazı bankalar ref kodu girilmeden ödülü vermiyor. Banka isimlerine tıklayarak ilgili kampanya konusuna gidebilirsiniz. ING Bank -> 2500 TL + 1250 TL -> Ref Kodu: INGJODLTI Kuveyt Türk -> 1300 TL + 250 TL -> Ref Kodu: SF262015 Kuveyt Türk Ticari -> 2500 TL + 1000 TL -> Ref Kodu: UK834356 Enpara -> 500 TL -> Refli: Enpara Ticari -> 500 TL -> Refli: Bitexen Global -> 11 USDT + 77 USDT -> Ref Kodu: 2479615 Dünya Katılım -> 0 TL -> Ref Kodu: QBEKC6DG N Kolay -> 1000 TL -> Ref Kodu: BZFRIJ3V ON Mobil -> 500 TL -> Ref Kodu: EDF0A239 Garanti BBVA -> 1250 TL(Öğrenciye +3000 Daha)-> Ref Kodu: 6HU4TQDU Yapı Kredi -> 1100 TL + 100 TL -> Ref Kodu: 14KMOZTK Akbank -> 11500 TL -> Ref Kodu: 1001013604652 İş Bankası -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: V7C4P1A9 Albaraka -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: D26JD09F Hayat Finans -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: OM37956034 Getir Finans -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: GPPESBZ Odeabank (+100K Bakiye Şart) -> 0 TL + 1250 TL -> Ref Kodu: XHEF538A Teklifim Gelsin -> Refli - Refsiz -> 20 TL Puan + Ücretsiz Kredi Puanı Öğrenme > Ref Kodu: 167b009 Freecash.com -> Refli - Refsiz Efsane Başkan Oynayarak Para Kazan! -> Tıkla -> Ref Kodu: UD9jiNeBy KCEX Borsası -> 70 USDT Vadeli İşlem Hakkı -> Konuya Git Vodafone 3 Ay Boyunca Hediye 30 GB İnternet İçin Tıkla Vodafone Evden İnternet 500 TL'lik Hepsiburada Kuponu Hediye İçin Tıkla Tüm Bankalar İçin Yapmanız Gereken Adımlar:[SPOILER]ING Bank -> 2500 TL + 1250 TL -> Ref Kodu: INGJODLTI 1) Ref koduyla müşteri olun. (Kampanyalar kısmından katıl butonuna basın.) 2) Turuncu hesap açın. 3) 3 Ay boyunca her ay 22000 TL direkt olarak vadesiz hesaba başka bankadaki kendi hesabınızdan eft/fast ile para yatırın. (Parayı yatırdıktan 1 gün sonra çekebiliriniz.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız 3.ayın başında banka çekilebilir 2500 TL ödül veriyor, ben de 1250 TL geri ödeme yapıyorum. ING Genç Kampanyası (18 - 27 yaş olmanız gerekiyor.) 1) Ref koduyla müşteri olun 2) 5 iş günü boyunca turuncu hesapta 10 000 TL bulundurun. Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız 15 gün içinde bana 1000 TL ödül geliyor, ben de 500 TL geri ödeme yapıyorum. ----------------------------------------------------------------------------------------- Kuveyt Türk -> 1300 TL + 250 TL -> Ref Kodu: SF262015 1) Referans koduyla müşteri olun. 2) Banka kartına başvurun. 3) Müşteri olduktan en az 24 saat sonra debit banka kartı ile 500 TL'lik harcama yapın. (Nays / İstanbul Kart yüklemesi vb. de geçerli. Ödül gelmezse fiziki kart ile market vb. alışveriş yapmanız gerekebilir.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 500 TL kazanacaksınız. Bana ödül yattıktan sonra 250 TL göndereceğim. Ek: Kredi kartıyla 300 TL harcamaya 300 TL iade. Ek: Otomatik ödeme talimatına 500 TL iade. Ek: Öğrencilere her harcamaya %10 geri iade ediyor, her ay maksimum 550 TL'ye kadar. ----------------------------------------------------------------------------------------- Kuveyt Türk Ticari -> 2500 TL + 1000 TL -> Ref Kodu: UK834356 1) Referans koduyla ticari müşteri olun. (Bireysel, çiftçi ve şahıs firması hesabı açılışı yapacak olan kişiler kampanyaya katılım sağlayabilir.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız 1000 TL geri ödeme yapıyorum. 2) Banka kartına başvurun ve en az1 gün bekledikten sonra 1000 TL'lik harcama yapın: Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka size 1000 TL çekilebilir ödül veriyor. 3) Fatura talimatları ile 1000 TL'ye kadar para kazanın: Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 1000 TL'ye varan ödül kazanacaksınız. ----------------------------------------------------------------------------------------- Enpara -> 500 TL -> Refli: 1) Refli link üzerinden müşteri ol ve hesabına 1 TL gönder. Ödül: Buraya kadar tamamlamanız durumunda 250 TL geri ödeme yapıyorum. 2) Kredi kartınla en az 1 TL'lik harcama yap. (Kart aidatı yok.) Ödül: Buraya kadar tamamlamanız durumunda 250 TL geri ödeme yapıyorum. ----------------------------------------------------------------------------------------- Enpara -> 500 TL -> Refli: 1) Refli link üzerinden ticari müşteri ol. 2) Günlük Hesaba herhangi bir miktarda para yatır. (Mevduat hesabı.) Ödül: Buraya kadar tamamlamanız durumunda 500 TL geri ödeme yapıyorum. ----------------------------------------------------------------------------------------- Dünya Katılım -> 330 TL -> Ref Kodu: MMNCGDLW 1) Ref kodu ile müşteri ol. Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız, 330 TL geri ödeme yapıyorum. ----------------------------------------------------------------------------------------- N Kolay -> 1000 TL -> Ref Kodu: BZFRIJ3V 1) Müşteri olun. 2) Passo Sanal Banka kartına başvurun. (Fiziki/Sanal fark etmez.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız, banka ilk yaptığınız alışveriş harcamasının %50'sini geri iade ediyor. (1000 TL'ye kadar.) ----------------------------------------------------------------------------------------- ON Mobil -> 500-> Ref Kodu: EDF0A239 1) Arkadaşını davet et, 500 TL migros çeki kazan. Ödül: Buraya kadar tamamlamanız durumunda, banka tarafından 500 TL'lik Migros Hediye Kodu kazanacaksınız. ----------------------------------------------------------------------------------------- Garanti BBVA -> 1250 TL(Öğrenciye +3000 Daha) -> Ref Kodu: 6HU4TQDU 1) Müşteri olun. 2) Ayarlardan referans kodunu girin. 3) Bonus kredi kartına başvurun. Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız bir sonraki ayın sonunda 1250 TL puan kazanacaksınız. Not: Öğrenciyseniz kredi kartı ile 1000 TL harcamaya 3000 TL bonus kampanyası var. ----------------------------------------------------------------------------------------- Yapı Kredi -> 1100 TL + 100 TL -> Ref Kodu: 14KMOZTK 1) Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek davet koduyla müşteri olun. Ref Kodu: 14KMOZTK Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız 50 TL geri ödeme yapıyorum, ayrıca banka tarafından 100 TL puan kazanacaksınız. (Puan için banka kartı yada kredi kartı başvurmanız gerekiyor.) 2) Ref koduyla müşteri olduktan sonra linkten World Mobil uygulamasını indirip, giriş yapın. (Linkten indirmeniz şart.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız anında 50 TL geri ödeme yapıyorum. World Mobil 500 TL puan kazanabileceğiniz özel bir kampanya tanımlıyor. 3) Sanal/Fiziki kredi kartıyla 500 TL harcama yapın yada 1 adet otomatik ödeme talimatı verin. (İkisinden birini seçebilirsiniz.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız, banka tarafından 500 TL puan kazanıyorsunuz. ----------------------------------------------------------------------------------------- Akbank -> 500 TL -> Ref Kodu: 1001013604652 1) Davet koduyla müşteri olun ve otomatik ödeme talimatı verin. 2) Kredi kartı ile harcama yapın. Müşteri Olurken Girilecek Ref Kodu: 1001013604652 Müşteri Olduktan Sonra Girilecek Ref Kodu: THUHE Fatura Talimatı İçin Ref Kodu: VNCGN ----------------------------------------------------------------------------------------- İş Bankası -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: V7C4P1A9 1) Davet koduyla müşteri olun. (Davet kodu bölümü çıkmadıysa müşteri olduktan sonra ayarlardan davet kodunu girin.) 2) Banka kartına başvurun. Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 500 TL puan kazanacaksınız, aynı şekilde başkalarını da davet edebilirsiniz. ----------------------------------------------------------------------------------------- Albaraka -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: D26JD09F 1) Müşteri olun. 2) Ayarlardan davet kodunu girin. 3) Kredi kartına başvurun. (Aidatsız.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız banka tarafından 500 TL puan kazanacaksınız. ----------------------------------------------------------------------------------------- Hayat Finans -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: OM37956034 1) Ref koduyla müşteri ol. 2) Biz karta başvur. (Banka Kartı, Nisan sonuna kadar kartın açık kalması gerekiyor.) 3) Biz kartın bağlı olduğu vadesiz hesaba tek seferde 1000 TL para transferi yap. (Ödül gelene kadar tutun.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız, banka ertesi günü çekilebilir 500 TL ödül veriyor. ----------------------------------------------------------------------------------------- Getir Finans -> 500 TL + 0 TL -> Ref Kodu: GPTYFYZ 1) Ref kodu ile müşteri ol. Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız getir tarafından 300 TL getirpara kazanacaksınız. Ek Ödül(Eski&Yeni Müşteri): 1000 TL üzeri kıymetli maden/döviz al, 250 TL nakit iade kazan. ----------------------------------------------------------------------------------------- Odeabank (+100K Bakiye Şart) -> 0 TL + 1250 TL -> Ref Kodu: XHEF538A 1) Davet koduyla müşteri olun. 2) 30 gün boyunca varlık bakiyenizde ortalama 100 000 TL bulundurun. Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız 1250 TL geri ödeme yapıyorum. Varlık Bakiyesi: Vadeli ve Vadesiz Hesap, Altın, Yatırım Fonları , Hisse Senedi , Tahvil , Eurobond, Bono ----------------------------------------------------------------------------------------- Bitexen Global -> 11 USDT + 77 USDT -> Ref Kodu: 2479615 1) Ref koduyla kayıt ol, kyc yap. (KYC'nin tamamlanması için uygulamadan anket gibi bir şeyin doldurulması gerekiyor, ayarlardan doldurabilirsiniz.) 2) 10$ üstü kripto yatır. 3) 1 adet trade işlemi gerçekleştir. Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız, çekilebilir olarak 50 EXEN Coin kazanacaksınız. Şuan için yaklaşık 11$ ediyor. Ek Kampanya: Derivatives bölümü testine katılın. (Bu kampanya için yatırım gerekmiyor.) Ödül: Buraya kadar tamamladıysanız, 77$ Bonus kazanacaksınız, bonustan elde ettiğiniz karları çekebiliyorsunuz. İlgili Kampanya Linki: ----------------------------------------------------------------------------------------- Teklifim Gelsin -> Refli - Refsiz -> 20 TL Puan + Ücretsiz Kredi Puanı Öğrenme > Ref Kodu: 167b009 167b009 davet kodu ile TeklifimGelsin'e üye ol, 1.000 TG Para kazan! Ayrıca kredi dereceni öğrenebileceğin Kredi Karnesi de hediye! Refli: Refsiz: ----------------------------------------------------------------------------------------- Freecash.com -> Refli - Refsiz Refli (Çark Hediyesi için Şart) : Refsiz: ----------------------------------------------------------------------------------------- Efsane Başkan Oynayarak Para Kazan! -> Tıkla -> Ref Kodu: UD9jiNeBy 1) Kayıt Ol (Ödül coin almak için ref kodu şart.) 2) Geliştirmeler Yaparak Saatlik Kazancını Artır. (Telegram airdropları tarzında.) 3) Maçları kazanmak için takımı geliştir. ----------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------- KCEX Borsası -> 70 USDT Vadeli İşlem Hakkı -> Konuya Git [/SPOILER] ----------------------------------------------------------------------------------------- Bu konu ve yorumlardaki hiçbir şey yatırım tavsiyesi değildir. Borsa/Banka/Platform şartları değiştirirse sorumluluk kabul etmiyorum. Yanlışlık olmaması adına platforma kayıt olmadan önce etkinlikleri ve kurallarını linklerden kontrol ediniz. Bu içerikte davet/affiliate bağlantıları vardır. https://freecash.com/r/116621575513179220635 https://www.yapikredi.com.tr/y/g2cQy https://support.bitexenglobal.com/po...-welcome-bonus https://support.bitexenglobal.com/po...bitexen-global https://support.bitexenglobal.com/po...-welcome-bonus https://www.kuveytturk.com.tr/kampan...aturasi-bizden https://teklifimgelsin.go.link/signU...rral%3D167b009 https://teklifimgelsin.go.link/signU...rral%3D167b009 https://www.yapikredi.com.tr/y/g2cQy https://www.kuveytturk.com.tr/kampan...1000-tl-hediye https://www.kuveytturk.com.tr/kampan...aturasi-bizden https://support.bitexenglobal.com/po...bitexen-global < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz3991 -- 3 Temmuz 2026; 1:58:4 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android