< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (97. sayfa)

-
-
amazon
Yeni Apple iPhone 13 (128 GB) - Mavihttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09G9RBDBZ/ref=ox_sc_saved_image_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
13 128gb mavi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
23 Kasım'da alanları 30 Aralık teslim tarihi verdiler. 23 Kasım'dan sonra da tek tük alan var.
Dediğiniz gibi 30 Aralıktan sonra burası mezarlığa dönmeye başlar. :)
Herkes alsın da kurtulalım artık. Takip etmek çok sıkıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_1982 -- 4 Aralık 2021; 9:49:46 > -
13 kasımlı pro maxciler olarak bugün bizim sıramız hadi bakalım gönderime hazırlanıyor durumuna geçmesi lazım.
-
-
23 kasım saat kaçta aldınız hocam. Bakalım saat farkından kaç gün ötelenmişquote:
Orijinalden alıntı: Pençe_198223 Kasım'da alanları 30 Aralık teslim tarihi verdiler. 23 Kasım'dan sonra da tek tük alan var.
Dediğiniz gibi 30 Aralıktan sonra burası mezarlığa dönmeye başlar. :)
Herkes alsın da kurtulalım artık. Takip etmek çok sıkıcı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
18 kasım iPhone 13 128 GB Gece Yarısı bugun teslim edelicek gibi duruyor hadı hayırlısı
-
TL nin bu denli hızlı değer kaybetmesine göz yumulmaya devam ederse bi posta da bu fiyatlardan abanır insanlar.
İphone x 5.000 TL civarı olunca hepimiz yok artık daha ne kadar olacak kim alır bunu diyorduk.
Bizim Türk halkı olarak sınırımız neresi cidden merak ediyorum :))
Muhtemelen yöneticiler de bunu merak ediyor ve salıyor doları, ilginç bir dönemden geçiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 4 Aralık 2021; 11:33:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Kasım 2021 siparişli 13 Pro Max 128GB Sierra Mavi ve 20W şarj adaptörü az önce elime ulaştı. Umarım bekleyenler bir an önce kavuşurlar.
Siz alabildiniz mi hocam? @applez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgnx07 -- 4 Aralık 2021; 11:36:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 Kasım'da aldığım Apple watch 7 ilk teslimat 15 aralık ila 25 aralık arasındaydı. Tarihi güncellediler 10-17 aralık arası oldu. 3 gündürde göndermeye hazırlanıyor olarak gözüküyor. Bu süreç 10'una kadar devam edicekmi yoksa erken gelme ihtimali varmı ?
-
maalesef hareketlenme olmadı. normalde bu saatlerde olurdu. sanırım cumartesi olması etkiledi, pazartesi hazırlanıyor olur.
-
Öğlen 1 gibi almıştım. Teslim 30 Aralık diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın istanbulda mısınız?
aynen cumartesi 5 ten sonra aldığım kılıf ve adaptör hemen gönderilmişti ama telefonda olmadı.
-
11 Kasım 13 pm 256 mavi bugün teslim edildi.
19 Kasım 11 128 beyaz halen işleniyorda
-
Az önce teslim aldım. Sipariş tarihi 11 kasım
13 mavi renk 256gb
Hayırlı olsun sizin semt neresiydi benim hala haber yok
12 kasımda sipariş verdiğim ıphone 13 ü 30 kasımda teslim aldım. sarı ekran sorunu yüzünden değişim istedim . şimdi de iade ve degişim icin bekliyorum. şansımı öpüyüm. tnt kargo ile çalışıyolarmış iade için . tnt de eve gelip alacakmış ne zaman gelir de alırlar bilinmez. yeni sipariş teslim tarihi 24 aralık görünüyor allah kahretsin
-
Onu geri çekerler. 23 Aralık olan tarihi 8 Aralığa çekilen bir arkadaş vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X