13 pm 256 grafit değişim süreci 14 aralıkta başlatıldı. Dün sabah telefonu aldı tnt kargo. Teslim tarihim 10 ocak gözüküyor. Ama apple konuştum o tarihe kalmaz muhtemelen aralık sonuna telefonunuza kavuşursunuz dedi temsilci. |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (216. sayfa)

-
-
Hocam o store market app uygulama fiyatlarını çektiği kur bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben airpods 3. nesil almayı düşünüyorum sizinle aynı durumdayım ama çok kararsızımda bilmiyorum valla.
-
eğer dolar 18 tl olursa apple tekrar zam yapar. Kuru bu sefer 20 tlden hesaplayacaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ups kargo cumartesi dağıtım yapıyor mu ?
-
Bölgeden bölgeye değişmekle birlikte hem evet hem hayır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bu nedenle hepsini aldım mecburen. Zam gelmeden önce iPhone'un 13 pro 256 GB aldıktan sonra hemen ertesi günü AirPods Pro ve watch saati satın aldım. Bugün tekrar bunları almak istesem arada 7000 TL fark var ona göre hesabınızı yapın.
-
13 pro 256gb turkcell pasajda 21199 TL 1 işgünü kargo diyor. Bu fiyata sipariş verecek varsa hızlı teslim alabilir
18 e kadar bekleyeceklerini sanmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
11 ve 13 aynı faturada 20 kasımda aldım. Hala hazırlanıyorda, gelse öğrenicez :)
-
-
Gördüğüm kadarıyla pek stok sıkıntısı kalmadı sanki. Yılbaşından sonra satarım diye aldım ama baya stok düşüyor. Talep azaldı sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam geldi mi tlf merak ettim
-
Dün kargoya verilen 13 Pro Silver bugün elime ulaştı. Kasa açıklığı yok, ekran sarılığı durumu gözlemlemedim ama bir ara mağazada karşılaştırma yapıcam.
-
İhtiyacı olan kaçırmasın amazon kendi satıyor orjinaldir
Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/Aamazon
Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/Ahttps://www.amazon.com.tr/dp/B08QZ3WJMH/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_1K24VYPP4C2RSWWPWD5R
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gecen hafta aldim. Urun orjinal. Amazon saticili olandan almistim
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.Ne zaman gönderilmişti?Hangi şehirdesiniz?
Sipariş numaramın başı w67
iPhone 13 128 gb kırmızı (red)
Teslimat tarihi 24 Aralık olarak yazıyor
UPS bulunduğum şehre en erken 6 günde getiriyor. Cumartesi de çalışmıyorlarsa bugün teslimat için son günleri. Hadi bakalım :))
-
Mac mini'm dün öğlen teslim edildi. Tam bir canavar :) Yardımlarınız için herkese teşekkürler..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X