Bildirim
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (174. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İlk işim true tone kapattım bütün ayarları denedim fakat farklı açılardan bakıldığında ton değişimleri oluyor normal mi bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürün neydi
20 Kasım 11 veya 13 siparisinde bir kişi hariç gönderildi yazan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 pro max
Benim gonderildi hocam. 13 128 beyaz
2 tane pro max aldim. İkisinde de sari ekran diye bi sorun yoktu. Yada ben farketmedim bilmiyorum. True tone night shift ve beyaz noktayi azalt seneceklerini kapattigimda beyazlik rahatsiz ettigi icin true tone acik hep
Ups den teslim alırken illa sipariş verenin mi olması gerekiyor
Ofise gelicek asistanım alabilir mi?
True tone açık kullanıyorsanız gözleriniz alışık sanırım ondan rahatsız etmiyordur
Olabilir. Kapattigim zaman beyazlik fazla geliyor bu da rahatsiz edici.
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: Schnitter
An itibariyle cuma kargolanan telefonu gidip şubeden aldım henüz kutuyu açamadım umarım kasa açıklığı ve sarı ekran yoktur
13 pm 256 grafit bugün gelicek sanirim. Sarı ekran ve kasa açıklığı aşırı korkutuyor umarim sıkıntısız gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 kasım 23:50 de satın aldığım 13 128 mavi perşembe teslim edildi. 20 dakika sonra yani 20 kasım 00:10 tarihli aynı cihaz daha hazırlanıyor kısmında bekliyor. Adres isim herşey aynı üstelik. Apple komik :)
Stokta 1 adet vardı zaten o da bana yar oldu sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle!
Sarı ekran derken true tone ve night shift biraz sarartıyor ekranı zaten. Bunları göz önüne koydunuz mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla güncel fiyattan(23 Kasım Zammı Sonrası) stok arayanları görünce de şaşırıyorum vay arkadaş bu fiyata bile stok arayıp bulamayanlar var diye... Ama sonra dolara bakınca şaşırdığıma şaşırıyorum :) Valla helal olsun ensesi kalın baya arkadaş varmış :) Dediğiniz gibi 1-2 sene için de benim de son keyfi teknolojik cihazım olacak.
-
Onları kapattım hocam
Bi izleyin derim.
https://www.youtube.com/watch?v=7vRKm1FTDqQ&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin -- 13 Aralık 2021; 12:2:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X