Hala zam gelmemiş olması bile mucize. |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (15. sayfa)

-
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.200 ₺ atın, bir de 20W adaptör almanız gerekecek. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Limitinizi arayıp arttırın. Limitten fazla yatıramıyorsunuz.
benim iş bankasında 10k limit vardı kalanını da karta nakit yatırdım. Sonra satın aldım sorun olmadı
-
Dolar uçmuş iyice aldım geçtim hayırlı uğurlu olsun ne deyim
-
Hayırlı olsun, sipariş tarihiniz neydi?
Teşekkürler. 22 ekim hocam
Darısı 24 ekim siparişlerine iphone 13 için
17 ekimde Apple Store üzerinden verdiğim iPad 9. nesil siparişim dün sabah “siparişiniz gönderiliyor”, öğleden sonra ise “siparişiniz gönderildi” statüsüne geçti. Teslim tarihi 18 kasım olarak gösteriyor umarım Ups geciktirmez.
Herkes Ekim'de sipariş vermiş tartışıyor ben 13 Kasım'da sipariş verdim ağzımı açamıyorum :))) İptal etmesinler de kurdan dolayı :(((
-
Bu nasıl bir yanlış bilgi. Üstte iki kişi aksini söylemiş, hiç mi tereddüt etmiyorsunuz yazarken?
Bankadan bankaya değişmek kaydıyla limitinizin üstüne genelde maksimum limitimizin iki katı kadar para yatırarak limitinizi o anlık kullanım için artırabilirsiniz. Net yatırabileceğiniz miktarı MH’den öğrenebilirsiniz.
15 kasım benimde hocam , sessizce takip ediyorum :D
Kulaklık ve şarj aleti stokta mevcut olduğu için Kocaeli'ne ertesi gün geldi ...
Saat aralık ortası , telefon aralık sonu gözüküyor ...
Beklemekten başka çare yok maalesef ... Elektronik satan sitelerin çoğunda 2-3k fark var .
İptal konusunda sıkıntı çıkaracaklarını düşünmüyorum ama tabi ihtimaller doğrultusunda olabilir.
-
Az önce Apple ile görüştüm adres ile ilgili aramistim. Size bilgi vereyim dedi görüştüğüm kişi, siparişimi 1 - 2 gün içinde kargoya verecekler mis. 24 saat içinde kargo teslim kodunuz gelir falan dedi.
Yani böylelikle teslim tarihlerine bakmıyorlar. 20 Ekim'de siparis vermiştim, 22 29 Kasım teslim tarihiydi.
-
Gönderime Hazırlanıyor 'a geçeli 21 saat olmuş. Ama halen gönderilmedi benim sipariş
-
Çok ilginçtir ki 24 saat içinde gönderime hazırlanıyor / gönderildi / teslim edildi olduquote:
Orijinalden alıntı: BastienGönderime Hazırlanıyor 'a geçeli 21 saat olmuş. Ama halen gönderilmedi benim sipariş
Kısmetli adammışsın hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X