Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 ekim siparişli 13pro 256 gb telefonum 26 kasımda gönderildi teslim aldım arızalı çıktığı için iade ettim 29 kasımda ellerine ulaşmış 24 aralık teslim tarihi koymuşlar ama perşembe günü gönderime hazırlanıyor a geçti hala gönderildi demedi geldi diye sevinirken arızalı çıkmasına mı üzüleyim yoksa hala gönderilmediğine mi şaşırdım kaldım benden sonra iade eden arkadaşa gönderildi bile offf

• DefuseHostage kullanıcısına yanıt

model neydi hocam sizin cihazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugra4242 -- 8 Aralık 2021; 12:2:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bootlader kullanıcısına yanıt

Hocam benim macbook pro ayın 1 inden beri gümrükte...

• @Bugra4242 @Pençe_1982

Normal 13 Mavi 128

• Problem PM lerde galiba, düz Pro lar daha rahat stok...

• Genelde hep mavi renk gönderiyorlar.

22-23 Kasım olup da Grafit gönderilen görmedim.

• mete1989 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın rica etsem sipariş numaranızı paylaşır misiniz W ile başlayan özelden bi mahsuru yoksa. herkes ciddi manada bu işten şikayetçi olmaya başladı adam akıllı bir konuşmak gerekiyor bunlarla. Bakalım dertleri neymiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yıkama 2 gün aradım,durumumu söyledim..bekleyin gelir dediler..

• Öncelikle herkese sabır diliyorum, bizden önce sipariş verenlerin hala eline ulaşmaması üzücü.. Bir sorum var; 23 Kasımda iPad pro 11'' 128GB siparişi geçtim ve dün gönderime hazırlanıyor olarak güncellendi. Gönderime hazırlanıyor süreci ne kadar sürüyor bilginiz var mıdır? Teslim tarihi 8-15 Aralık olarak görünüyor.

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt

2 gündür arıyorum..herşey yolunda,parasını ödemişsiniz.Bekleyin gelir diyorlar..Birde tatlı tatlı konuşuyorlar.

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo rezalet yazarsanız onun hakkında da binlerce yorum okuyabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melatonin kullanıcısına yanıt

Ne diyorsun ya 13pro 5 Kasımda beri bekliyorum..halla hazırlanıyorda..Rekor bende..beni kimse geçemez..Apple Türkiye yazın bunu..

• chicagoboy C kullanıcısına yanıt

10-20 dakika arası bağlanırsınız diye duyunca kapattım ben.

Pazartesi gönderime hazırlanıyor oldu. Önümüzde ki pazartesi gönderseler çarşamba elimde olur ben razıyım.

Burada UPS'de sorun olmuyor. Adaptör ve USB aldım. Vatandan bir şeyler aldım.

Ertesi gün getiriyorlar.

3 hafta sürmüş olur. Ürünü alırken 4-5 haftayı göze almıştım.

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt

maviler bol herhalde, Grafit gönderilen ben de henüz göremedim.

• chicagoboy C kullanıcısına yanıt

Hocam aynen 5 kasım sipariş ve ürün yukarda bir arkadaşın 23 kasım tarihli siparişi ile birebir aynı renk boyut hafıza aynı fark yok ama bende gönderime hazırlanıyorken arkadaşın cihazı yollanmış. Arkadaşa bir şey demiyorum tabiki benim derdim apple ile. Şikayet kaydını da oluşturttum irlandaya da mailini yolladım böyle saçmalık olmaz kabul edilemez

• Benimde 23 kasım 13Pm256 siparişim gönderilmiş teslim tarihi 10 Aralık

• phoenix--27 P kullanıcısına yanıt

şikayetleri nasıl oluşturuyoruz,daha etkili olması açısından nereye yazalım.İngilizce mi yazalım..?

• 20 kasım 13p256 sierra 3 gündür gönderime hazırlanıyorda.

• Taha38 T kullanıcısına yanıt

Sizin de mi mavi hocam? :)

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.