Şimdi Ara

Tulpar T7 V2.7 GTA V' te GPU Tam Güçte Çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka oyunlarda gpu kullanımı %95 altına hiç inmezken gta v' te dengesizce bazen %90' ın altına iniyor hatta bazen %70'lerde geziniyor bazen normal oluyor. Sıcaklık da diğer oyunlarda kisa zamanda 85 dereceyi geçebiliyorken gta 5' te 80 dereceye uzun zamanda anca erisiyor. Videolardakine göre de kartımın gta v performansı haliyle daha düşük. Ayrıca txaa ayarı nedense (gta v'e özel olabilir yine) bende gözükmüyor sadece msaa var. Ama laptobu hdmi ile tv ye bağlayıp oynadığım zaman txaa ayarı çıkıyor. Laptobun kendi ekranında niye txaa ya izin vermez ki? Oyun orjinal değil 3dm sürümü ve son güncellemesi olan update 5 ile güncel. Ekran kartı driverı da güncel. Nvidia kontrol panelinde gpu güç ayarlaması maksimum performansa ayarlı. Güç seçeneklerinde yüksek performans ayarlı. Arka planda çalışan anormal bir uygulama yok. En azından görev yöneticisinde birşey görmedim. Game Booster da kullanıyorum. Bu arada sıcaklık değerleri şaşırtmasın laptobu ilk aldığımda turbo açınca 80 dereceyi geçemiyordu zamanla arttı 88 maksimum gördüm Unity' de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 28 Mayıs 2015; 1:21:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.