Şimdi Ara

Tulpar T5 v13.1 GTX1060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu bilgisayara iyi bakıldı öncelikle. Elektrik-Elektronik mühendisliği okuduğum için donanım ve yazılım hakkında bilgim yüksek, titiz kullandım sürekli. Dün birkaç benchmark testi uyguladım: UNIGINE Heaven Extreme ayarlarda ort 57 Fps (iyi bir değerdir bu benchmark için) Aldığım ilk gün de yapmıştım bu testi birebir aynı çıktı. Performansında hiçbir değişiklik yok. Witcher 3 Ultra ayarlar ort 58-60 fps. 2 kere Monster tarafından temizlendi. SSD Performansı da ilk günüyle aynı. Kapalıyken Windows açılma süresi 12-13 saniye sürüyor. Sürekli harici klavye ile kullandım klavyesini bile kullanmadım diyebilirim. Kasasında en ufak bir çizik bile yok.  Artık oyunlara fazla zaman ayıramadığım için satıyorum. Çok acelem yok, fiyatta pazarlık düşünmüyorum, sitede bu kadar temiz kullanılmış bir 1060lı notebook bulamadım ben bu fiyata. Özellikle ekranından çok memnunum. IPS Mat panel bulmak çok da kolay değil. Tercih tabi ki size kalıcak ama tek eksiği bana göre garantisi olmaması, fiyatı o yüzden aynı özelliklere sahip sıfır notebooklardan 2 bin lira daha ucuz. Kendiniz şu an bakabilirsiniz i7 1060'lı notebook (sıfır) fiyatları epey bi yüksek. Çok memnunum ama artık mobilite daha önemli benim için kod / program yazmam gerekiyor, macbook'a geçiş yapmak istediğim için satıyorum. Hiçbir eksiği yoktur. Umarım kendimi anlatabilmişimdir. 
    Bilgisayarın kendi özelliklerine detaylı olarak bakmak isterseniz googleda modelini tam olarak aratıp " Tulpar T5 v13.1" ulaşabilirsiniz. Buradaki modele ek olarak satın alırken 1 Terabayt HDD taktırdım. 256GB SSD ve 1TB HDD takılıdır. Fazla resim yüklemeye gerek duymadım fakat alıcı olursa gönderebilirim.
    Fiyat : 6500 TL
    Tulpar T5 v13.1 GTX1060



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azatimus -- 1 Temmuz 2020; 11:58:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • fiyat yazaydın da bileydik

    araştırma yaptım da 4.999TL ye satılmış 2017 de , sen de 2k daha düşük demişsin .

    satış fiyatı 2.999Tl çok ucuz alana hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 1 Temmuz 2020; 10:38:15 >
  • Hocam bende elektrik elektronik öğrencisiyim meslektaş sayılırız fiyat ne istiyorsunuz cihaza bende bakınıyordum öyle sizin ilanı gördüm sorayım dedim ciddi alıcıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat için takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.