Şimdi Ara

TUL x1950 pro 256mb 256bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar hd4870 kartım geldiğinden eski kartımı satıyorum.

Kartın hiçbir problemi yoktur senelerce her türlü oyunu yüksek grafik ayarlarında oynatmıştır.Şuan crysis,cod serileri,rainbow six vegas 1-2,resident evil 5,nfs shift gibi yeni oyunları çalıştırır.Soğutması accelero x2 oldukça kalitelidir aldığımdan beri ısı sorunu hiç yaşamadım bunu samimiyetle söyleyebilirim,sapphire x1950 pro'da genelde görüldüğü gibi ısınma sonucu reset problemi bu kartta hiç yoktur.
    Kutu içeriğine gelince resimlerde gözüktüğü gibidir herhangi bir kablo,cd vs mevcut degildir,aldığım gibi satıyorum.

Fiyat: 60 ytldir pazarlıksız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ne üye profiliniz açık, ne de nerede olduğunuza (veya olmadığınıza) dair bir bilgi yok görünende....
  • quote:

Orijinalden alıntı: heh

ne üye profiliniz açık, ne de nerede olduğunuza (veya olmadığınıza) dair bir bilgi yok görünende....

Alın benden de o kadar...
  • profilini açarmısın?nerdesin görelim..
  • quote:

ne üye profiliniz açık, ne de nerede olduğunuza (veya olmadığınıza) dair bir bilgi yok görünende....

Üye profili açık değil derken ne dediğinizi anlamadım ben 2003ten beri bu forumdayım ve İstanbuldayım
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=5472 buyrun bakın
  • bide mermi atın adama oldu olucak alıcak olan pm atsın çıkar ortaya nerde olduğu
  • Valla başka konu olsa bu kadar mesaj atmazsınız ,uzun zamandır girmiyordum foruma kapalı kalmış ayarlardan açtım şimdi göremeyen arkadaşlar doya doya bakabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALIT - 8800GT SUPER+1GB
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üye profili açık değil derken 20dakika önceye kadar sadece dh kullanıcı ismin görüntülenebiliyordu onun dışında tüm bilgiler kapalıydı.fakat daha yeni açmışsın.2003'ten beri buralarda olman farketmez profilini herkezin göreceği şekilde açık tutarsın bu tür mesajlar gelmez ozaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecengiz2002

üye profili açık değil derken 20dakika önceye kadar sadece dh kullanıcı ismin görüntülenebiliyordu onun dışında tüm bilgiler kapalıydı.fakat daha yeni açmışsın.2003'ten beri buralarda olman farketmez profilini herkezin göreceği şekilde açık tutarsın bu tür mesajlar gelmez ozaman..

Bir anda topluca mesajlarınızı görünce kendimi tanıtma ihtiyacı hissettim ki profil açık olsaymış zaten görürmüşsün neyse artık önemli değil kartla ilgilenmeyenlerin de profile bu kadar takması garip geldi bana,ilgilenen olursa yardımcı olurum
  • ben yazıyı yazdığımda ne profiliniz gözüküyordu, ne de oaradaki "kadıköy" ibaresi vardı...
    şimdi biraz oldu
  • quote:

ben yazıyı yazdığımda ne profiliniz gözüküyordu, ne de oaradaki "kadıköy" ibaresi vardı...
    şimdi biraz oldu

Olduysa ne mutlu.pmi cevapladım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.