Merhabalar hd4870 kartım geldiğinden eski kartımı satıyorum.
Kartın hiçbir problemi yoktur senelerce her türlü oyunu yüksek grafik ayarlarında oynatmıştır.Şuan crysis,cod serileri,rainbow six vegas 1-2,resident evil 5,nfs shift gibi yeni oyunları çalıştırır.Soğutması accelero x2 oldukça kalitelidir aldığımdan beri ısı sorunu hiç yaşamadım bunu samimiyetle söyleyebilirim,sapphire x1950 pro'da genelde görüldüğü gibi ısınma sonucu reset problemi bu kartta hiç yoktur. Kutu içeriğine gelince resimlerde gözüktüğü gibidir herhangi bir kablo,cd vs mevcut degildir,aldığım gibi satıyorum.
Fiyat: 60 ytldir pazarlıksızSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
bide mermi atın adama oldu olucak alıcak olan pm atsın çıkar ortaya nerde olduğu
Valla başka konu olsa bu kadar mesaj atmazsınız ,uzun zamandır girmiyordum foruma kapalı kalmış ayarlardan açtım şimdi göremeyen arkadaşlar doya doya bakabilirsiniz
üye profili açık değil derken 20dakika önceye kadar sadece dh kullanıcı ismin görüntülenebiliyordu onun dışında tüm bilgiler kapalıydı.fakat daha yeni açmışsın.2003'ten beri buralarda olman farketmez profilini herkezin göreceği şekilde açık tutarsın bu tür mesajlar gelmez ozaman..
quote:
Orijinalden alıntı: emrecengiz2002
üye profili açık değil derken 20dakika önceye kadar sadece dh kullanıcı ismin görüntülenebiliyordu onun dışında tüm bilgiler kapalıydı.fakat daha yeni açmışsın.2003'ten beri buralarda olman farketmez profilini herkezin göreceği şekilde açık tutarsın bu tür mesajlar gelmez ozaman..
Bir anda topluca mesajlarınızı görünce kendimi tanıtma ihtiyacı hissettim ki profil açık olsaymış zaten görürmüşsün neyse artık önemli değil kartla ilgilenmeyenlerin de profile bu kadar takması garip geldi bana,ilgilenen olursa yardımcı olurum