Şimdi Ara

Tüketiciyi koruma yasası var da tüccarı koruma yasası neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep müşteri mi korunmaya ihtiyacı olan taraf? hep tüccar mı savunmada olacak? bu böyle olmamalı.

• malı tüketici mi satıyor tüccar mı kardaş.? önemli olan maldır. tüketici parayı vermezse esnafa o da mahkemeye verir olur biter. benim ticaret bilgim bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

malı tüketici mi satıyor tüccar mı kardaş.? önemli olan maldır. tüketici parayı vermezse esnafa o da mahkemeye verir olur biter. benim ticaret bilgim bu kadar.

keşke o kadar olsa. mesela müşterinin iki şirketi var. biri paravan. malı paravan şirketle alıyor. paravan şirkette batık. sonra da ortadan kayboluyor. hadi adamı bul bulabilirsen. piyasayı böyle milyonlarca dolar çarpan adamlar var. kim koruyacak tüccarı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

malı tüketici mi satıyor tüccar mı kardaş.? önemli olan maldır. tüketici parayı vermezse esnafa o da mahkemeye verir olur biter. benim ticaret bilgim bu kadar.

keşke o kadar olsa. mesela müşterinin iki şirketi var. biri paravan. malı paravan şirketle alıyor. paravan şirkette batık. sonra da ortadan kayboluyor. hadi adamı bul bulabilirsen. piyasayı böyle milyonlarca dolar çarpan adamlar var. kim koruyacak tüccarı?

heee o konuda haklısın. çok mantıklı. dünya genelinde bir uygulama yoksa bilemiycem.
  • evet bizlerin gazabından her zaman sizleri koruyacaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.