Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.338
Cevap
943
Favori
2.675.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan 5000 TL 12 ay vade ile en cazip banka hangisi?*

*Ziraat hariç.
  • Tekrar yazıyorum...
    20 bin tl x 60 ay vade için ziraat ile konuştum. Taksitler 491 tl. (iş bankasında 488 tl idi) sigorta 85 tl. (42 yaş için - işbankasında da aynıydı) ancak ziraatte her yıl yenileniyormuş. İş bankası ilk yıl için alıyor. Yani sonuçta iş bankası ile fark yok. Boşuna kredi kartı çıkarttır iki tane otomatik ödeme yaptır internet bankacılığı vs. uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Tekrar yazıyorum...
    20 bin tl x 60 ay vade için ziraat ile konuştum. Taksitler 491 tl. (iş bankasında 488 tl idi) sigorta 85 tl. (42 yaş için - işbankasında da aynıydı) ancak ziraatte her yıl yenileniyormuş. İş bankası ilk yıl için alıyor. Yani sonuçta iş bankası ile fark yok. Boşuna kredi kartı çıkarttır iki tane otomatik ödeme yaptır internet bankacılığı vs. uğraşmaya değmez.

24 ay vade olsa fark belirgin oluyor.. Uzun vadede fark kapanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theistman

Ev alacam yanlız elimde nakitim yok o nedenle konut+ihtiyac kredisi çekmeyi düşüyorum 90 bin konut, 30 bin ihtiyac aylık 5.000 lıra sabit gelirim var, iki krediyi birden alabilme şansım varmı acaba ? konut için 0.78 oran aldım, 30 bin ihtiyaç için 36-60 ay arası en uygun ne önerirsiniz, ziraat mı, iş bankası mı daha uygun olur ?

0.78 oranını kaç ay vade için ve hangi bankadan aldınız?

Hem ihtiyaç kredisi hem de konut kredisi aynı anda çekilebilir mi bilmiyorum ama iki krediden birini diğerinden 3-4 ay önce çekerseniz olabilir. Ben daha önce 3-4 ay ara ile iki kredi çekmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

Daha once soylemistim kredi oranlari dusecek diye.

20gun once,cok acil ihtiyactan halkbankasindan 0.99 oranli 7500 tllk krediyi cekmistim. az daha bekleseymisim daha iyi olurmus ama neyse kismet

şu an oran nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Şuan 5000 TL 12 ay vade ile en cazip banka hangisi?*

*Ziraat hariç.

ing dahil mi
  • Kredi Tutar Vade Aylık Faiz Oranı Toplam Masraf Aylık Toplam Maliyet Oranı Yıllık Toplam Maliyet Oranı Aylık Taksit Tutarı
    5.000 TL 12 ay 0,54% 304 TL 1,65% 19,76% 434 TL
    6.000 TL 36 ay 0,79% 449 TL 1,40% 16,86% 198 TL

Yapı kredi oranları uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Ev alacam yanlız elimde nakitim yok o nedenle konut+ihtiyac kredisi çekmeyi düşüyorum 90 bin konut, 30 bin ihtiyac aylık 5.000 lıra sabit gelirim var, iki krediyi birden alabilme şansım varmı acaba ? konut için 0.78 oran aldım, 30 bin ihtiyaç için 36-60 ay arası en uygun ne önerirsiniz, ziraat mı, iş bankası mı daha uygun olur ?

Hem ihtiyaç kredisi hem de konut kredisi aynı anda çekilebilir mi bilmiyorum ama iki krediden birini diğerinden 3-4 ay önce çekerseniz olabilir. Ben daha önce 3-4 ay ara ile iki kredi çekmiştim.

Ben ve eşim memuruz, ihtiyac kredisini eşimin adına, konutu kendi adıma çekmeyi düşünüyorum, 0.78 oran evi alacağım firmanın anlaşmalı olduğu bankadan akbank ve yapı kredi, normalde bu oranı veriyorlarmı bilmiyorum, ama vakıf halk ziraat bu bankalardada oranlar 0.78-0.79 gibi seviyelerde sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Ben ve eşim memuruz, ihtiyac kredisini eşimin adına, konutu kendi adıma çekmeyi düşünüyorum, 0.78 oran evi alacağım firmanın anlaşmalı olduğu bankadan akbank ve yapı kredi, normalde bu oranı veriyorlarmı bilmiyorum, ama vakıf halk ziraat bu bankalardada oranlar 0.78-0.79 gibi seviyelerde sanırım.

Bence eşinizin adına çekilirse olur. Olmaması için hiç bir neden yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

*Ziraat hariç.

ing dahil mi

ING ihtiyaç kredilerinde her yıl toplam taksit tutarına %33 ekliyor, ve bunu kimseye söylemiyor.
    Kredi çekenler çok düşük maliyetle kredi aldım sanıyor, ama görecekler 1 yıl sonra.

• quote:

*Ziraat hariç.

Parafcard'dan taksitli nait almak değil mi %0,69 faiz, %3+3 TL komisyon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

*Ziraat hariç.

ing dahil mi

ING ihtiyaç kredilerinde her yıl toplam taksit tutarına %33 ekliyor, ve bunu kimseye söylemiyor.
    Kredi çekenler çok düşük maliyetle kredi aldım sanıyor, ama görecekler 1 yıl sonra.

müşteri geri ödeyecegi toplam tutari alirken bilmiyor mu?

ilk yıl taksitlerin düşük olmasi ödeme kolayligi acisindan dusunulmus bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapı Kredi Düşük Faizli ve Komisyonlu kredi çeksek, 5000TL geri ödemesi 5512 tl ye mi gelecek 12 ay için? 304 tl masrafı nasıl ödüyoruz, taksidin içine mi katıyorlar yoksa peşin mi alıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Yapı Kredi Düşük Faizli ve Komisyonlu kredi çeksek, 5000TL geri ödemesi 5512 tl ye mi gelecek 12 ay için? 304 tl masrafı nasıl ödüyoruz, taksidin içine mi katıyorlar yoksa peşin mi alıyorlar?

Yapı kredi'nin reklamlardaki verdiği oran ile toplam geri ödeme gerçeği yansıtmıyor.

Alacağınız rakama göre En iyi Oranı Akbank sunuyor,
    5000 TL İhtiyaç kredisi 12 ay vade ile 448,52*12 Şeklinde ödüyorsunuz toplam ödeme tutarı 5.382,26 TL.
  • Bank pozitif kampanyası da var.

Dosya masrafı alınmıyor. Bir de adrese teslim kredi diye bir uygulaması var dilerseniz bankaya gitmeye v.s. gerek kalmıyor. Aynı zamanda onaylanıp onaylanmayacağını da hemen sizlere bildiriyorlar dilerseniz siz de hangi aşamada olduğunu takip edebiliyorsunuz.

Bank Pozitif Kredi >>>>
  • Bugün ziraatden 15000 tl için 24 ay vade için sordum.Geri ödeme için aylık taksit 710 tl ve 2 tane otomatik ödeme istediler.Cazip gibi geldi.
  • Yokmu hiç yeni oran alan kimse ? bugün 30.000 tl için teb 1.00 36 ay faiz oranı verdi ancak son gün dedi, daha uzun vade yapmıyorlar.
  • bugün cnbce bir yorumcu ifade etti..18 aralıkta merkez bankasının faiz indirimi varmış..2013 ocak-şubat aylarına doğru bankaların faizi aşağı çekeceği yönünde bir durum var bence bir süre daha beklemede kalalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

quote:

Orijinalden alıntı: hayırlı sabahlar

Bugün Ziraat Bankası'na gittim.Ben 43 yaşındayım.Eşimin ve benim hiçbir kredi borcu yok.40000 tl için 5 yıllık hayat sigortası ve masraflar çıktıktan sonra elime net 39230 tl vereceklerini söylediler.Bu arada maaşımı Ziraate aldırmamı ve iki otomatik ödeme talimatı vermemi söylediler.Şimdi özet olarak 40000 tl için Ziraatte 5 yıllık hayat sigortası dahil ile İş Bankası'nda 1 yıllık hayat sigortası dahil 1,43 gerçek faiz mevcut.Yani arkadaşların dediği Ziraatin kredisi gibi gözü kapalı alınabilecek bir kredi değil.Son olarak bir-iki ay bekleyebilen beklesin(Ben öyle yapıyorum).Herkese iyi akşamlar

0.89 faizli krediyi en fazla 24 ay taksitle veriyorlar hocam büyük ihtimalle siz farklı tip bireysel kredi çekmişsiniz.

Kampanyanın adı şubelerde dört mevsim olarak geçiyor, faiz oranı:0,87 bu kampanya en az 15000 tl ve 24 ay çekmek isteyenler için kaçmaz.

Ben bugün 24 ay vadeli çektim dosya masrafı yok. Yaşım 34, 2 yıllık hayat sigortası için 160 tl kestiler sadece. Yıllık maliyet oranı:12,45 .

12 ay veya 36 ay vade ile çekerseniz faiz oranı değişiyor. O zaman avantajlı olmayabilir.

Aşağıdaki hesaplama aracında "tüketici 15000 tl ve üstünü" seçin vade olarakta 24 ayı. Kampanya genel bir kampanya şubeye özel değil.

Hocam ben 5 ay önce akbanktan 1.24 faiz oranıyla 32000 tl 36 ay vadeli kredi çekmiştim. Toplam masraf 613 tl. Kredinin yıllık maliyet oranı %19.98.

Ziraat bankasından kredi çekerek akbankı kapatsam ciddi bir kar sağlarmıyım?

• Paraf kattan mesaj geldi, 18 aya kadar taksiti nakit avans 0,69 oranı ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.