Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.160
Cevap
1.073
Favori
2.951.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sagolun hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı yapılandırma ne zaman başlıyor arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: ali.çınar

quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Arkadaşlar 24 ayla kredi çektik bunu 48 e aya yapilndirabilir miyiz gitsek

72 aya kadar yapılandırma hakkın var, ancak bankalar 72 aylık yapılandırma için faiz oranlarını yüksek belirlemişler. 48 ay istiyorsan kredini normal tüketici kredisi oranlarından revize edebilirsin.

Kardeşim enparadan 1.40 dan iki tane kredim var. Bu yapılandırmayı bende yapabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

quote:

Orijinalden alıntı: ali.çınar

quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Arkadaşlar 24 ayla kredi çektik bunu 48 e aya yapilndirabilir miyiz gitsek

72 aya kadar yapılandırma hakkın var, ancak bankalar 72 aylık yapılandırma için faiz oranlarını yüksek belirlemişler. 48 ay istiyorsan kredini normal tüketici kredisi oranlarından revize edebilirsin.

Kardeşim enparadan 1.40 dan iki tane kredim var. Bu yapılandırmayı bende yapabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı

İdari ve yasal takibe girmemiş tüm tüketici kredisi ve kredi kartı borçları 72 aya kadar yapılandırılabilir.

• yapılandırmada belli bir faiz oranı yok,banka nasıl arzu ederse oradan yapılandırır. dolayısıyla konut kredisi gibi daha düşük orandan karlı bir yapılandırma olmaz belki oran düşer ama vade uzadığından gene banla lehine olur durum.
  • Bir aralar HSBC öğrenciye 12 taksitli 1000 TL veriyordu faizsiz, kredi kartını alman yeterli falan gibi bir şeydi. Buna benzer bir kampanya var mı yani öğrenciye faizsiz ya da az faizli 1000-1500 tl civarı kredi veren banka var mı?
  • Yapılandırma yapan var mı yöneldirecek olan birisi? Bankaya dilekçe ile mi başvuru yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımsal

Yapılandırma yapan var mı yöneldirecek olan birisi? Bankaya dilekçe ile mi başvuru yapıyoruz?

şu an herşey belli değil haftaya çarşamba gününden itibaren şubeden gidip destek al ama çok dikkat et faiz oranına acayip korkunç sonuçlara sebeb olabilir hatta icralık olsaydım keşke diyebilirsin icralık dosyalar varlık şirketlerine satılır 4-5 sene sonra yüzde 50 gibi bir indirimle ödeme fırsatı çıkar ama bu türlü 10,000 tl gibi bir kredini 72 ay yapılandırsan 16,870 tl olarak ödüyorsun bu korkunç bir faiz borç yükü hele rakam fazla ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar
    şu an herşey belli değil haftaya çarşamba gününden itibaren şubeden gidip destek al ama çok dikkat et faiz oranına acayip korkunç sonuçlara sebeb olabilir hatta icralık olsaydım keşke diyebilirsin icralık dosyalar varlık şirketlerine satılır 4-5 sene sonra yüzde 50 gibi bir indirimle ödeme fırsatı çıkar ama bu türlü 10,000 tl gibi bir kredini 72 ay yapılandırsan 16,870 tl olarak ödüyorsun bu korkunç bir faiz borç yükü hele rakam fazla ise

Eyvallah hocam sağol aslında borcumu ödüyorum herhangi bir sıkıntım yokta aylık ödeme miktarını düşürmek istiyorum o yüzden sordum. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba ,

Devlet memuruyum ve 3850 TL maaş alıyorum. 800 TL da Kira gelirim var yani aylık gelirim 4650 TL.

2 yıl önce ev aldım ve Vakıfbank'a 800 TL ev kredisi , İş Bank'a da 865 TL ihtiyaç kredisi ödüyorum. Ocak 2018 de iş bank ihtiyaç bitecek ( 14 ay var 12000 liraya kredi kapanıyor ) , Vakıftaki Ev kredisi taksitleri de 2018 Ocak ta 1650'ye çıkacak ( ev alırken nakitim yetmediği için değişken taksit tutarlı ödeme planı yaptık )

İş bank Vadesiz kredili mevduat hesabım -900 TL

Vakıf Vadesiz kredili mevduat hesabım da -2750 TL

Enparadan da 11.000/12 taksit kredi çekmiştim ve 3 ayı kaldı 3000 TL yani 2017 ocakta bitiyor. ( Vadesiz kredili mevduat hesabım da -1200 TL )

Şu anda aylık ödediğim kredi tutarı 800+865+1050=2685 TL

500-600 de kredi kartlarına atıyorum.

Garanti Bonus Kredi kartı 3250 Borç.

Vakıf World kredi kartıma da 2750 borcum var.

3-4 Aydır kredilerimi ve kredi kartı borçlarımı ödemede sıkıntı çekiyorum. Arabamı satıp enparadan kredi çekip bi işe girdik parayı batırdık gece hayatımızdan da vazgeçemeyince keçınılmaz son geldi

Bu ay tamamen patlamış durumdayım.

Yol haritası çizmem gerekiyor nasıl yapsam bilmiyorum

Tüm borçları tek bankada birleştirebilir miyim ? 50-60000 48 ay kredi çekip borçları kapatıp bi araç almayı düşünüyorum nasıl olur ?

Düzeltme: İMLA

Ekleme:

ICBC Bank ta normal faiz oran %1,15 , konut teminatlı %1,05 görünüyor hemde 60 aya kadar vade seçeneği var deneyen görüşen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 4 Ekim 2016; 20:45:04 >

• inşallah bir çözüm yolu bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 5 Ekim 2016; 0:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede06

Konut kredisi sebebiyle evinizde ipotek olmasa, ev ipoteği ile tüketici kredisi alabilirdiniz,ama bu şartlarda mevcut ipotek varken 2.sıra ipotek ile teminatlı kredi alamazsınız gibi duruyor.mevcut borç durumuna göre büyük miktarlı bir tüketici kredi almanız mümkün gibi gözükmüyor.

Birde düzensiz kredi ödemeleri olmuşsa işiniz dahada zor.Eğer düzenli ödeme varsa

gide bileceğiniz yol,diğer banka kredilerini kapamalı olarak kredi başvurusunda bulunup,vadeyi uzatarak taksit miktarını düşürmek. Yanlız bu şekildeki kredilerde banka krediyi eft ile kendisi kapatır,elden para vermeyebilir.Bankalar işler yolundayken sınırsız krediler sunar,ancak tökezlerseniz ,hepsi kapıları kapatı verir.

en doğru çözümü,bankalarla yapacağınız görüşmelerde alırsınız.

inşallah çözüm bulursunuz.

Hocam evin ekspertiz değeri 180-200000 TL arası ve ev için 2 yıl önce 78.750 konut kredisi çekmiştim. Değer farkı baya yükseldi bu yüzden 2. ipotek olabilir diye düşündüm, olmaz mı?

Bir diğer husus kredi ödemelerimi düzensiz değil fakat hesaplarım hep ekside kalıyor 3-4 aydır. Kredi kartı ödemelerim de keza 3-4 aydır asgari düzeyde. Vakıfbank 60000 TL / 48 %1,19 oran ile aylık 1.735 TL oluyor , 800 TL de ev kredim ile 2535 oluyor. Ben şuanda zaten 2685 ödüyorum
    2018 Ocak da 1735+1650 olacak ama o zamana kadar maaşım yükselmiş olur ödemede sıkıntı çekmem diye düşünüyorum

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Biraz karışık bir durum,evin değeri yüksek olabilir ama banka muhtemelen kredini 3 katı ipotek koymuştur üzerine tahminen 250.000 gibi.
    mevcut borç durumuyla yüksek tutarlı kredi mümkün gibi durmuyor.ancak 2.sıra ipotekle belki kredi bulunabilir.
    icbc bank ile ben çalışıyorum,değişik bir stilleri var görüşmekte fayda olabilir.
  • quote:

Biraz karışık bir durum,evin değeri yüksek olabilir ama banka muhtemelen kredini 3 katı ipotek koymuştur üzerine tahminen 250.000 gibi.
    mevcut borç durumuyla yüksek tutarlı kredi mümkün gibi durmuyor.ancak 2.sıra ipotekle belki kredi bulunabilir.
    icbc bank ile ben çalışıyorum,değişik bir stilleri var görüşmekte fayda olabilir.

Ben yarın erkenden bankaların yolunu tutayım o halde

• quote:

Hocam merhaba ,

Bugün sabah iş bankasını aradım 50.000 TL 1,22 48 ay vade aylık ödeme 1457 TL. 270 TL dosya masrafı 840 TL gibi hayat sigortası istediler.

Daha sonra Vakıfbank ile görüştüm 55.000 TL 1,19 48 ay vade aylık ödeme 1590 TL. 290 TL dosya masrafı 420 TL hayat sigortası. Yarın gidip vakıftan çekeceğim. 70.000 liraya kadar kredi kullandırabileceklerini de belirttiler.

Tüm borçlarımı kapatıp ayağımı yorganıma göre uzatacağım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Arkadaşlar merhaba ,

Devlet memuruyum ve 3850 TL maaş alıyorum. 800 TL da Kira gelirim var yani aylık gelirim 4650 TL.

2 yıl önce ev aldım ve Vakıfbank'a 800 TL ev kredisi , İş Bank'a da 865 TL ihtiyaç kredisi ödüyorum. Ocak 2018 de iş bank ihtiyaç bitecek ( 14 ay var 12000 liraya kredi kapanıyor ) , Vakıftaki Ev kredisi taksitleri de 2018 Ocak ta 1650'ye çıkacak ( ev alırken nakitim yetmediği için değişken taksit tutarlı ödeme planı yaptık )

İş bank Vadesiz kredili mevduat hesabım -900 TL

Vakıf Vadesiz kredili mevduat hesabım da -2750 TL

Enparadan da 11.000/12 taksit kredi çekmiştim ve 3 ayı kaldı 3000 TL yani 2017 ocakta bitiyor. ( Vadesiz kredili mevduat hesabım da -1200 TL )

Şu anda aylık ödediğim kredi tutarı 800+865+1050=2685 TL

500-600 de kredi kartlarına atıyorum.

Garanti Bonus Kredi kartı 3250 Borç.

Vakıf World kredi kartıma da 2750 borcum var.

3-4 Aydır kredilerimi ve kredi kartı borçlarımı ödemede sıkıntı çekiyorum. Arabamı satıp enparadan kredi çekip bi işe girdik parayı batırdık gece hayatımızdan da vazgeçemeyince keçınılmaz son geldi

Bu ay tamamen patlamış durumdayım.

Yol haritası çizmem gerekiyor nasıl yapsam bilmiyorum

Tüm borçları tek bankada birleştirebilir miyim ? 50-60000 48 ay kredi çekip borçları kapatıp bi araç almayı düşünüyorum nasıl olur ?

Düzeltme: İMLA

Ekleme:

ICBC Bank ta normal faiz oran %1,15 , konut teminatlı %1,05 görünüyor hemde 60 aya kadar vade seçeneği var deneyen görüşen oldu mu?

Merhaba
    Zaten çok borç içindesin borçları tek bankada birleştirsen bile bir şey değişmeyecek üstüne sigorta dosya masrafı vs ödeyeceksin. Ha tek banka olsun 3-5 bankayla ugrasamam diyorsan o ayrı ama bu kadar borcu ödeme güçlüğü çekiyorsan üstüne araba almak çok yanlış olur. Bu arabanın sigortası benzini vs birçok gideri var. Bence borcun bitene kadar pahalı şeyler almaktan kaçınmalısın

• Bugün vakıftan 55.000 TL 48 ay 1.18'den çektim. 391 TL sigorta , 278 TL dosya masrafı aldılar KKB puanım 954. Şu an en uygun kredi bu.

Ekleme: aşağıdaki linkten faiz oranını kendiniz girerek hesaplayabilirsiniz.

https://www.hangikredi.com
    Kredi Hesaplama - Kredi Faiz Oranları Hesaplama
    http://www.hangikredi.com/kredi/hesaplama-araclari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 8 Ekim 2016; 8:58:18 >

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Ben aradigimda en dusuk 1.23 dediler bana
    Maas musterisimisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: seco4

Ben aradigimda en dusuk 1.23 dediler bana
    Maas musterisimisiniz?

www.vakifbank.com.tr
    Maaş Alan Kamuya Özel İhtiyaç Kredisi
    https://www.vakifbank.com.tr/kamu-personeline-ozel-taksitli-ihtiyac-kredisi.aspx?pageID=958

• Bankada calismanin tek guzel yani 0,80 ile masrafsiz,sigortasiz maasinin 5 katina kadar kredi kullanabilmek

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.