Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyeti sürecinde indirim kodu teklifi hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim. Daha önce herhangi bir tecrübem olmadığı için buraya yazıp, buradan aldığım bilgilerle gideyim demiştim. Aslında başvurumda bir sorun yok ama karar saçma çıktı, savunma istediği firmaya muhatap değil demişler. Şu anda dediğim gibi bana gelen bir karar kağıdı yok, onu beklemek mi lazım yoksa şu anda da gitsem olur mu onu bilemiyorum. Haftaya Cuma günü müsait olacağım gibi, gittiğimde yaşadığım tecrübeyi buraya yazarım.

    Dikkat edilmesi gereken bir konu varsa belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

  • GOXIN G kullanıcısına yanıt

    Kağıdı beklemeye gerek yok karar e devletten sorgulanabiliyor zaten. Kağıdın gelmesi posta gecikmeleri vs sebebiyle farklı bir tarihte olabilir. Gittiğinizde durumu anlatın ve özellikle iki firmanın aynı firma olduğunu vurgulayın. Onlar da size bir açıklama yapacaklardır durumla ilgili.  

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Peki, haftaya Cuma bir terslik olmazsa gideceğim. Bakalım ne diyecekler. Bayağı sürdü bu süreç, umarım bu kadar beklediğime değer bir sonuca ulaşabilirim.

  • GOXIN G kullanıcısına yanıt

    İnşallah hocam, buraya da bilgilendirme yazarsanız okuruz hocam

  • Karara süresi içerisinde itiraz edin başka yapacağınız bir şey yok. Grundig birleşme yoluyla Arçelik A.Ş'ye devredildi. KAP'ta ilgili kararın örneği var onu da ekleyip mahkemeye itiraz edebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Karara itiraz için adliyeye gittim ve hiçbir tecrübem olmadığı için oradan oraya gönderdiler. En sonunda itiraz için istenen evrakları öğrendim fakat 1100 lira gibi ödemesi olması sebebiyle ve hazırlıklı gitmediğim için geri çıktım. Anladığım kadarıyla dilekçeyle itiraz ettikten sonra, ileriki bir tarihte bir duruşma oluyor (ilk gittiğim tüketici mahkemesi salonunda bir çok karara itiraz görüşmesi yapılıyordu.) bu sürece girmemek için de yine edevlet üzerinden yeni bir itiraz oluşturmayı düşündüm. Böyle yapılmasında bir sakınca olur mu acaba? O itirazda özellikle Grundig firmasına artık Arçelik baktığı için şikayet muhatabı olarak Arçelik seçilmiştir yazacağım. Bu konuda bir tecrübeniz varsa öğrenmek isterim teşekkürler.


    @K.chaLi

    @XpressMusic34





  • GOXIN G kullanıcısına yanıt

    Hocam karar size ait elbette ama 1100 ü ödeyip tüketici mahkemesinde itiraz etmek daha kolay. Bu arada adliyeye gitmenize gerek yok. Mobil imza ile vatandaş uyap üzerinden tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz. Parayı da online ödüyorsunuz ama online ödediğiniz için bir hizmet bedeli kesiyor şu an kaç tl olduğunu unuttum.


    Bir de sizden ricam, dava dilekçeniz için tüm detayları bir avukat arkadaşa yazarsanız size bir dava dilekçesi hazırlar detaylı. O dilekçe ile dava açmak daha güzel olur atladığınız bir yer olmaması adına konuşuyorum. Avukata vekalet verip vermemek ise size kalmış bir mesele yani ben davayı tek başıma sürdürürüm derseniz avukatsız da devam edebiliyorsunuz.


    Avukat için yeterli maddi durumunuz yok ise;



    https://adliyardim.adalet.gov.tr





  • GOXIN G kullanıcısına yanıt

    Süresinde itiraz etmediğiniz için thh kararı kesinleşir. Yeni başvuru yapınca bunu ileri sürüp lehlerine karar alırlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, iş yoğunluğumdan bir türlü dönemedim, ilginiz için her ikinize de teşekkür ederim. Dilekçe için bir avukat tanıdığım yok, belki internetten bulunabilir Uyap tarafını deneyeceğim. Daha önce hiç böyle bir tecrübem olmadığı için açıkçası yapılacak işlemler kararsız bıraktı beni. O gün bile oradan oraya git, şuraya çık... Dava açınca neler olur endişelendirdi cidden. O nedenle tekrar edevletten yeni açarım diye düşünmüştüm ama @K.chaLi arkadaşımızın dediğinden dolayı acaba olmayacak mı? @K.chaLi dediğiniz gibi süresi bitse bile ilgili kararda "şikayetçi olduğunuz firma bu değil" şeklinde bir gerekçe yazıyordu. Şikayetle alakalı bir karar değil bir bakıma, yeni şikayet oluşturmada bunu kullanamazlar diye düşünüyorum, yanılıyor muyum?

  • Hocam tanıdık avukata gerek yok dilekçe yazacak zaten ücretini sorarsınız hangisi makul geliyorsa size ona yazdırırsınız.


    Profilinizde İstanbul da olduğunuz yazıyor o yüzden bu linki atıyorum.



    https://www.istanbulbarosu.org.tr/UcretTarifeleri.aspx

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.