Şimdi Ara

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARI İTİRAZ (DAVALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UYUŞMAZLIK KONUSU :

    Ayıplı Mal / Mal, Kullanım Amacı Bakımından Beklentileri Karşılamaması

    OLAYIN ÖZETİ :

    Tüketicinin aldığı ürün 5 kez aynı arızadan dolayı servise gitmiştir. Ürün servisten geldiğinde tüketici üründe servise gitmeden önce bulunmayan darbe kaynaklı bir hasar tespit etmiştir.Firmaya sorunu bildirmesine rağmen firma gerekeni yapmamıştır.Tüketici bu sebepten dolayı fatura bedelinin iadesini talep etmektedir.

    ŞİKAYET EDİLENİN SAVUNMASININ ÖZETİ :

    Şikayet konusu hakkında 27/10/2017 tarihli yazımız ile ilgili firmadan savunma istenilmiş olup toplantı tarihine kadar yazımıza cevap alınamamıştır.

    İNCELEME VE GEREKÇE :

    a)6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un Ayıplı hizmet başlıklı 13. ve 15. maddeleri
    b)Tüketicinin 15/09/2017 tarihinde ürünü mağazaya teslim ettiği ve kendisine verilen ürün gönderim formunda ürün hakkında genel durumu iyi şeklinde not edildiği anlaşılmıştır. Ayrıca Efor Yetkili Teknik Servisi tarafından tutulan servis raporunda da, cihaz durumu kısmında ; kullanıma bağlı çizikler mevcut bilgisi yer aldığı, darbeye ilişkin bir bilginin olmadığı anlaşılmıştır.

    KARAR :

    Başvuru sahibinin talebinin kabulüne

    OLAY KISACA BU ŞEKİLDE FİRMA BU SONUCA İTİRAZ ETMİŞ.BENİM SORUNUM ŞU ŞEKİLDE BU DAVAYI KAZANMA İHTİMALİM YÜZDE KAÇ YANİ DİĞER EMSAL DAVALARI GÖZ ÖNÜNE ALARAK.BİRDE ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN AVUKAT TUTMAYA PARAM YOK AVUKAT TUTMASAM DA KAZANABİLİRMİYİM DAVAYI ?







  • Verdiğiniz bilgilere göre itiraz etseler de kazanırsınız gibi gözüküyor ancak yüzde yüz kazanırsınız demek mümkün değil tabi, dosyadaki delil durumuna, karşı tarafın hangi argümanları ve delilleri ileri süreceğine bakmak lazım. Ekstra bir durum olmazsa kazanırsınız diyelim..

    Avukat tutmanıza şu aşamada gerek yok gibi gözüküyor, kendiniz takip edebilirsiniz bu dosyayı.
  • bahadirhan.hukukcu kullanıcısına yanıt
    KARŞI TARAF SAVUNMA YAZMIŞ SİZ BU DURUMLARDAN ANLIYORSANIZ BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ BENİMDE SAVUNMA YAZMAM İSTENİYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.