Şimdi Ara

Tuhaf Ses

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç haftadır dikkatimi çekiyordu fazla üstüne düşmemiştim ama bu gün iyice emin oldum arabadab gelen tuhaf sesten. Sert fren yaptığımda ( ABS devrede değil yani yani ABS yi devreye sokacak kadar sert değil) eski Casio sattler vardırya siyah renk plastik onlardaki alarm sesi gibi bip bip 2 veya 3 defa o sesden duyuyorum. Sadece sert frenlerde geliyor. Tam emin olmak için radyoyu felan kapattım ve o ses yine oldu. Sorum şu sizlerde de oluyormu acaba bilgi verirseniz sevinirim.

• Bu arada şunu belirteyim gelen ses balatadan veya fren disklerinden gelen bir ses değil sanki arabanın alt tarafalarında bir yerde veya motor kısmının alt taraflarında saat alarmı çalıyormuş gibi bir ara kendimle kafa bile buldum acaba arabanın altına bomba mı koydular diye :)
  • arabayı fazla dinliyosun.
  • :) yok hocam ya bir kaç defa denedim gerçekten geliyor
  • Yokmu ya hiç anlayan ?
  • Çok enteresan!

Çıkıp denesem mi ne yapsam neymiş ki o ses öyle?!
  • kedidir kedii :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

kedidir kedii :)

• quote:

Orjinalden alıntı: aya027

Arkadaşlar bir kaç haftadır dikkatimi çekiyordu fazla üstüne düşmemiştim ama bu gün iyice emin oldum arabadab gelen tuhaf sesten. Sert fren yaptığımda ( ABS devrede değil yani yani ABS yi devreye sokacak kadar sert değil) eski Casio sattler vardırya siyah renk plastik onlardaki alarm sesi gibi bip bip 2 veya 3 defa o sesden duyuyorum. Sadece sert frenlerde geliyor. Tam emin olmak için radyoyu felan kapattım ve o ses yine oldu. Sorum şu sizlerde de oluyormu acaba bilgi verirseniz sevinirim.

Bugüne kadar bindiğim arabalarda çoğu sese şahit olmuşumdur ama inan senin duyduğun gibisini ben de hiç duymadım. Servise bir sor istersen.

• Soracam ama kesinlikle var bu ses ve tahminlerime göre BA( Brake Asiste) ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama öyle olsa bile neden arabanın altından gelsin neyse soracam servise.
  • arabada vsc var mı
    bazen fren yapınca kayma oluyorsa vsc den bip bip diye ses geliyor. ama her seferinde gelmiyor ama o da.
  • vsc sesi araba zorlanıp vsc devreye girdiğinde çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.