Şimdi Ara

Tuhaf Bir Sorun Var Yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve ekran kartında bir arıza olduğunu sandım ama yokmuş servise götürdüm ordakilarde yeni yazılım atarak gt630m olan ekran kartını gt635m yaptılar ekran kartı değişmedi bios attıklarını söylediler sorun düzeldi fakat şöyle birşey oldu bugün windows 8.1 güncellemesi yaptım pes 2013 normal çalışırken vram hatası aldım ekran kartı kaldırmıyor gibi bir çok araştırma yaptım ne denediysem olmadı ekran kartını 8.1e güncellemeye çalışıyorum ama uyumlu değil hatası alıyorum ekran kartını hiç bir şekilde güncelleyemyorum ne yapmam lazım ??

• büyük ihtimalle oyunu onboard ekran kartı üzerinden açmaya çalışıyor sistem gt635 ile açmaya çalışın nvidia grafik ayarlarından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapilan tamirat pek hosuma gitmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

büyük ihtimalle oyunu onboard ekran kartı üzerinden açmaya çalışıyor sistem gt635 ile açmaya çalışın nvidia grafik ayarlarından

Hocam denemediğim yöntem kalmadı olmuyo kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHArcadia

yapilan tamirat pek hosuma gitmedi..

aynen dostum bende kıllandım peki bu biosu geri alma gibi bir imkanımız varmıdır acaba ? tekrar eski 630me çevirme gibi biliyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakans3444

quote:

aynen dostum bende kıllandım peki bu biosu geri alma gibi bir imkanımız varmıdır acaba ? tekrar eski 630me çevirme gibi biliyormusunuz

Kardeş bu sefer geri 630me sürücü indirip kur sorun düzelecektir herhalde...
  • Win 8.1 için güncel olan driverı kurun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bir iş fikri var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trolxx

quote:

quote:

Kardeş bu sefer geri 630me sürücü indirip kur sorun düzelecektir herhalde...

kardeşim olmuyo ki işte 8.1 630mide indirdim 635mde indirdim kurmaya çalıştm ikisinide ikisindede sistem tanımıyo diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camelot07

Win 8.1 için güncel olan driverı kurun

usta olmuyo işte ne yazık ki sorun orda :( benim anlatmak istediğim acaba atılan biosu geri çeksem onuda bilmiyorum nasıl yapacağım tekrar ilk haline getirsem düzelir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

O nasil tamirciymis verelim kartlari bir ust model yapsin

Tamamen ekran kartini aygit yonetcsinden kaldirin tabi once denetim masasi program ekle kaldrdan kaldirin , sonra res atsin sifir yukleyecek bagdastriciyi daha sonra indirdigin nvidia driveri (630 635 ayni driver zaten) yukle kurulumu temiz kurulum olarak sec

dostum dediğini yaptım nvidia ya dair herşeyi kaldırdım sildim pcden aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım resetledim 635mdiye 630mdi kurdum aynı hatayı alıyorum kurmuyor :S
  • garantinin attığı bios farklı bi bios muymuş önce onu öğrenin. onboard ekran kartınız var mı? garanti eğer farklı bios attıysa bu çok saçma bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke KURT

garantinin attığı bios farklı bi bios muymuş önce onu öğrenin. onboard ekran kartınız var mı? garanti eğer farklı bios attıysa bu çok saçma bişey

aynen hocam farklı bir bios birde intel hd grafic 4000 var ekran kartı
  • quote:

quote:

quote:

Tamamen ekran kartini aygit yonetcsinden kaldirin tabi once denetim masasi program ekle kaldrdan kaldirin , sonra res atsin sifir yukleyecek bagdastriciyi daha sonra indirdigin nvidia driveri (630 635 ayni driver zaten) yukle kurulumu temiz kurulum olarak sec

dostum dediğini yaptım nvidia ya dair herşeyi kaldırdım sildim pcden aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım resetledim 635mdiye 630mdi kurdum aynı hatayı alıyorum kurmuyor :S

ben biosdan olacağını sanmıyorum windows 8den kaynaklı da olabilir eski driver indir mesela suanki güncel nvidia driver 329 atıyorum,310 falan indir öyle dene ,yada indirirken w8 seçiyormusunuz bence w8in sorunu bu,biosdan olacağını pek sanmıyorum

bu arada devre dışı bırakmayacaktım komple kaldıracaktın aygıt yöneticisinden ekran bağdaştırıcısı gidecekti windows kendisi tanıyıp bulacak sen özellikler dediğinde orda gt630 olarak gözükür sonra üstüne nvidia driveri yüklenir,ramdac 630m diye yazar komple kaldırıp res attıktan sonra

kardeşim ilgilendiğin için önclikle teşekkrler şimdi şöyle birşey oldu nvidianın sitesinden indirdiğim hiç bir driverı pc kabul etmedi casperin sitesinden indirdiğim ekran kartı driverinı yükledi pc ama saçmalık şu casperin sitesindeki güncel değil yüklemiyo nvidianın sitedeki güncel driveri 311 yüklü şuan bende 330lu günceli var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben biosdan olacağını sanmıyorum windows 8den kaynaklı da olabilir eski driver indir mesela suanki güncel nvidia driver 329 atıyorum,310 falan indir öyle dene ,yada indirirken w8 seçiyormusunuz bence w8in sorunu bu,biosdan olacağını pek sanmıyorum

bu arada devre dışı bırakmayacaktım komple kaldıracaktın aygıt yöneticisinden ekran bağdaştırıcısı gidecekti windows kendisi tanıyıp bulacak sen özellikler dediğinde orda gt630 olarak gözükür sonra üstüne nvidia driveri yüklenir,ramdac 630m diye yazar komple kaldırıp res attıktan sonra

kardeşim ilgilendiğin için önclikle teşekkrler şimdi şöyle birşey oldu nvidianın sitesinden indirdiğim hiç bir driverı pc kabul etmedi casperin sitesinden indirdiğim ekran kartı driverinı yükledi pc ama saçmalık şu casperin sitesindeki güncel değil yüklemiyo nvidianın sitedeki güncel driveri 311 yüklü şuan bende 330lu günceli var

nvidianın sitesinde old drivers bölümü var çok 290 driverler bile var sen çok eski olmasada 2013 agustos driverlerini falan dene muhtemelen günceller w8de sorun yapmış eskileri nvidia sitesinde bul indir

çok sağolun hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim artık bu şekilde deneyeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.