Şimdi Ara

TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler saçma bir olay yaşadım ve çözdüm belki başına gelen olur diye paylaşıyorum.

Olay BİOS güncelleme gelmesiyle başladı kendimden çok emin şekilde biosu indirip fat32 formatlı belleği flash beck için gerekli usb porta takıp flash belleğin içindeki bios dosyasının isim değişikliğini yapıp pc yi kapatıp flash beck tuşuna bastım ve bingo ışık 1 saniye yanıp sönüp duruyorTUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ Neyse deyip pc yi açtım araştırdım bellekten yapabiliyormuş komut istemiyle temizleyin diyor yaptım yine olmadı dedim biosa girip yapayım yok bu bios dosyası uyumsuz diyor ulan dedim anakart mı bozuk deli deli sorularla uyudum ertesi gün tekrar daldım işe ve komedi gibi olaymışTUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ  meğer benim anakartın tıpa tıp arka panel dahil aynı benzerlikte bir modeli daha varmış ama tek fark anakartın ismindeki son 2 harf yada sayı neyse işte oymuşTUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ  yani benim kart ismi TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II ama ben şu isimdeki kartı bendeki sanıp onun biosunu yüklemeye çalışıyormuşum, yani bunuTUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ  TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI)TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ  Neyse belki birinin başına gelir bulunsunTUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ 

2 RESİMDEKİ FARKI BULUNTUF GAMING B550M-PLUS WIFI II BİOS GÜNCELLEME BİLGİSİ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Mayıs 2025; 2:28:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.