Şimdi Ara

TUDOR 'BRUMA IBRAHIMOVOC DEN DAHA DISIPLINSIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu forumda ve sosyal medyada en sinir olduğum şey bir insanın söylemediği bir şeyi söylemiş gibi gösterip diğerlerinin de saf gibi ona inanması. programı canlı izlemesek biz de yiyeceğiz. sürekli eksik ve yanlış bilgiyle yorum yapılıyor ve bunu hep aynı üyeler yapıyor. yahu elinizin altında internet var girip izeyin 2 dakikanızı almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

Adam ben ibrahimovic gibi büyük bir oyuncuyla oynadım. Onda bile brumadaki ego ve kendini takımdan büyük görme yoktu dedi. Çartıtılmış bi haber. Ben canlı dinledim açıklamasını.

Yahu konu zaten disiplinsizlik. Carpitilma falan yok.

Hemen öncesinde "soyunma odasinda 20 futbolcunun 19'u beni dinliyor, Bruma dinlemiyor" dedi. Sonra acik acik "Ibrahimovic'le oynadim, Bruma'nin yaptigi hareketleri onda bile görmedim" dedi. "Olumsuz anlamda hareketler" diye de ekledi. "Daha fazla detaya giremem" diye de konuyu kapadi.

Sadece egodan bahsetmiyor, programda aciklayamayacagi disiplinsiz hareketlerden bahsediyor.

• adam burdan konuşuyor oraya nasıl gidiyor ya.Allahtan memlekette her duyduguna ınanmayan insanlarda var
  • Ulen bu adam disiplinsiz olsa capraz baglari koptugunda boyle iyi toparlayabilir miydi ? daha cok verim alacağimiz ve pahaliya satacagimiz bi oyuncu oylesine gitti bunun ozeti bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba soyunma odasında mala mı vuruyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disiplinsiz lafı geçmedi demeçte.

"İbrahimovicle oynadım. Ben hem futbolculuğumda hem de antrenörlüğümde çok şey gördüm ama onun yaptığı gibi şeyler hiç görmedim. " Aynen böyle söyledi.

O kadar yazılmış hala yalan habere göre yorum yapan var.

http://m.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/igor-tudor-dan-bruma-ile-ilgili-sok-sozler-ibrahimovic-ile-oynadim--upNSQ4w7r7I2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 25 Haziran 2017; 16:33:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Tudor, Jan Olde Riekerink'ten daha kötü bir teknik direktör'
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.