Şimdi Ara

TUDOR ADAMSA FENER MAÇINA BU 11 İLE ÇIKAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamın onlarca kötü maçını görüp 1 maç ile oynayacağını söylemen doğru değil bence. Sakatlık olmasa oyuna girmeyecekti. E sonuçta uyanık fırsatı iyi değerlendirdi o kadar.
  • Selçuk oyuna belki 2.yarının son dakikalarında topu Musleraya paslamak için girebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fernandolu takımda selçuğun oyun zekasına sahip kimse yok yazmak blok
  • Belhanda'yı ben de beğenmiyorum.

Bir kaç maçta kilit pas atıp asistin asistini yapmasa hiç katlanılmayacak ama oynadığı bölge ve Gomis gibi bir oyuncunun önünde olası dolayısıyla bir zahmet bunları da yapsın dedirtiyor.

Koşan mücadele eden bir 10 numara görüntüsünde ama takımda ayağına topu aldığında kaybetme olasılığı da çok yüksek.

Karabük maçını hatırlayın 2-0 iken maç öyle bir top kaybetti ki Karabük'ü oyuna ortak etti. Şu an o maçı son dakika golü ile kazanmasaydık Belhanda topa tutuluyordu.
  • Adam hala Selçuk diyor ya. Ulan o hain oynarsa fark yeriz.

• belhanda nın ölüsü > tolga + selçuk
    bende eleştiriyorumda suyunu çıkarmayın,ayrıca tolga geçen yıl sakatlıktan patates olarak dönmüştü umarım bu sefer bıraktığı yerden devam eder gerçi bursa maçında gol harici leşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

belhanda nın ölüsü > tolga + selçuk
    bende eleştiriyorumda suyunu çıkarmayın,ayrıca tolga geçen yıl sakatlıktan patates olarak dönmüştü umarım bu sefer bıraktığı yerden devam eder gerçi bursa maçında gol harici leşti

Hocam yapma allah aşkına, ben konuyu yangın için açtım ama selçuk belhandadan net çok daha iyi bir futbolcu, hatta formda bir selçuğun kesemiyceği bir adam yok

• tudor adamdır değildir tartışması bir kenara

bugünkü sahaya sürdüğü onbiri değişiklikleri vs ile sınıfta kaldı. sezon sonu yollar ayrılmalı
  • tudor ve takımı hayal kırıklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

quote:

asıl sen adamsan bir daha donanımhaber galatasaray forumuna girmezsin

yazdığı kadroya bak selçuku yazmış, o zekalı oyuncun 3 senedir nerede?

Birader belhanda son 2-3 sezondur nerede?

Selçuk çok daha iyi bir futbolcu, sen adamsan buraya daha yazmazsın

senin izleyeceğin maçı seveyim. Selçuk yana arkaya pas vermek veya elindeki topu kaybederek karşı tarafın kontraya çıkmasından başka ne işe yarıyor? Dün oynadı diye adam mı oldu?
    Belhanda ofansif çok istediğimiz gibi olmasa da şunu anlayacak beynin yok ki geriye çok fazla geliyor. Mesela Sneijder bunu yapmazdı.Ofansifte çok iyi olmadığı kadar Defansa da çok geliyor bu da iyi bir şey. Sonuç olarak Selçuktan BİN KAT daha iyidir. Ayrıca takım bu sezon belhanda ile kuruldu şimdi sen Selçuku alıp kadroyu bozmayı nasıl risk alıyorsun hele ki fener deplasmanında.

Adamsan bir daha futbol izlemezsin

HATIRLAAA SEVGİLİİİİ

O güzel günleriiii

• quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

Adam olsan böyle saçma konu açmazdın

HATIRLAA SEVGİLİİİ O GEÇEN GÜNLERİİİİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Manço

Adamın onlarca kötü maçını görüp 1 maç ile oynayacağını söylemen doğru değil bence. Sakatlık olmasa oyuna girmeyecekti. E sonuçta uyanık fırsatı iyi değerlendirdi o kadar.

HATIRLAAA SEVGİLİİİİ

• quote:

SEN DE HATIRLA LAN

• quote:

quote:

sanki farklı bir şey olmuş gibi bir de sözlerimi hortlatmış. Üzgünüm koçum ama laflarımın arkasındayım. Selçuktan bir cacık olmaz. Belhanda ile devam ederdim. Bu maçta komple çok kötüydük. Başından beri Tudoru eleştiriyordum ve haklıyım. Neyse blocklayayım da bir daha uğraştırma beni

• quote:

quote:

quote:

sanki farklı bir şey olmuş gibi bir de sözlerimi hortlatmış. Üzgünüm koçum ama laflarımın arkasındayım. Selçuktan bir cacık olmaz. Belhanda ile devam ederdim. Bu maçta komple çok kötüydük. Başından beri Tudoru eleştiriyordum ve haklıyım. Neyse blocklayayım da bir daha uğraştırma beni

Zırla rezil herif

Futbol cahili

Kaç bakalım

• Haftaya Selçuk'a Konya maçındaki performansından ötürü şans verilmeli. Duran top kullanacak oyuncumuz yok takımda. Bu bile önemli bence şans verilmesi için.
  • quote:

quote:

SEN DE HATIRLA LAN

hatırladım evlat gördük s*lçuk u sevimli hayalet takıldı yine, anca futboldan anlamayan taraftarın gazını alır bu leş herif bu saatten sonra
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.