Bilseydim çalışıp girerdim ya 250 kişi hiçbir şey.Boşuna kürek çekmişiz 4004 4006 larda. |
|

Bilseydim çalışıp girerdim ya 250 kişi hiçbir şey.Boşuna kürek çekmişiz 4004 4006 larda. |
|
Emin misiniz? Ortaokuldayken aldığınız başarıdan ötürü ek puan almak için tek yol 8.sinifta girdiğiniz sınavda ikinci aşamaya geçip ortaokul değil lise grubu ile yaz kampında bulunup onlarla sınavdan geçmenizden geçiyor (bunu da sanırım sadece 1 çocuğa yaptılar veya konuşup yapmadılar), o durumda da normal madalya katsayısını almanız lazım. Ortaokul madalyaları sadece lgs puanına etki etmeli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
|
vigenere bir tik fazla gelir bence ozellikle c de zorlayabilir ama algoritma mantigi acisindan bakilabilir.ondan once caeser cipher bakilsa daha iyi sanki mantigin oturmasi acisindan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
Ek puanlar hesaplanırken, uluslararası bilim olimpiyatlarında altın madalya alanlara 0,15, gümüş madalya alanlara 0,13, bronz madalya alanlara 0,11, olimpiyatlara katılan fakat derece alamayanlara 0,09; ulusal bilim olimpiyatları ile proje yarışmalarında birinci olanlara 0,11, ikinci olanlara 0,09, üçüncü olanlara ise 0,07 katsayısı uygulanacaktır. 🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İmo ibo icho vs icin o, 0.09 milli takima girme ödülü yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Şöyle anlatayım hocam takıma seçildim . Sonrasında fon olmadığı için ( Güneydoğu ) gitmedim. Yani takımda gözüktüm. Uluslararası gitmedim ama takıma girişim gözüküyordu bundan dolayı alabiliyorum diye biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Takima secilmek icin zaten 2.asamayi gecmis yani madalya almis olmaniz lazim Ki dedikleri gibi 2.asamadan itibaren tum masraflari tubitak karsiliyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 26 Mayıs 2021; 18:4:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Şöyle hocam ilk önce okul ödüyor sonrasında ( yıl sonu ) okula para geri veriliyor . Müdür şuan fon yok gönderemeyiz diyerekten rehber öğretmen ile bir şeyler yapıp iptal ettiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tubitak para odulu vermez (mezun olana kadar), madalya torenlerini kis kampinin sonundaki sınava gore organize ederler. Yaz/kis kamplarina cagrildiniz mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 26 Mayıs 2021; 18:13:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |