Şimdi Ara

TTNETİN MODEMİ Mİ BAŞKA MODEM Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türknette yaşadığım rezillikler yüzünden ttnete geçmeye karar verdim 3 ay beleş sonra 50 mb 125 tl olana türknette önceleri iyiydi sonra ne olduysa bu sene içinde her ay bir sorunu oluyordu en son rezillik ise bir haftadır internet hızım 2 mb oldu oturduğum yer 70 mb destekliyor ! vdsl2 modem almam gerek sanırım yüksek hız için ttnet tplink zte zyxel gibi modem markalarını kullanıyor ama kısıtlı mı değilmi bilmiyorum aradığımda ttnet ekibi bir halt söylemiyor modelini felan modem de seçemiyorsun ne anladık o işten ama şimdiki modemlere bakıyorum 300 tl geçiyor ttnette ayda 7 tlye modem veriyor kararsızlığım tavan yapmış durumda ttnetten modem alan kişilerden yorum bekliyorum memnunlar mı internet hızlarında wifi çekim alanında felan bide diğer arkadaşlardan en uygun kaliteli modem tavsiyelerini bekliyorum

• evet bugün de yine türknet rezilliği eklendi yenisi gelen ekip kimse kutuyu kurcaladıktan sonra internetim gitti adamı yakalayim dedim 30 saniyede kaçtı kutuyu açıp bakim dedim ne görim benim kablomun üzerinde başkasının ismi yazılı buyur burdan yak internetimi kim bilir ne zamandır aynı kablo üzerinden başkasına paylaştılar haftalardır hızım 2mbdı çünkü

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.