Şimdi Ara

ttnetin kazık faturaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2 yıla yakın ttnet kullanıyorum daha once 1-2 tl en fazla kota asımı ucretı odemıstım ama nedense bu 6 aydır 4-5 gb kota asımı gelıyor arıyorum bır ton zırvalık koymuslar oraya ıkı tane ezbercı yok fılm ızlıyosunuzdur vıdeo ızlıyosundur biz bilmiyoz sankı bunların kotaya etkisi olup olmayacagını kac kere format attım kablosuz ozellıgını devre dısı bıraktım gozlemledım sureklı aynı faso fiso degısen bısey yok sınırsıza gecelım dıye numara yapıolar neyse 1 ay sonra bıtıoda kapattırcam bu son aylardır hakkat benimde basıma geliyo diyen varmı onu merak etmistim bakalım sadece bizimmi tipimiz kayıkmıs kolay gelsin superonline bile daha iyiydi bunlardan modemı ıcın gecmıstım sımdı kablonete bakıcam tabi onlarda hizmet vermiyor tonca reklam yapıolar bide sansımı deniyelım actırtmaya calısıcam neyse iyi forumlar he birde bunların hepsı boş bunu dene diyen varmı biri miri smile vs. hoş hepsi ttnete baglı ama neyse olmadı mustafa topaloglunu arayıp ufonet bağlattırcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByErodra -- 29 Temmuz 2010; 0:56:57 >

• Abicim ttnetten memnun olan bana bir insanoğlu göster
    Aynı sorunlar bende var sende var onda var alıştık artık..
  • haklısın yaa insanlardan nasıl bıraz daha kopararırz derdıne dusmusler yazık.
  • harbi ama ttnetten bu nedenden veya şu nedenden herkes ama herkes şikayetçi allah yardımcımız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

harbi ama ttnetten bu nedenden veya şu nedenden herkes ama herkes şikayetçi allah yardımcımız olsun

Uydunete geceyım dıorum onlarda heryere hızmet vermıyolar bır suru reklam yapmasını bılıyorlar bır hevesle dedım nasılsa bır ay var sozlesmenın bıtmesıne baktımkı oturdugum mevkıye hızmet vermıyolarmıs neden varsınız o zaman a kısısı faydalanıcak kalabalık yerde oturuyor dıye b kısısı mahrum kalıcak sacmalık halbukı b kısısının otrdugu yerede hizmet verın baskalarıda bunu duyunca sızın hızmetınıze gecsın anlamak zor bu ısı:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Abicim ttnetten memnun olan bana bir insanoğlu göster
    Aynı sorunlar bende var sende var onda var alıştık artık..

• fiber gelse hemen kurtulcam TTNET ve Türk Telekom dan
  • 2 günde bir analarını anıyorum Ttnettekilerin...En hızlı diye aldık bazen çok yavaslıyor ayar oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

fiber gelse hemen kurtulcam TTNET ve Türk Telekom dan

Fiber dedigin ayrı markamı ttnete baglı olmasın hatta kanlı bıcaklı olsn yeter bıktık (TTNET KAZIKLAYAN İNTERNET)
  • Daha bi kaç sene öncesine kadar kimse interneti bilmezken birden bire herkez prof. oldu bakıyorum da. Telekom devletteyken adsl diye birşey gündemde bile yoktu. Adsl başladıktan sonra ilk günden itibaren herkes şikayet eder oldu. Fiyat pahalı falan filan diyo herkes e olur o kadar yaw bi kaç sene öncesine kadar 56k ya aylık bu kadar para veriyodum ben. Herkes şu kadar download yaptım bu ay diye övünüyor e bi ayda 100gb indirirse herkes yavaşlar tabi internet. Face yada youtube da ki videoların boyutlarına hiç bakıyo musunuz? eskiye göre 4-5 kat arttı hem kalitesi hem boyutu. Memnun olmayan geçer koçnete biri ye smile a o zaman görür müşteri hizmetlerini =) Diğerlerinden neden kimse şikayet etmiyor çünkü yüzleri yok artık. Benim netimde yavaşlıyor ama arayıp düzgünce konuşunca herşeyi öğrenebiliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalker28

Daha bi kaç sene öncesine kadar kimse interneti bilmezken birden bire herkez prof. oldu bakıyorum da. Telekom devletteyken adsl diye birşey gündemde bile yoktu. Adsl başladıktan sonra ilk günden itibaren herkes şikayet eder oldu. Fiyat pahalı falan filan diyo herkes e olur o kadar yaw bi kaç sene öncesine kadar 56k ya aylık bu kadar para veriyodum ben. Herkes şu kadar download yaptım bu ay diye övünüyor e bi ayda 100gb indirirse herkes yavaşlar tabi internet. Face yada youtube da ki videoların boyutlarına hiç bakıyo musunuz? eskiye göre 4-5 kat arttı hem kalitesi hem boyutu. Memnun olmayan geçer koçnete biri ye smile a o zaman görür müşteri hizmetlerini =) Diğerlerinden neden kimse şikayet etmiyor çünkü yüzleri yok artık. Benim netimde yavaşlıyor ama arayıp düzgünce konuşunca herşeyi öğrenebiliyorum...

Herkesin yapısı farklı demekkı sen cabuk kanan tıplerdenmıssın ezberci tayfası demekkı sizi kandırabılıyor efendım soyle efendım boyle sızde yıosunuz kalkmısın laf salatası yapıosun burda bi tek sen bılıosun haklısın smile biri felan demıssın hepsının alt yapısı ttnete baglı olay zaten ınternetın yavas olmasında degıl degısen faturalarda kac kısı var burda bir kişide yokki aynı problem

• sınırsızda herhangi bir fiyat artışı olurmu arkadaşalr şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByErodra

quote:

Orijinalden alıntı: Daywalker28

Daha bi kaç sene öncesine kadar kimse interneti bilmezken birden bire herkez prof. oldu bakıyorum da. Telekom devletteyken adsl diye birşey gündemde bile yoktu. Adsl başladıktan sonra ilk günden itibaren herkes şikayet eder oldu. Fiyat pahalı falan filan diyo herkes e olur o kadar yaw bi kaç sene öncesine kadar 56k ya aylık bu kadar para veriyodum ben. Herkes şu kadar download yaptım bu ay diye övünüyor e bi ayda 100gb indirirse herkes yavaşlar tabi internet. Face yada youtube da ki videoların boyutlarına hiç bakıyo musunuz? eskiye göre 4-5 kat arttı hem kalitesi hem boyutu. Memnun olmayan geçer koçnete biri ye smile a o zaman görür müşteri hizmetlerini =) Diğerlerinden neden kimse şikayet etmiyor çünkü yüzleri yok artık. Benim netimde yavaşlıyor ama arayıp düzgünce konuşunca herşeyi öğrenebiliyorum...

Herkesin yapısı farklı demekkı sen cabuk kanan tıplerdenmıssın ezberci tayfası demekkı sizi kandırabılıyor efendım soyle efendım boyle sızde yıosunuz kalkmısın laf salatası yapıosun burda bi tek sen bılıosun haklısın smile biri felan demıssın hepsının alt yapısı ttnete baglı olay zaten ınternetın yavas olmasında degıl degısen faturalarda kac kısı var burda bir kişide yokki aynı problem

insan gelde sinirlenme diyor söylediklerin karşısından yorumsuz kaldımm banane diğerlerinden ttnetin millete yaptıklarını hiç okumuyorsun yada başka ülkelerdeki interneti bilmiyorsun,ttnetin şu ana kadar doğru düzgün hizmet verdiğini görmedim

• valla kafalarına gore takılıyolar galiba. bende 2 mb var. 65 tl civarındaki fatura kimi zaman 88 olmakta kimi zaman 77 anlamadım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: overdozz
    valla kafalarına gore takılıyolar galiba. bende 2 mb var. 65 tl civarındaki fatura kimi zaman 88 olmakta kimi zaman 77 anlamadım bende.

Faturanıza bakmıyormusunuz ? Varsa o tip faturalar bilgi kısımlarını karalayıp koyu nburaya yada aynen yazın tüm tutarları yardımcı olalım.Durup dururken neden fazla alsın zaten bağlantınız sınırsızken.Gecikmeli ödeme yapmış olabilirsiniz yada ek servislerden yararlanıyor olabilirsiniz.En güzeli faturanızı incelemek.

Ben 5 yıldır adsl kullanıyorum son 1.5 yıldır da sınırsız bağlantı kullanıyorum hiç fazla fatura ödemedim.Misal netlimitsiz tarifesindeyim 49 tl o 1 tl de tivibu 3 aydır 50 tl geliyor.1 kuruş fazla gelmedi.Önceside 49 tl idi.Hiç fazla gelmedi faturalar.Mutlaka vardır bir açıklaması fazla gelen faturanın özellikle sınırsız kullananlarda diyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 31 Temmuz 2010; 16:31:38 >

• benimki sınırsız yeni aldım ttnetten ilk 3 ay 15 tl daha sonra 49 sınırsız olduğu için sürekli dowland yapıyorum bir artış olmaz dimi :?
  • Anlamadığım husus 2mbıt sınırsız kullanıyorum 63tl biri bir rakam , bu ay ödemem gereken miktar 70tl gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba/Hakkı

Anlamadığım husus 2mbıt sınırsız kullanıyorum 63tl biri bir rakam , bu ay ödemem gereken miktar 70tl gözüküyor

nasıl oluyor bu yaa korkmaya başladım benimkisiayda 49 sabit sınırsız nasıl 60 70 olur
  • quote:

Anlamadığım husus 2mbıt sınırsız kullanıyorum 63tl biri bir rakam , bu ay ödemem gereken miktar 70tl gözüküyor

detayları yazsanız birde faturanızda ne var ne yok görelim.İlk fatura mı mesela bu? Ya da gecikmiş ödeme oldu mu önceden yada tarife mi değiştirdiniz vb şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 31 Temmuz 2010; 20:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

detayları yazsanız birde faturanızda ne var ne yok görelim.İlk fatura mı mesela bu? Ya da gecikmiş ödeme oldu mu önceden yada tarife mi değiştirdiniz vb şeyler.

Detay yazacak birşey yok 7 aydır aynı tarifeyi kullanıyorum , faturamı bir ay geriden ödüyorum ama bu ayın faturası yine 63tl , faiz oranı olsa bile bu kadar olmaz , anlamadım gitti...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.