Şimdi Ara

Ttnet zyxel vdsl modem nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ttnet adsl kullanıyorum daha hızlı internet için vdsl almak istedim alt yapınız 50mbit e müsade ediyor dediler. 24 yada 35mbit vdsl e terfi etmek istiyorum. Vdsl modemi ttnetten almak istedim zyxel var dediler. Modem nasıl? Adsl ile vdsl arasında hız çok fark ediyormu? Ayrıca 24mbit veya 35mbit download hızı oluyor upload hızı kaç oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Bu sorunun cevabı verecekleri modele göre değişir. Yanlış hatırlamıyorsam dik duran bir model veriyorlar. Eğer onu vereceklerse size de ortalama 100 mt karelik bir daire içerisinde çekim alanında sorun yaşamazsınız(Bazı alanlarda değişiklik gösterebilir). Kablolu bağlantı da da hızınız düşmez verim alırsınız. Ancak kablosuz bağlantı da N teknolojisinin yani bu verdikleri cihazlarda bulunan teknoloji şöyle sıkıntı çıkartabiliyor. Modem den ne kadar uzaklaşır isek internetimiz o kadar yavaşlar. Eğer bu sizin için önemli ise TTNET firmasından değil de harici kurumlardan AC wireless teknolojisine sahip bir ürün almanız daha iyi olacaktır.
    Kablosuz sadece surf yapıyorum oyun, download yapmıyorum pek te film izlemiyorsanız TTNET firmasının verdiği cihaz gayet işinizi görecektir.
  • Ttnet şuan ZyXEL VMG3312 B10B veriyor kampanya kapsamında, ev kullanıcısı için ideal bence fiyatı da çok uygun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.