Şimdi Ara

ttnet youtube çakallığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
14
Favori
17.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 11 mbit internet var.hâla takıla takıla izliyoruz 360p videoları ya..! Çalışan proxy bulamadım henüz.Bulan olup da atabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

11 mbit internet var.hâla takıla takıla izliyoruz 360p videoları ya..! Çalışan proxy bulamadım henüz.Bulan olup da atabilirse sevinirim.

360p lerde sıkıntı var. 720p seçerseniz çok hızlı yüklenecektir. yada hangisi hızlıysa onu deneyin.
  • denedim bir kaç ülke proksyleri ile girmek lakin HİÇ farketmedi ne hızımda ne video dolum hızı hepsı aynıydı

bosuna denemeyin
  • alin size filtre dikkatli bakmaniz lazim 1-2 sn kaliyor gozle yakalamasi zor olabiliyor
     ttnet youtube çakallığı
  • videoyu takılarak izliyorum diyenler, videonun görüntü formatını değiştirin. 720p ve 1080p gibi değerlerde daha hızlı yüklenecektir.
  • Beyler bende bu geliyor,pixeli seçemiyorum

ttnet youtube çakallığı
  • Arkadaşlar şu sitede speed ve connection time'ı fast yaparak aratın. Çıkanlardan en hızlısını vekil sunucu olarak kullanın..
    http://www.hidemyass.com/proxy-list/search-225490
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

Beyler bende bu geliyor,pixeli seçemiyorum

ttnet youtube çakallığı

Aynı durum bende var piksel piksel oluyor görüntü.Eski youtube geleneğindeki gibi.Nasıl düzeltebilirim bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstLight

quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

Beyler bende bu geliyor,pixeli seçemiyorum

ttnet youtube çakallığı

Aynı durum bende var piksel piksel oluyor görüntü.Eski youtube geleneğindeki gibi.Nasıl düzeltebilirim bunu ?

videonun üstünde "anonymous video streaming" diye bir yazı var bak.Oraya tıkla
    bende 11 mbit hız var ancak 360p'de takılmıyor şu anda.480,720,1080p'de hep takılıyor

• sazan aviler nerdeymiş
  • Youtube sürünüyor....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.