Şimdi Ara

TTNET Yeni Kurnazlığı CGN(Carrier Grade NAT) Ping Sorunu Olanlar Buraya!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
8
Favori
21.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, sanırım aynı sorun bende de var. Aslında şöyle anlatıyım sorunum yaklaşık 2 aydır akşam saatlerinde (17:00 - 01:00) aşırı ping artışı ve hız düşüşü olarak bana yansıyordu. Araştırdığımda bu sorun çoğu kullanıcıda vardı ve çözümü benim araştırdığım kadarıyla yoktu. Neyse dedim yapacak bir şey yok bu saatler arası oyun oynayamayacağız. Son 2-3 gündür günün bütün saatlerinde ping artışı ve hız düşüşü yaşamaya başladım. Bu konuyu gördüm. Şu an internetim ciddi anlamda kullanılamaz halde. Avrupa doğu 150 avrupa batı 180 civarı ping gözlemliyorum. Adam akıllı video bile izlenmiyor. Modem arayüzümde gözlemlediğim ip ile whatismyip.com daki pingim aynı gözükmüyor. Sanırım ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Ancak şöyle bir sorum olacak. "CGN (Carrier Grade Nat) IP ile internete bağlanan bir kullanıcı ne yapamaz?

    Port Yönlendirmesi yapamaz.
    Ip cameraya uzaktan erişemez, Uzaktan masaüstü bağlantısını gerçekleştiremez. "

    Konu başlığında bu yazmakta ve ben teamviewer ile uzaktan erişim sağlayabilmekteyim her ne kadar modem arayüzündeki ip ile whatismyip.com daki ip adreslerim farklı olsa da. Btk'ya şikayet açmak üzereydim ancak size bir sorayım dedim. Bu sorunla karşı karşıya olma ihtimalim kesin midir? Yardımcı olursanız sevinirim.




  • malesef ben de ortak havuza girmiş bulunmaktayım ve inanılmaz ping sıkıntıları çekmekteyim. aynı şehirde ikamet eden bir kaç arkadaşım da aynı dertten muzdaripler. Telekom ile bu konu hakkında görüşme yaptığımda ise ortak havuz problemini bilgisayarcıların çözebileceğini söylediler, zaten orda görüşmeyi sonlandırdım. Daha sonra statik ip talebinde bulundum ve ip ortak havuzdan çıktı dediğin gibi fakat vverdikleri ip daha önce sağlam bir blacklist yemiş ve çoğu sitelere erişim engelliydi. Şimdi ise telekom müdürlüğünden farklı ip talebinde bulunacağım ve verecekleri ip adresi artık şansımıza nasıl çıkar orası tartışılır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.