Şimdi Ara

Ttnet vitamini nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet vitamini kullananlardan yorum bekliyorum.İşe yarar mı?Teknofem,körfez video,ekol hoca vb. sitelerle kıyaslar mısınız?

• Uygulamalı her şeyi vermiyorlar bazı şeyleri senin bulmanı bekliyorlar sınıflandırma gibi konular eksik zaten sadece 9 ve 10. sınıflar yer alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kylm

Uygulamalı her şeyi vermiyorlar bazı şeyleri senin bulmanı bekliyorlar sınıflandırma gibi konular eksik zaten sadece 9 ve 10. sınıflar yer alıyor

Fizik hocasının çok iyi olduğunu,üniversitede hoca olduğunu duymuştum.Onun için abone olmayı düşünmüştüm.Fizik hocasının adını biliyor musunuz?En son Lisego diye bir şey çıkarmışlar.Sizin yorumunuz Lisegoya mıydı eski vitamine miydi?
  • upppppppppppppppp
  • Fizik hocası biraz pahalı fakat diğerleri görsel yönünden uygulamalar yönünden akılda kalıcı bulmuştum ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caxon

Fizik hocası biraz pahalı fakat diğerleri görsel yönünden uygulamalar yönünden akılda kalıcı bulmuştum ben :)

Pahalı derken istediğimiz hocalara göre mi para yatırıyoruz?Ben internet faturasına sabit bir ücret yansıtılıyor diye biliyordum.Deney filan yapıyorlar,akılda kalıcı olabilir.Sonuçta okulda hocalar konuları yetiştirme derdindeler ve biz de 40 yılda bir laboratuvar görüyoruz.
  • quote:

Fizik hocası biraz pahalı fakat diğerleri görsel yönünden uygulamalar yönünden akılda kalıcı bulmuştum ben :)

Fizik hocası söylenildiği kadar iyi mi?Siz dinlediniz mi hiç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet deneyler yönünden akılda kalıcı... fiziği dinlemedim :) ama iyiyse fiyatına değer faturaya eklenmesi lazım öyleydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiColaTesla -- 23 Eylül 2013; 21:35:41 >
  • quote:

Evet deneyler yönünden akılda kalıcı... fiziği dinlemedim :) ama iyiyse fiyatına değer faturaya eklenmesi lazım öyleydi...

3 gün deneme süresi vermişler,inceleyip bir karar vereyim.Sağolun.
  • Fizikçi ahmet nuri akay ayda 20tl ücret alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.Poirot

quote:

deneme dersi var bir bak istersen çok başarılı geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: H.Poirot

quote:

deneme dersi var bir bak istersen çok başarılı geldi bana

Sağolun bir bakayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.