Şimdi Ara

TTNET ve 227 lira fatura !!!(FATURA SS i EKLENDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

İtirazım sonucunda arandım. Faturadaki düzeltmenin ay içerisinde yapılacağını söylediler. Son ödeme tarihi 30 Ocak. Otomatik ödeme talimatım var. Online işlemlerden ara ara kontrol ediyorum. Olmazsa otomatik ödemeyi iptal edip tekrar arayacağım.

Bence her ihtimale karsi otomatik odemeyi gecici olarak iptal et. Bide iadesiyle ugrasma sonra.

Aynen parayı tahsil ederken kaplan olan ttnet geri ödemede baya sorun çıkarıyor..
  • Peşine düşmesen üstüne konacaklar nice 200 TL'lerin. İyi ki bu firmayla bağlarımı koparmışım. Böyle haberleri okudukça ilerde de kolay kolay tercih etmem zorda kalmadıkça..
  • Benim faturayı hala düzenlememişler,otomatik ödemeyi iptal ettim ne olur ne olmaz diye 3 gün kaldı çünkü Bekliyoruz sabırla bakalım...
  • son ödemeye 4 gün kaldı hala bekliyoruz ses seda yok habire mesaj geliyor incelemeniz devam ediyor diye ama bir şey çıkacağını düşünmüyorum en azından fatura ödeme tarihinden önce .. bişekilde faturayı ödettirip sonra tühh hata olmuş demek istiyorlar gibime geliyor

tekrar arayıp bi kavga daha lazım sanırım

edit::

şimdi tekrar aradım ne durumda diye sormaya bu olay sonrası babam da aramış bayağı bir kavga falan etmişlerdi küfürler falan çünkü bizim bi önceki taahhütümüzle ilgili de sıkıntı vardı vs vs

şimdi adam dediki şikayetiniz sonunda haklı bulunmuşsunuz gerekli işlemler sonrası fatura düzeltmesi düşümü yapılacak öyle gözüküyor burda dedi .. dedim son ödeme tarihi geldi 3 gün kaldı ne zaman düzelecek ?? işte bir sonraki faturadan düşer dedim 2 ay bedavaydı o zaman gelecek faturalardan düşer dedi

öyle bir şeymi olur dedim hem yanlışlıkla 10 katı fatura kesiceksin sonrada biz hatalıyız ama siz parayı ödeyin biz sizi peşin peşin s...lim sonra borçlarınızdan düşeriz

faturayı kesinlikle ödemicem il müdürlüğüne gerekirse kaymakamlığa kadar şikayet ederim dedim size bilgi verilecek dedi ...

ulan böyle kan emici böyle şerefsiz böyle sahtekar hırsız bir kurum olabilirmi allah doğmamış çocuklarınızdan çıkarsın bu paraları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 21 Ocak 2013; 10:41:08 >

• Btk'ya ilettiğim şikayete gelen cavap alttadır.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Yapılan inceleme neticesinde;

212......... numaralı sabit telefon hattı üzerinden hizmet aldığınız ............ numaralı FİBERNET aboneliğinize ait şikayetinize istinaden yapılan kontrollerde, 05.12.2012 tarihinde FIBERNET LIMITSIZ (20 Mbps’e Kadar)[[M]]- 6 Ay %50 İndirim Kampanyası ile hattı devir almanız sonrasında aboneliğinizin faturalandırmaya açıldığı görülmüştür.
    27.12.2012 tarihinde hattınızın iptal işlemlerini tamamladığınız anlaşılmış olup, Ocak 2013 dönem faturanızda tarafınıza Fibernet modem ücreti tahakkuk ettiği görülmektedir.
    Yapılan incelemeler sonucu, iptal işlemleriniz sonrasında modeminizi Türk Telekom Müdürlüğüne teslim ettiğiniz anlaşılmış olup, Ocak 2013 dönem faturanızdan modem ücretinizin (200.00 TL) mahsup edilmesi uygun görülmüştür.
    Mahsup işlemleriniz 17.01.2013 tarihinde yapılmış olup tarafınıza gerekli bilgilendirmelerin sağlandığı anlaşılmıştır.
    Şikayetinize istinaden çağrı merkezi iletişim ekibimizce 18.01.2013 tarihinde telefon ile arandığınız, konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapıldığı anlaşılmıştır.

Bilgilerinize arz ederiz.

Arkadaşlar ben kurtuldum inşallah sizde kurtulursunuz...

• konuyu açan arkadaşla aynı sorun vardı benimde. 4 gün önce arayıp itirazda bulunmuştum. an itibariyle ttnet müşteri hizmetlerinden arayarak 209,50 TL olan borcumu silmişler. bilginize
  • evet evet evett

son gelişmelerr babamı aramışlar sonuçla ilgili borç 227.00 liradan 1.25 liraya düşürülmüş

TTNET ve 227 lira fatura !!!(FATURA SS i EKLENDİ)

---

yalnız yine anlamadığım ben playstoredan 6 taksitle oyun almıştım aylık 22 lira faturaya yansıyacak şekilde oda kaybolmuş ortadan :) :) bu akşam iş çıkışı gidip direk bankamatikten ödeyeceğim bu gözüken faturayı ....

borcu yoktur kağıdı alsam iyi olurmu sizce nereden nasıl alabilirim ?? bu işten yine bi haltlar çıkacak gibi içim pek rahat etmiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

evet evet evett

son gelişmelerr babamı aramışlar sonuçla ilgili borç 227.00 liradan 1.25 liraya düşürülmüş

TTNET ve 227 lira fatura !!!(FATURA SS i EKLENDİ)

---

yalnız yine anlamadığım ben playstoredan 6 taksitle oyun almıştım aylık 22 lira faturaya yansıyacak şekilde oda kaybolmuş ortadan :) :) bu akşam iş çıkışı gidip direk bankamatikten ödeyeceğim bu gözüken faturayı ....

borcu yoktur kağıdı alsam iyi olurmu sizce nereden nasıl alabilirim ?? bu işten yine bi haltlar çıkacak gibi içim pek rahat etmiyor :)

Telekomun kendi ofislerinden alabilirsin kardeşim borcu yoktur kağıdını..

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

çok sağolasın ben onu almaya çalışayım da ne olur ne olmaz ben güvenmiyorum bunlara oyunun taksidide arada buharlaştı gitti önümüzdeki ayda internet bedava olması lazım ama yine bir sürpriz yaşıcam gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

çok sağolasın ben onu almaya çalışayım da ne olur ne olmaz ben güvenmiyorum bunlara oyunun taksidide arada buharlaştı gitti önümüzdeki ayda internet bedava olması lazım ama yine bir sürpriz yaşıcam gibime geliyor

Kesinlikle almanı öneririm bende perşembe günü faturamı yatırıp borcu yoktur kağıdını alacağım gaziosmanpaşa t. müdürlüğünden.

• TTNET'e bulaşmak her babayiğidin harcı değil malesef
  • biz de geçen ay paket değişikliği yapmıştık hattımızda teknik sorun vardı ceza bedeli yansırsa faturaya dilekçe verirseniz düzeltiriz dediler son faturaya 50 tl kadar fazladan ceza bedeli gelmiş 110 tl fatura geldi gittim türk telekom müdürlüğüne dilekçe verdim düzelttiler. ttnet in müşteri hizmetleri rezalet anlatsam yaşadıklarımı hele sayfalar uzar hiç uğraşmayın direk türk telekom müdürlüğüne gidin oradan halledin hiçbir şey yapmıyorlarsa btk ya şikayet edin ben başka bir sorundan dolayı şikayet ettim köpek oldular anında 1 ay müşteri hizmetleri oyaladı halletmediler en son btk ya şikayet ettim aynı gün anında cevap verdiler hemen hallettiler problemimi köpek oldular resmen bu kadar adi bir firma bunlar. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 21 Ocak 2013; 23:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

biz de geçen ay paket değişikliği yapmıştık hattımızda teknik sorun vardı ceza bedeli yansırsa faturaya dilekçe verirseniz düzeltiriz dediler son faturaya 50 tl kadar fazladan ceza bedeli gelmiş 110 tl fatura geldi gittim türk telekom müdürlüğüne dilekçe verdim düzelttiler. ttnet in müşteri hizmetleri rezalet anlatsam yaşadıklarımı hele sayfalar uzar hiç uğraşmayın direk türk telekom müdürlüğüne gidin oradan halledin hiçbir şey yapmıyorlarsa btk ya şikayet edin ben başka bir sorundan dolayı şikayet ettim köpek oldular anında 1 ay müşteri hizmetleri oyaladı halletmediler en son btk ya şikayet ettim aynı gün anında cevap verdiler hemen hallettiler problemimi köpek oldular resmen bu kadar adi bir firma bunlar. . .

Galiba böyle yapmak lazım. Benim fatura hala düzelmedi. Son ödeme tarihi 30 Ocak. Sonra gecikme cezası falan uğraşıcam gibi geliyor bana. Birazdan gideyim bakalım ne olacak...

• Bugün mesaj geldi itirazınız üzere inceleme tamamlanmış fatura düzeltilmiştir diye. Online işlemlerden baktım düzeltilmemiş. Hadi hayırlısı son 3 gün :)
  • Hortlatayım konuyu.

İptalden 55 gün sonra yine yeniden fatura gönderdiler e bende btk şikayet ettim saçmalığın dikalasıda ocak ayı kullanım faturası olması 38 lira bir fatura çıkarmışlar aralığın 20 de iptal edilen hat için bende ses kayıtlarında bana bir daha fatura çıkmayacak dendi dedim ve inceleme talep ettim.

Gerçi bu şeref yoksunu firmanın birtek Allah birdir sözüne inanılırya neyse..

• Tahahüt bozmuşsunuz fatura normal.
  • Dilekçeden sonra fatura detayı vereceklerdir onu dikkate alın eğer faturayla ilgili olmayan yerler varsa şikayet nedeni üstelik tazminat bile açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.