Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
68
Favori
493.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün modeme giriş yapmaya çalıştığımda root girişi yapamadım. Normal admin girişi yapınca modemin yazılım değiştirdiğini gördüm. yeni yazılım

Firmware Versiyonu:19.06.21.01005

Donanım Versiyonu:TD-W9970 v3 00000001

şeklinde olmuş. haliyle root girişide yapılamıyor. yeni root girişini bilen var mı acaba ? Modem ttnet in verdiği modem bu arada.
  • Onu bende biliyorum, attığım resimdeki hangi değer WAN IP'yi gösteriyor onu soruyorum
  • merhaba arkadaşlar tp-link td-w9970 root girişi nasıl yaparım 19.06.21.01005 güncellemesinden sonra giriş yapamıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,ben bu konuları çok bilmeyen biriyim.Komşunun internetine ortak olacağım.Elimde başkasından aldığım bu modem var.Komşunun interneti bizim evin sadece iki odasında çekiyor.Bu internetin her odada çekmesi için bu modem işe yarar mı? Evden eve kablo çekmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme alan arkadaşlar telnet üzerinden cwmp bilgilerini paylaşabilir mi?

telnet girişi yaptıktan sonra gelen bölüme

acs show yazıp resim göndermeniz yeterlidir.
  • https://forum.donanimhaber.com/ttnet-vdsl-modem-tp-link-td-w9970--100282361-42

burdaki yöntemle root şifresini değiştirebilirsiniz.

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinkoz -- 17 Eylül 2019; 0:13:28 >

• Sözde 35mbs hızım var 25mbs hızı anca görmekteyim ttneti aradım numara verdiler.. aradım firmware güncelleyeceklerini söylediler.. Güncelleme yapıldı fakat modeme girip firmware versiyonunun hala eski olduğunu görmekteyim.. Elinde son firmware olan ekleyebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VanilyaSky

Sözde 35mbs hızım var 25mbs hızı anca görmekteyim ttneti aradım numara verdiler.. aradım firmware güncelleyeceklerini söylediler.. Güncelleme yapıldı fakat modeme girip firmware versiyonunun hala eski olduğunu görmekteyim.. Elinde son firmware olan ekleyebilir mi
    modem arayüzünden 40 mhz e al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

modem arayüzünden 40 mhz e al.

Alıntıları Göster
    Hangi bölümde bu dediğin ?
  • quote:

Hangi bölümde bu dediğin ?

Alıntıları Göster
    kablosuz-temel ayarlar-kanal genişliği..
  • quote:

kablosuz-temel ayarlar-kanal genişliği..

Alıntıları Göster
    Hız testi yaptığımda hızı 25mbs görüyorum zaten wifi açık olursa 20mbs görüyorum.. Sayende wifi hallettim. Lan işini nasıl halledeceğiz. :/
  • quote:

Hız testi yaptığımda hızı 25mbs görüyorum zaten wifi açık olursa 20mbs görüyorum.. Sayende wifi hallettim. Lan işini nasıl halledeceğiz. :/

Alıntıları Göster
    kablosuzda kaç geliyor şuanda.. lan ayarlarını bilmiyorum. 35 mps tarifede bina kablo fln iyiyse 33 mps gelmesi lazım ama sana 25 mi geliyor.. speedtest oakla sitesinde kaç çıkıyor
  • quote:

kablosuzda kaç geliyor şuanda.. lan ayarlarını bilmiyorum. 35 mps tarifede bina kablo fln iyiyse 33 mps gelmesi lazım ama sana 25 mi geliyor.. speedtest oakla sitesinde kaç çıkıyor

Alıntıları Göster
    lan ile 25mbs geliyor wifi ile 23mbs geliyor.. firmware ile hızın yükseliceği hiç inandırıcı gelmemişti zaten bana direk telekomu arıyayım kablo bina kutusu falan filan neyse gelip değişsinler.. yardım için teşekkürler..
  • quote:

lan ile 25mbs geliyor wifi ile 23mbs geliyor.. firmware ile hızın yükseliceği hiç inandırıcı gelmemişti zaten bana direk telekomu arıyayım kablo bina kutusu falan filan neyse gelip değişsinler.. yardım için teşekkürler..

Alıntıları Göster
    modem arayüzünden bak durum kısmından sana gelen upload ve download değerleri görünür orda. maximum hatttın kapasiteside yazar.. eğer senin down 35000 li bir sayı ise sistemde sıkıntı yoktur kablo vs kayıp vardır.
  • bina olarak interneti bu modem üzerinden alıyoruz. kullanımda ip çakışması gibi sıkıntılar oluyor. modem arayüzünden internete bağlı cihazlara ip atamasını nasıl yapabilirim. resimli gösterebilecek yada hangi menüden yapıldığını yazarsanız memnun olurum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Qos ayarlarina bakin aciksa kapatin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zngdev67

bina olarak interneti bu modem üzerinden alıyoruz. kullanımda ip çakışması gibi sıkıntılar oluyor. modem arayüzünden internete bağlı cihazlara ip atamasını nasıl yapabilirim. resimli gösterebilecek yada hangi menüden yapıldığını yazarsanız memnun olurum.
    Ethernet yani lan kablosu ile mi bağlanıyorsunuz ? Yoksa wifi ile mi ?
  • emreozgerr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Benim modem henüz güncellenmemiş.O yüzden kontrol edemiyorum olurda güncellenirse gerekli kontrolleri yaparım.

Ancak bu sürede
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=133144071

Bu yöntemi denediniz mi acaba?
  • feramor F kullanıcısına yanıt
    Evet denedim ise yaramadi demekki kapatmislar bu acigi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu Firmware bizim cihazlar için uygun mudur acaba?
    TP-Link
    için İndir TD-W9970 | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/support/download/td-w9970/v3/#Firmware

Donanımsal olarak uygun ise aşağıdaki konuda uyguladığım işlem ile denenebilir. Ama yedekte modem yok brick olursa bir süre internetsiz kalırım diye korkuyorum https://forum.donanimhaber.com/vdsl-icin-td-w8980v1-td-w9980v1-crossflash--133613688

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 28 Eylül 2019; 14:25:10 >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.