Ben sizi anlıyorum fakat emin olun çok araştırdım bu tür şeyleri.Örneğin "dmt modem tool" ile snr arttırıp internet kopmalarından kurtulanlar var.Bir şeylere yarıyor yani.
Modemi yazılımsal olarak kandırmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Ayrıca modeme verdiği zararları buradan yazsam roman gibi uzar gider. Yazılım temel olarak, modemi kandırıyor, modemlerin SNR sınırı 6 olduğu için -ki adsl 6snr ile çalışır en düşük- bunu yazılımsal manada 7 veya 8 gibi algılatıyor. Bu sayede kopmadığını iddia edenler var.
Ancak hepsi safsata bunların, temelde altyapıya müdahale imkansız. Sadece modeme müdahale edebilirsin, o da onun firmw. güvenliğini riske atmak demektir. Yazılımı yapanların iyi niyetli olduğu ne malum ki? :) Senin modeminin seri numarasını kopyalayıp kaçakçılıkla getirttiği modemlere basmadığını ne biliyorsunuz?
"yazılımı yükledim hattım kopmadı" diye bir şeyde yok. Çok uzun süre modemi kandıramazsınız, ayrıca sınırda duran bir bağlantıyı yazılımla yükseltmiş gibi yapsanda, telefon çaldığında bir dakika sonrasında konuşurken, o bağlantı yine kopar.
Hattaki gürültüyü böyle kesemezsin yani.
Zaten modemi resetleyince yaptığım değişikliklerin hepsi sıfırlanıyor.Ben bu tür ayarlamaları yapmak için dmt kullanmıyorum.Windowsun kendi telnet istemcisini aktifleştirip cmd üzerinden yapıyorum.Tabi böyle bile olsa sonuçta arkaplanı göremiyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme