Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.648
Cevap
58
Favori
434.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Digital Platform

Dizi TV HD ve CNN International HD gelmiş. Ben henüz evde olmadığım için göremedim.

Ayrıca 3'lü Tivibu paketinde taahhütü bitip anlaşan varsa fiyat söyleyebilir mi?

3lü pakette 65 lira falan öneriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Dizi TV HD ve CNN International HD gelmiş. Ben henüz evde olmadığım için göremedim.

Ayrıca 3'lü Tivibu paketinde taahhütü bitip anlaşan varsa fiyat söyleyebilir mi?

Ohooo 65 TLye full paket + internete anca verilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz sene üçlü avantaj kampanyasıyla ilk defa kullanmaya başladım tivibu evi, kampanya bitince yeniden taahhüt vererek 24 ay maxi pakete devam kararı aldım. Şahsım adına kalitesinden memnunum...
  • quote:

quote:

quote:

Ohooo 65 TLye full paket + internete anca verilir.

iki sene önce 42 liraya verdikleri paketi, şimdi 65 liraya kaktıracaklar. ama tivibunun da durdur izle, geri al izle, en önemlisi seç izle avantajı var
  • arkadaşlar akn den sonra hızınız 3mbit e düşse demekki 3 mbit de tivibu veriyor, toplam 6 mbit mi oluyor hız, eğer öyle değilse 3mbit anca tivibuya gider ki nette rahat dolaşılmaz ya da download yapılmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: biber2006

arkadaşlar akn den sonra hızınız 3mbit e düşse demekki 3 mbit de tivibu veriyor, toplam 6 mbit mi oluyor hız, eğer öyle değilse 3mbit anca tivibuya gider ki nette rahat dolaşılmaz ya da download yapılmaz..

tivibu için 3mbps daha hız tanımlanıyor. toplam 6 mbps oluyor yani.
  • quote:

quote:

arkadaşlar akn den sonra hızınız 3mbit e düşse demekki 3 mbit de tivibu veriyor, toplam 6 mbit mi oluyor hız, eğer öyle değilse 3mbit anca tivibuya gider ki nette rahat dolaşılmaz ya da download yapılmaz..

peki o zaman tivibuyu kapatınce 6 mbit download mümkün mü yoksa 3 mbit sadece tivibuya mı tahsisli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biber2006 -- 20 Kasım 2014; 15:13:43 >
  • quote:

quote:

quote:

peki o zaman tivibuyu kapatınce 6 mbit download mümkün mü yoksa 3 mbit sadece tivibuya mı tahsisli?

evet tivibuyu kapatınca 6 mbps download mümkün, hemde ping azalıyor.

ben tivibu açıkken 20 mbps, kapalıyken 23 mbps hız alıyorum. ping kapalıyken 15 ms, açıkken 25 ms oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben tivibu açıkken 20 mbps, kapalıyken 23 mbps hız alıyorum. ping kapalıyken 15 ms, açıkken 25 ms oluyor.

dostum cevap için teşekkürler, o zaman tivibu bir bakıma akn yi dolanarak hızı 3den 6 ya yükseltmek için bir yöntem aynı zamanda..peki 3mbit galiba sd yayınlar için, hd yayınlar için 7-8 mbitten bahsediliyor forumda..sanıyorum 3mbit ekstra tanımlamada standart

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum cevap için teşekkürler, o zaman tivibu bir bakıma akn yi dolanarak hızı 3den 6 ya yükseltmek için bir yöntem aynı zamanda..peki 3mbit galiba sd yayınlar için, hd yayınlar için 7-8 mbitten bahsediliyor forumda..sanıyorum 3mbit ekstra tanımlamada standart

sd yayınlar için 3 mbps veri çekiyor. hd yayınlarda ne kadar veri çekiyor bilmiyorum, hd paket alırsanız ona göre hız tanımlarlar diye düşünüyorum.
  • Evet bir süredir Sinetivi kanalları maxi pakette açık.. Ve sitesinde de bu kanalları maxi pakette gösteriyor.
    Ama siz siz olun güvenmeyin.Yıl sonu atraksiyonlarıdır bunlar. Yeni paketler gelecektir, kampanyalar olacaktır, cazip göstermek için yapıyorlardır.
    2015'e girince Sinetivi kanalları maxi paketten kalkar. Yıllardır bildiğimiz ttnet. Kafa değişmiyor. Hizmete yönelik değil, kazıklamaya odaklı bir müşteri memnuniyeti anlayışı hakim.

3'lü kampanyaya abone olduktan 3 ay sonra Telefonda "Akşam 7 den sabah 7 ye bedava konuş" hizmetini kaldırdı bunlar. Ki bu kampanya Türk Telekomda hala devam ediyor.
    Unutmayın unutturmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korteks

Evet bir süredir Sinetivi kanalları maxi pakette açık.. Ve sitesinde de bu kanalları maxi pakette gösteriyor.
    Ama siz siz olun güvenmeyin.Yıl sonu atraksiyonlarıdır bunlar. Yeni paketler gelecektir, kampanyalar olacaktır, cazip göstermek için yapıyorlardır.
    2015'e girince Sinetivi kanalları maxi paketten kalkar. Yıllardır bildiğimiz ttnet. Kafa değişmiyor. Hizmete yönelik değil, kazıklamaya odaklı bir müşteri memnuniyeti anlayışı hakim.

3'lü kampanyaya abone olduktan 3 ay sonra Telefonda "Akşam 7 den sabah 7 ye bedava konuş" hizmetini kaldırdı bunlar. Ki bu kampanya Türk Telekomda hala devam ediyor.
    Unutmayın unutturmayın.

evet sabah 7 akşam 7 yi kaldırmışlardı. gerçi benim işime geldi annem hergün 1 saat telefonla görüşüyordu

nasıl olsa bir yıl kontrat yapmış, niye sabah 7 akşam 7 bedava konuştursun ki. eminim sabah 7 akşam 7 olmasa köyler hariç ev telefonu olan kalmaz.
  • şampiyonlar ligi önümüzdeki 3 sene ttnet teymiş :)
  • korteks K kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Sinetivi'ler yıl sonuna kadar açık sonrasında kapanacak. En baştan bunu söyleyerek açtılar.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ni de almışlar.

Benim taahhüt bitiyor Aralık 25'te Teledünya düşünüyordum, Tivibu devam gibi şu an.
    Ayrıca ana sayfalarında paket fiyatları 22,90 full.
  • quote:

Hocam zaten Sinetivi'ler yıl sonuna kadar açık sonrasında kapanacak. En baştan bunu söyleyerek açtılar.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ni de almışlar.

Benim taahhüt bitiyor Aralık 25'te Teledünya düşünüyordum, Tivibu devam gibi şu an.
    Ayrıca ana sayfalarında paket fiyatları 22,90 full.

Güzel oldu şampiyonlar ligi hocam birde formula 1 i alsalar dsmarttan tamamdır :) yanlız fiyatlarda oynama olacağını düşünüyorum ben artacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar bende 2 gündür bu tivibu zımbrıtısına takıldım.
    belgesel paket 14.90 diyo almayı planlıyorum 24 ay tahahhütlü ve sabit ücret garantisi ile
    ne dersiniz alayımmı ? değermi memnunmusunz ?
  • @tolgabjk hocam F1'i şu an ben araştırıyordum ne olacak ne bitecek diye, D Smart'ta devammış galiba.

NBA bence olabilitesi olan bir durum. Ancak Tivibuspor'lar artık değişime gitmeli. Yeni logo olmalı ve TRT Spor logosu kalkmalı artık...

@qanqi Bence bu ara bekleyin, işler karışık, taahhütlü fiyat 22,90 + 2 TL full HD içindi şimdi direk 22,90 normal fiyat olmuş gibi görünüyor.
    Yeni kampanyalar gelebilir arayıp sormak lazım...
  • Arkadaşlar merhaba
    Bende bugün bi haber okudum.şampiyonlar ligi önümüzdeki sezondan itibaren tivibuda olduğu söyleniyor.bunun üzerine tivibu nedir kaç paradır araştırmaya başladım.sinetivi Kanalları d starttan daha iyi duruyor.italya,Fransa,Portekiz ligini veriyor ayrıca haftada 1 maçta Almanya ligi yayınlıyor.tabi orda ana kanal TRT.hd fiyatına baktım 26 tl.üama buna star ve kanal d dahil mi bilmiyorum.ne dersiniz.kullanan veya almayı Düşünen arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa memnun olurum.

• quote:

@tolgabjk hocam F1'i şu an ben araştırıyordum ne olacak ne bitecek diye, D Smart'ta devammış galiba.

NBA bence olabilitesi olan bir durum. Ancak Tivibuspor'lar artık değişime gitmeli. Yeni logo olmalı ve TRT Spor logosu kalkmalı artık...

@qanqi Bence bu ara bekleyin, işler karışık, taahhütlü fiyat 22,90 + 2 TL full HD içindi şimdi direk 22,90 normal fiyat olmuş gibi görünüyor.
    Yeni kampanyalar gelebilir arayıp sormak lazım...

Hocam nba çok çok zor aslında lisanslama ücreti çok artmış o yüzden d smartta alamıcak sanırım. Bu arada dh tivibu bölümü çok sönüktü tivibuyu takan yoktu şl alınca herkesin dikkatini çekti bi anda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle tivibudan kurtuldum
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.