Şimdi Ara

TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
60.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT'netin olmayan Hizmetlerinden biri daha

• quote:

Orijinalden alıntı: treecan

quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba
    Bunu Bağlatçan sen diğer odada download yapsan öteki odadakiler tv izleyemiyecek

tam bunu diyecektim gerek kalmadı. Bu şirket için düzgün bir kaç şey söyleyen var mıdır merak etmiyor değilim. hem pahalı hem de aşırı derecede duzensiz bir internet kullanıyoruz. 1 mb bile arada düşüyor. merak ediyorum HD olarak verdikleri kanallarda mac yayını yapılırsa ne olur.

birbirini etklilemiyo bu bahsettiğiniz şeyler. bilgi edinin ondan sonra konuşun arkadaşlar. ayrıca kanallar süper akıcı hd yayınlar güzel maç vakitlerinde trt hd gayet güzel yayın yapıyo takılma olmuyo tabi bu alabileceğiniz internet hızıyla alakalı ( aldığınız demiyorum çünkü sizin internet hızınız 1mbit olsa bile bulunduğunuz yer bunu destekliyebilir ve yayınları izleyebilirsiniz) iptv nin nasıl çalıştığını bi araştırın derim yargısız infaz edene kadar ben memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

quote:

quote:

Bunu Bağlatçan sen diğer odada download yapsan öteki odadakiler tv izleyemiyecek

tam bunu diyecektim gerek kalmadı. Bu şirket için düzgün bir kaç şey söyleyen var mıdır merak etmiyor değilim. hem pahalı hem de aşırı derecede duzensiz bir internet kullanıyoruz. 1 mb bile arada düşüyor. merak ediyorum HD olarak verdikleri kanallarda mac yayını yapılırsa ne olur.

birbirini etklilemiyo bu bahsettiğiniz şeyler. bilgi edinin ondan sonra konuşun arkadaşlar. ayrıca kanallar süper akıcı hd yayınlar güzel maç vakitlerinde trt hd gayet güzel yayın yapıyo takılma olmuyo tabi bu alabileceğiniz internet hızıyla alakalı ( aldığınız demiyorum çünkü sizin internet hızınız 1mbit olsa bile bulunduğunuz yer bunu destekliyebilir ve yayınları izleyebilirsiniz) iptv nin nasıl çalıştığını bi araştırın derim yargısız infaz edene kadar ben memnunum

gerçekten insanlar bilmeden sallıyor,14 şubattan buyana kullanıyorum,harika bir olay çıkarmışlar,inatla teşekürler ttnet diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ridone_

quote:

quote:

quote:

gerçekten insanlar bilmeden sallıyor,14 şubattan buyana kullanıyorum,harika bir olay çıkarmışlar,inatla teşekürler ttnet diyorum..

arkadaşlar... telekom web tv ve iptv şebekesinde kesinlikle erotik paket yayını yapmayacaklarını öğrenmiştim... erotik yayın hariç diğer tematik paket yayınlarını abonelerinin hizmetine sunuyorlar... süperonline iptv şebekesini yayın hayatına engeç yılsonuna doğru başlatınca tematik kaliteli paket yayınlarıyla beraber erotik paket yayını yapacağını yetkilisinden bilgiyi aldım... önümüzdeki yıl içinde uydunet sınırsız internet bağlantıma ve d-smart full hd aboneliğime veda edip süperonline fiberoptik limitsiz internet yayınıyla birlikte iptv şebekesine full abone olacağım inşallah...bilgilerinize sunarım...
  • Ttnet i övenler herhalde orda çalışanlar veya satanlar yani kullanmasam inancam size. Bende söylemesi Bu iptv alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar... telekom web tv ve iptv şebekesinde kesinlikle erotik paket yayını yapmayacaklarını öğrenmiştim... erotik yayın hariç diğer tematik paket yayınlarını abonelerinin hizmetine sunuyorlar... süperonline iptv şebekesini yayın hayatına engeç yılsonuna doğru başlatınca tematik kaliteli paket yayınlarıyla beraber erotik paket yayını yapacağını yetkilisinden bilgiyi aldım... önümüzdeki yıl içinde uydunet sınırsız internet bağlantıma ve d-smart full hd aboneliğime veda edip süperonline fiberoptik limitsiz internet yayınıyla birlikte iptv şebekesine full abone olacağım inşallah...bilgilerinize sunarım...

Bu Superonline IP TV olayını bir an önce başlatsa çok iyi olacak. Tivibu Evden daha iyi olacağı kesin. Digiturk ile ortak olduğu için HD kanal sayısı daha fazla olacak gibi. Birde Lig tv paketini koyarsa tadından yenmez.
  • TTnet'ten yeni bir hizmet.Eskiden ev telefonu kullanırdık bunlar sayesinde telefona dokunmak para oldu.İnternette dolaşmak kotaları yüzünden haram oldu.İnsanların izledikleri Atv,Kanal D,Show Tv gibi kanalar vardı şimdi bunlar sayesinde bu zevkimizde haram olacak.Bunlar iki gün sonra altyapıları kaldırmadığı için ADİL İZLEME SINIRI koymazlarsa adımı değiştiririm.
  • Bazı üyeler bilip bilmeden konuşmuş video da yetkili HD Yayın için en az 12 - 14 mbit hız olmasi gerekiyor daha 8mbit veremiyor rezil altyapısıyla birde hd yayın mı verecek.. Tabi telekom veya kutu dibinde olanlar hariç.
  • yahu ben bırak hd yayını standart yayın için telefon ettim verdikleri numarayı.5 dk.sonra bağlandım.Operatöre 9,9 tl li başlangıç pakete üye olmak istiyorum dedim, bağlantı hızınız yetersiz dedi.Madem bağlantı hızım yetersiz ne diye her hafta arayıp 8 mb lik pakete geç,kampanya muhabbeti yapıyosun.En baştan desene yahu evin santrale yakınsa 8 mb lik hıza ulaşırsın, ip tv ye de üye olabilirsin.

• önyargılı olanlar için 8mbit e kadar olan uyeliğim var gün içerisinde hızım 7-3 arası değişiyo tivibuev de ise hiçbi donma veya sorun yaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avsar11 -- 26 Şubat 2011; 21:55:22 >
  • quote:

quote:

quote:

arkadasım 8mb a kadar olan internette, su ana kadar 7mb hızın altına düşmediğini söylüyor. diğer bir arkadasımda hız ölçtük ve sonuc 240kb çıktı. ttneti aradık, yetkili, bolgede bakır tel cekili oldugundan bu sekilde olduğunu söyledi ve yapacak bir şey yok dedi. bu kadar istikrarlı bir şirketten teoride yazılanlara göre değil de tecrubelerine göre konuşan arkadaslara hak veriyorum. umarım-gercekten- şu sürekli bahsedilen alt yapı sorunları giderilir, internet hizmetiniz süperdi de, iptv kusur kalmıştı demek zorunda kalmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treecan -- 27 Şubat 2011; 3:18:27 >
  • Benim de hızım 8mbit'e kadar destekleyenden. Airtiesin programından baktığımda (yada 192.168.2.1) hızımın 6mbit olduğunu görüyorum. TTnetin hız testinde 4-5mbit civarlarında çıkıyor. Download'ımı da 700kb ile gerçekleştiriyorum. Birçok video izleme sitesinde tıkladığım videolar çok ağır doluyor (duraksayarak). Tivibu ev'i bırak web'de bile takıldığı oluyor. Ne müşteri hizmetleri ne de telekom müdürlüğü sorunumu çözebiliyor.
    Telekomdan bir şey olmaz.
  • İşe yarar bir sistem olabilir. Superonline'ın Iptv hizmetini bekleyen arkadaşlar var ama biz İstanbul'da daha Superonline ile tanışamadık bile. TTNET bu kötü altyapı ile birçok eve bu hizmeti ulaştırabilir ama superonline bunu yapamaz. O yüzden superonline bu bakımdan ülke genelinde ttnet iptv'ye malesef rakip olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eriten

İnternet icin ayrı bir modem veriliyor tivibu ev ise internet bağlantınızdan hariç bir baglanti kullanıyor ben 2 mb limitsiz kullanıyorum 2 mb interneti download icin kullanırken tivibu ev sorunsuz çalışıyor araştırmadan kullanmadan yorum halkın alışkanlığı olmuş tamam ucuz degil diğer ülkelere göre tamam hızlı degil diğer ülkelere ve Türkiye'de yasıyoruz ve Yinede en kaliteli baglanti hizmeti Ttnet te ülkemizde her konuda geri ve pahalı sistemler kullanmaya yıllardır alışıgiz bende memnun değilim cogu seyden özellikle de upload hızı konusundan ama yapacak birsey yok zamana birakacaz yada sabaha

"en kaliteli bağlantı hizmeti TTnet te" mi? Kötü bir şaka gibi. Siz hizmet görmemişsiniz.

Neyse;

Benim de TTnet'e sormak istediğim bu hizmeti mevcut abonelerinin kaçta kaçına verebilecek durumdalar?

100 abonesi varsa, bu hizmetten kaç abonesi yararlanabilecek durumda? Yüzdelik oranı nedir?

Bunu neden soruyorum hemen söyleyeyim, verilen hizmet için özel boxlar gerekiyor ki bunun ne kadar yapıldığını, nerelere ulaştığını, yaygınlığının ne olduğunu kendileri açıklayınca zaten gülecek, ardından bu konuyu tartışmayı bırakacaksınız.
    Amaç daha çok görsel show. IPTV uygulaması Türkiye'de yok denmemesi, verilen sözlerin tutulması filan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 4 Mart 2011; 1:23:12 >
  • Arkadaşlar bulunduğumuz yerdeki hattın desteklediği hızı takip edebileceğimiz bir web sayfası falan var mı? Yoksa MH'den mi öğrenebiliriz sadece?
  • ttnet ttnet ömrümüzü dandik netle yedin bitirdin :D ne doğru dürüst video felan izleyebiliyoruz ne download edebiliyoruz uploadı söylemiyorum bile sözde 8 mbit net kullanıyorum 2 mbiti geçemiyoruz bazen 1 mbitide göremiyorum ama paketimiz 8 mbit yazıklar olsun ttnet haram olsun 6 yıldır sana verdiğim paralar
  • quote:

önyargılı olanlar için 8mbit e kadar olan uyeliğim var gün içerisinde hızım 7-3 arası değişiyo tivibuev de ise hiçbi donma veya sorun yaşamıyorum

arka sayfada kaldı göremeyenler baksın nasıl çalıştığı hakkında bilgileri olsun
  • quote:

quote:

önyargılı olanlar için 8mbit e kadar olan uyeliğim var gün içerisinde hızım 7-3 arası değişiyo tivibuev de ise hiçbi donma veya sorun yaşamıyorum

Burada insanların kızdığı nokta şu esasında, temel amaçlarından bir tanesi kaliteli bir internet altyapısı sunmak olan firma bu görevini yerine getiremezken, farklı katma değerlere sahip yeni hizmetleri sunuyor gibi gözükmesinedir öfke.
    Sözüne ettiğiniz IPTV uygulamasının yaygınlığı nedir? Kaç kişiye bu hizmeti verebilir durumdalar?

Mesela siz nereden oturuyorsunuz ve hizmetten ne zamandan beri yararlanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

quote:

Burada insanların kızdığı nokta şu esasında, temel amaçlarından bir tanesi kaliteli bir internet altyapısı sunmak olan firma bu görevini yerine getiremezken, farklı katma değerlere sahip yeni hizmetleri sunuyor gibi gözükmesinedir öfke.
    Sözüne ettiğiniz IPTV uygulamasının yaygınlığı nedir? Kaç kişiye bu hizmeti verebilir durumdalar?

Mesela siz nereden oturuyorsunuz ve hizmetten ne zamandan beri yararlanıyorsunuz?

Hocam ben aradım bu hizmetten yararlanmak istiyorum dedim sizin oturduğunuz mahallenin tamamına bu hizmeti veremiyoruz dediler 20 senedir buradayım bakır kabloyu çekip gittiler başka bir halt yapmayınca tabi alt yapı çok kötü veremiyorlar hizmet. Bu hizmeti alanların çoğu hat değerleri çok iyi olan üyeler bence çünkü ben 5 mbit zor alıyorum birde HD yayın mı verecekler. Yakında Superonline bu hizmeti vermeye başlayacak digiturk ile ortak olarak verilecekmiş galiba işte superonline fiberoptik altyapısı ile üyelerinin tamamına verebilecek hizmeti.
  • Hattım 8mbit'e kadar destekleyenden. Bana verilen 6mbit. Hız testim 4.3mbit. max downloadım 700kb.(nasıl oluyorsa). Gel gör ki download hariç geri kalanlar 1mbit değerinde bile değil. birçok video sitesinde videolarım takılarak doluyor. Ping'leri 30-60 arası olması gerekirken 260'larda. Ne müşteri hizmetleri ne de telekom sorunumu çözüyor. Adamlar ping ne, bu ne diyor.
    Bırak ev tvyi web tv donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 27 Şubat 2011; 12:39:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.