Haber kağıdı bırakmışlar. Merak etmeme rağmen bir bilgiye ulaşamadım. Aranızda adresine Ttnetten gelen taahhütlü posta alan oldu mu? Olduysa içeriği nedir bunun? Sınırsız Ttnet kullanıcısıyım, durduk yere ne diye adrese hem de taahhütlü posta yollarlar anlamadım ama tebliğ edilmiş sayılacağından içeriğini bilmeden de almak istemiyorum. Aranızda almış olanlar var ve cevaplarsa sevinirim.
sifrelerini yazacagin ufak bir kart yollluyor olabilir. banada 5 ay once gelmisti, yurtici kargoyla yollamislardi.
Siz her konuyu böyle dalgaya mı alırsınız? İadeli taahhütlü gönderileri aldığınızda size ibraz edilen herneyse tebliğ edilmiş olur. Ben duymadım, haberim yok deme lüksünüz olmaz. Konusu belli olmayan bu gönderi için hazırlanmış haber kağıdının gönderici bölümünde TTnet İnternet olduğu için 444 0 375 'i aradım. Onlarda ne olduğunu bilmiyorlar. Telekom'u aramamı söylediler. Yarına kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: KuzeyNet
Siz her konuyu böyle dalgaya mı alırsınız? İadeli taahhütlü gönderileri aldığınızda size ibraz edilen herneyse tebliğ edilmiş olur. Ben duymadım, haberim yok deme lüksünüz olmaz. Konusu belli olmayan bu gönderi için hazırlanmış haber kağıdının gönderici bölümünde TTnet İnternet olduğu için 444 0 375 'i aradım. Onlarda ne olduğunu bilmiyorlar. Telekom'u aramamı söylediler. Yarına kaldı.
Tttnet firması kurulduğundan beri hiçbir müşterisine iadeli taahhütlü olarak zorla birşey tebliğ etmemiştir yani sizin kastetmek istediğiniz zorla sözleşme imzalatmak en yüksek tarifeye geçirmek v.s. gibi. Tahahütlü olarak bilgilendirme postaları gönderir ttnet ancak bilgilendirme amaçlıdır bunlar ve sizin elinize ulaştığından emin olmak için bunu yaparlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme