Şimdi Ara

TTNET Sözleşme imzalamadan İnterneti Açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonla evde internet abonelik başlatmıştım, 2 yıl da taahhütü var sanırım bu paketin. Ancak bir ay kadar oldu ve sözleşme, taahhüt anlaşması falan da gelmedi.

    Şimdi iptal edesim var Turknete geçmek istiyorum. Aboneliği iptal ettirsem Sözleşme imzalanmadığım için cayma bedeli ıvır zıvır geçiremezler herhalde değil mi?

    Sonuçta neye istinaden bana iki yıl taahhüt var, taahhütünüzü bozarsanız 250 tl aktivasyon bedelini ödemek zorundasınız vs. diyebilirler ki.



  • Telefonda onay da aynı şeye giriyor.
  • Taahhütname ulaştırılmadığı ve sözleşme koşulları belirtilmeden neye dayanarak isteyecekler?

    TTNET ne yapsa doğru mu yani? Daha önce KABLOTV, Digitürk, Superonline kullandım sözleşme imzalamadan yasal bir zorunluluk olmuyor arkadaşlar.
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:27:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç bulaşmayın.Bende yazlık internet aldım geçen hafta.Geldi ekipler kurulum yaptılar.Kimliğin fotosunu falan sisteme girdiler sonra gittiler.Dedim ki yok mu sözleşme falan?? Gerek yok dedi. Ama ayrılırsan kol gibi faturayı yollarlar ben söyleyeyim.Sonra çok uğraşırsın.Sonra bir de 'sen kim oluyorsun da ttnetden ayrılıp turknete geçiyorsun??Hem de ttnet altyapısını kullanıyorsun.'deyip alırlar seni adsl modlu eski bir porta.Uğraşır durursun. Bak ben geçen sene 4 alıyordum.Bu sene gelen ekipler tanıdık çıktı.Muhabbet falan ettik.Santrali aradı benim portu değiştirtti,şimdi 6-7, bazen de 8 alıyorum.Hem de kablolar hiç ellenmedi bile.Ttnet candır.35mbit alacaksınız da nabıcaksınız??.ttnetden alın 35i düşünce 16 oluyor. Gayet de yetiyor.
  • Online işlemlerde sözleşmeler gibi bir kısım var mı? Varsa oradaki sözleşmeyi indirip bakabiliyor musunuz? Forumda sanki böyle bir durum olmuştu diye hatırlıyorum. Sözleşme imzalamadan iptal ettirmek isteyen birine sizin sözleşmeniz var demişlerdi. Online işlemlerde sözleşme gözüküyormuş ama açılmıyormuş. Türk telekom'a sözleşmeyi gönderin dediğinde adamın adına imzalanmış sözleşmeyi göndermişler. Bir bayi sahte imza ile sözleşmeyi imzalamış. Sizde de öyle bir durum olmasın? Taahhüt uzatma vs durumlarında telefon onayı yetiyor ama, sıfırdan abonelik açtırmada ıslak imza gerekiyor diye biliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online İşlemlerde isim soyisim dahi gözükmüyor, sadece müşteri no var. Zaten hiçbir sözleşme vs imzalamadım, Telefonla aradim aboneliği açtılar.

    Şimdi paketime ait sözleşmeyi internet sitelerinden buldum 250 tl aktivasyon bedeli varmış bu paketin :)) taahhütü bozarsam alınacağı yazıyor.
  • TurkNet e gecme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.