Şimdi Ara

TTNET Size Bir Teklifimiz Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar daha demin online işlem merkezine girdim bana 5 ay boyunca Netlimitsizi 15 TL ye vereklerini söylüyorlar ne yapmalıyım geçsem mi geçmesem mi ?Şuan ki tarifem 1 Mbit Limitsiz.5 ay boyunca Netlimitsizi 15 TL ye kullanırsam taahhüt vericekmiyim 1-2 sene ?

• Boşver.
  • evt. 5 ay 15 tl olan kampanya 24 ay taahhütlüdür
  • Ben zaten kullanıyorum interneti iptal falan ettirmeyi düşünmüyorum başka alternatif yok çünkü.Superonlineyi bekliyordum onlarda kota koydu internete.Benim korktuğum 15 gb tı aştıktan sonra hızım düşerse ve tarifeyi 1 mbite çeviremezsem ? Bu arada 15 gb kotayı aştıktan sonra hız 1 Mbite düşme olayı başladı mı yoksa 512 kbps ye mi düşücek ?
  • taahhüt süresince alt bir tarifeye geçemiyorsunuz.yada indirim tutarlarını ödeyip kurtulabiliyorsunuz.
    yeni tarifeler onaylanırsa 15gb sonrası 1mbpsye düşecek 1limitsiz tarifeside kalkacak.yani eninde sonunda bu tarifeye taşıyacaklar 1limitsizleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 30 Ağustos 2010; 22:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whamx

taahhüt süresince alt bir tarifeye geçemiyorsunuz.yada indirim tutarlarını ödeyip kurtulabiliyorsunuz.
    yeni tarifeler onaylanırsa 15gb sonrası 1mbpsye düşecek 1limitsiz tarifeside kalkacak.yani eninde sonunda bu tarifeye taşıyacaklar 1limitsizleri

Kampanya kapsamında alt bir tarifeye geçemesek de taahhüt süresinde geçebilsem geçicem bu tarifeyede işte orda kafam karıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.