Bildirim
TTNET Size Bir Teklifimiz Var ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Boşver. -
evt. 5 ay 15 tl olan kampanya 24 ay taahhütlüdür -
Ben zaten kullanıyorum interneti iptal falan ettirmeyi düşünmüyorum başka alternatif yok çünkü.Superonlineyi bekliyordum onlarda kota koydu internete.Benim korktuğum 15 gb tı aştıktan sonra hızım düşerse ve tarifeyi 1 mbite çeviremezsem ? Bu arada 15 gb kotayı aştıktan sonra hız 1 Mbite düşme olayı başladı mı yoksa 512 kbps ye mi düşücek ? -
taahhüt süresince alt bir tarifeye geçemiyorsunuz.yada indirim tutarlarını ödeyip kurtulabiliyorsunuz.
yeni tarifeler onaylanırsa 15gb sonrası 1mbpsye düşecek 1limitsiz tarifeside kalkacak.yani eninde sonunda bu tarifeye taşıyacaklar 1limitsizleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 30 Ağustos 2010; 22:16:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: whamx
taahhüt süresince alt bir tarifeye geçemiyorsunuz.yada indirim tutarlarını ödeyip kurtulabiliyorsunuz.
yeni tarifeler onaylanırsa 15gb sonrası 1mbpsye düşecek 1limitsiz tarifeside kalkacak.yani eninde sonunda bu tarifeye taşıyacaklar 1limitsizleri
Kampanya kapsamında alt bir tarifeye geçemesek de taahhüt süresinde geçebilsem geçicem bu tarifeyede işte orda kafam karıştı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı sorgulama
- fiber altyapı başvurusu
- türk telekom cayma bedeli ödememek için
- türk telekom port açma başvurusu
- tivibu başka internette çalışırmı
- internetim çok yavaş
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- statik ip nedir
- mobil veri çekmiyor
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X