Şimdi Ara

TTNET SINIRSIZ İNTERNETE GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ocak ayında TTNet'in 4ay indirimli (modemsiz) kampanyasına başvurduk. Şubat ayında download 7gb oldu Şimdi ben sınırsıza geçmek istiyorum,müşteri hizmetlerini arayıp sordum. 4ay içerisinde tarife değişikliği yapamazsanız dediler. Hiç mi yolu yok dedim,var dedi ordaki bayan. Telekom müdürlüğüne başvurup,kampanyayı iptal ettirirsiniz sizi limitsiz tarifeye geçirirler dedi. Beklemeden anında geçirirler dedi.

Ekstradan para vericez mi,bağlantı ücreti tekrar vericez mi,internet kapanıp açılacak mı diye sordum,yok dedi sadece 2 aylık indirimi geri alırlar dedi (2*10=20 ytl) bağlantı ücreti falan vermiyceniz dedi. Bende tamam dedim.

Dün telekom müdürlüğüne gittim,söyledim böyle böyle diye. Adam yok öyle olmaz dedi
    kotalı olan internet bağlantısını kapatırız,indirimleri geri alırız,interneti keseriz sonra siz sınırsıza başvurursunuz yeniden size internet açarız dedi ancak öyle olur dedi. Ayrıca bağlantı ücretini tekrardan alacaklarmış.

Adama söyledim müşteri hizmetleri böyle böyle dedi diye,yok sizi yanlış yönlendirmiş dedi. E haliyle bişey daha söyleyemedim.

Nasıl olacak şimdi bu iş???? Bilen biri akıl versin

• Saçmalamışlar, ben vakti zamanında kotalıydım, baktım fatura kabarıyor aradım kotasıza geçmek istiyorum dedim. Tamam dediler ertesi aydan itibaren kotasız olmuştu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouL InvictuS

Saçmalamışlar, ben vakti zamanında kotalıydım, baktım fatura kabarıyor aradım kotasıza geçmek istiyorum dedim. Tamam dediler ertesi aydan itibaren kotasız olmuştu...

bizim bi arkadaşta geçen sene öyle yapmıştı ama telekomdaki adamlara anlatamadım derdimi. yok sizi yanlış yönlendirmişler dedi kestirip attı

bi de ben telefonu kullanmıyorum niye telefona para veriyorum onu da anlayabilmiş değilim. telefon hattını kapattırma mevzusu vardı,telefon hattını kapattıramıyor muyuz??

• bedava diye hemen kampanyaya atldın demişimdi acısı çıkıyo.ben nete başvurucam adam diyo 4 gb kotalı işretliyom yok dedim dur orda.sonra sınırsız seçti hemen soruyo kablolu mu kablosusz mu yani kampanya istiyomsunda yok.ben dedim kampanyasız.ohhh şimdi rahat rahat her ay 49 ytl mi ödüyom ne o öle kampnaya falan

• adam sallamış yav, sözleşmede kampanyadan vazgeçersen indirimler geri alınır öyle tarife değişir yazıyordu, bende kampanyadan yararlanmıştım
  • Konu yanlış yerde ve bu konuda forumda zaten yeterince başlık var. Lütfen arama butonunu kullanınız ve başlığı doğru bölüme açtığınızdan emin olunuz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_79/tt.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız internet
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.