Şimdi Ara

TTNET Sınırsız internet fiyatları açıklandı (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
13
Favori
144.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce de söylediğim gibi Bu fiyatları artık görünce TurkNet ve benzeri firmaları tercih etmek kaçınılmaz oluyor. Şahsen ben TurkNet kullanıyorum ve kullanmanızı da tavsiye ederim.

Hatta TurkNet denemek isteyenlere 1 ay bedava internet kodu verebilirim. zaten taahhüt olmadığı için İstediğiniz zaman çıkabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar ile herhangi bir şey satamayacakları zaten ortada. Şuanda AKN'li paketlerin satışına devam ediyorlar 1 Ocak'a kadar. Müşterilerde "Aman hemen taahhüt yapalım da, bu yeni gelecek fiyatlara mecbur kalmayalım" algısı oluşturarak hem eldeki müşterilerin taahhüt yenilemesini hem de yeni müşterilerin abonelik yapmasını sağlamak istiyorlar. Alternatif servis sağlayıcılarını değerlendirin arkadaşlar. Örneğin ben Millenicom ile 84.90TL 100mbit akn'siz kullanıyorum hizmetten de oldukça memnunum. Zaten tahhütsüz de olduğu için çekinmenize gerek yok

Ek: Ping değerleri konusunda soru soran arkadaşlar için en yakın sunucu 2ms, Avrupa data/oyun sunucuları da ortalama olarak 40-55ms arasında oluyor. İndirme hızlarında da 100mbit'e sabitli halde olmadığınız için 120-130mbit'leri rahatlıkla görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 13 Aralık 2018; 10:5:4 >

• Şu an 50 mbit 200 GB AKN li pakete 94,5 TL ödüyorum. Sözleşmem Şubat ayında bitiyor. Acaba bugün arayıp bir üst hız 100 mbit 50 GB kotalı internete geçmek için 24 ay taahhüt versem mi? Bu paketin ücreti daha da ucuz, 90 TL.

• sriderya kullanıcısına yanıt
    bence bu akk nin kaldırılmasının telekomun batmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum internet fiyatlarına zam yapma bahanesi başka hiçbişey olamaz
  • Adi adamlar. Taahhüt uzatırken "Hesaplı evde internet devam" kampanyasını uyguluyorlar. 50 GB kota seçeneği yok. En az 100 GB kota seçebildiğimizden daha pahalı. 50 mbit devam edersem ücretim 94,5'ten 100 TL ye çıkacak. 100 mbit alırsam 119 TL. Ama hattım en fazla 85 mbit e kadar destekliyormuş. Müşteri hizmetlerindeki kişi kopma sorunu yaşama ihtimaline karşı geri dönebilmek için önce 50 taahhüt verin, sonra 100 e geçirelim önerisine bulundu. Böyle olursa taahhüt başındaki pakete geri dönülebiliyormuş. Ben bir düşüneyim diyerek kapadım telefonu. Sizce ne yapmak mantıklı?

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Hattını başka iss ye tasi

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    hocam zaten adamların tarifeleri bu denli ucurmalarının sebebi bu insanları kotalı tarifelere yonlendirmek goruyorumki basarılıda oluyorlar 100 mbit 50 gb nedir gozunu seveyim 1 hafta sonra kotanı dolduracaksın yinede kendin bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 13 Aralık 2018; 10:48:56 >
  • Türk Telekom yayınladığı fiyatları sayfasından kaldırmış. 1 Ocak 2019 dan itibaren herkes sınırsız olacak yazıyor şu an. Dün yayınladığı liste kalkmış.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum hocam bence o fiyatlar yıl başında tekrar konulacak önümüze. Şu an böyle düşünmemizi istedikleri için kaldırmış olabilirler insanlar sakinleşsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

Bu fiyatlar ile herhangi bir şey satamayacakları zaten ortada. Şuanda AKN'li paketlerin satışına devam ediyorlar 1 Ocak'a kadar. Müşterilerde "Aman hemen taahhüt yapalım da, bu yeni gelecek fiyatlara mecbur kalmayalım" algısı oluşturarak hem eldeki müşterilerin taahhüt yenilemesini hem de yeni müşterilerin abonelik yapmasını sağlamak istiyorlar. Alternatif servis sağlayıcılarını değerlendirin arkadaşlar. Örneğin ben Millenicom ile 84.90TL 100mbit akn'siz kullanıyorum hizmetten de oldukça memnunum. Zaten tahhütsüz de olduğu için çekinmenize gerek yok

Ek: Ping değerleri konusunda soru soran arkadaşlar için en yakın sunucu 2ms, Avrupa data/oyun sunucuları da ortalama olarak 40-55ms arasında oluyor. İndirme hızlarında da 100mbit'e sabitli halde olmadığınız için 120-130mbit'leri rahatlıkla görebiliyorsunuz.
    100 mbps evinize nasıl geliyor? Vdsl değildir herhalde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akabey kullanıcısına yanıt
    TT 2 yıl önce iknadan almıştım. şimdi taahhüt bitmek üzere yeni arayışlardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

TT 2 yıl önce iknadan almıştım. şimdi taahhüt bitmek üzere yeni arayışlardayım.
    tşkler,

gelişmeleri yazarsanız memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

hocam zaten adamların tarifeleri bu denli ucurmalarının sebebi bu insanları kotalı tarifelere yonlendirmek goruyorumki basarılıda oluyorlar 100 mbit 50 gb nedir gozunu seveyim 1 hafta sonra kotanı dolduracaksın yinede kendin bilirsin
    AKN kalkıyor kotanın dolacağını nereden çıkardınız?

• elumuza verduler..
  • 3 aydır kullandığım 24 ay taahhütlü paketim var şu anda. Akn kalkınca benim durumumda olanlara ne olacak. Mevcut fiyattan Akn siz mi devam edeceğiz yoksa aynı fiyattan Akn li halde devam mı edeceğiz

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    kullandığınız hızda sözleşme bitene kadar, aknsiz ve kotasız olarak kullanacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

kullandığınız hızda sözleşme bitene kadar, aknsiz ve kotasız olarak kullanacaksınız.
    Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. İnşallah öyle olur. 1.5 sene sonra da sistem oturmuş ve fiyatlar dengelenmiş olur umarım diyecem ama her geçen gün daha kötü oluyor ne yazık ki

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.